Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WALNE W ŁKS ŁOMŻA !!! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WALNE W ŁKS ŁOMŻA !!! |
Treść jest ukryta
|
|
lomza23 - też Cię lubię :) A tak poważnie - do boju ŁKS!!! Niech chłopaki pokażą, kto jest prawdziwym liderem tej ligi!!!
|
|
Powiadom nas o jakimś terminie.Na pewno będzie jeszcze więcej chętnych.
|
|
Ja polecam tego pana za Halą Targową obok szewca.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mCRhDfgCWOY
|
|
Prawo jazdy ogranicza tylko wiek i ewentualne odroczki jeżeli masz. Kończenie szkoły gimnazjalnej nie ma tu nic do rzeczy. Masz mieć dowód osobisty. k2m czyżbyś oglądał Przyjaciela gangstera :P
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=FzwXcIhjc5c&feature=related
|
|
Napisz mi swojego maila a dam Ci namiary
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Człowieku weź zejdź ze mnie. Coś Ci zrobiłam? Jeszcze ani razu Cie nie obraziłam i starałam się ignorować Twoje zaczepki. Ale patrzę, że Twój brak szacunku do kogokolwiek nie ma granic. Przykre, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szczebiotka a tobie co dolega ??i k2m?
|
|
nic mi nie dolega to byla moja odp na bezsensowne wypowiedzi szczebiotki :P
|
|
berek
|
|
przeciez te zestawy sie na lekcji cwiczy
|
|
tomek z lomży a ja bede dla ciebie bardziej złośliwy dla mnie jestes zwykłym bezmózgiem bo czy pytając o to znaczy od razu ze to o mnie chodzi nie musze ci sie tlumaczyc ale ci powiem bo zalozylem sie z kolega ktory nocował w szkole i sprzeczał się ze mna więc zanim kogos ponizysz zastanów się CWELU
|
|
on-off zajdź po mnie
|
|
kitejumper chyba w tym programie właśnie odpowiedzieli na Twoje pytanie ;)
|
|
Oczywiscie że jestem za. Co się z tego zrobiło????? każdy ma po 1000 znajomych a dobrze zna z około 50 osób. I te "słitaśne" focie......... Co to jest?? Społeczeństwo zeszło na psy.
|
|
nie rób wiochy
|
|
ighasdfnsl;dgjas'g
|
|
No profesor Miodek to ja nie jestem ,ale gościu weź zanim coś napiszesz to przepuść to przez Word-a czy coś takiego ,bo normalnie pisownia masakra .No chyba że to tak z miłości :)
|
|
Niech żyje Putin, niech żyje Hitler i wszystkie świry świata...! Ludzie, co wy tu piszecie??? Chyba mieliście trudne dzieciństwo, albo rodzice bili was za wygląd. Skąd takie światopoglądy? Ktoś-coś, Ty masz rację- idź zapoluj na Czeczena. Nie zwlekaj. Zrób to teraz. Może uda Ci się jakiegoś skrzywdzisz. Tylko uważaj, bo Czeczen tak samo jak ja i Ty i każdy normalny człowiek broni się w chwili zagrożenia. Wiesz, boję się o Ciebie. Może się zdarzyć, że w czasie tego polowania Czeczen okaże się silniejszy od Ciebie. Wiesz, może zastanów się najpierw, czy nie lepiej posiedzieć spokojnie w domu i pomodlić się o pokój na świecie. Protagoras, te filmy o przestępczości ktoś nagrywa i rozpowszechnia. Zastanowiłeś się kto i w jakim celu? A dlaczego Ty je właściwie oglądasz? Coś Cię w nich podnieca? Lubisz terror- jedź do Czeczeni. I to najlepiej nie sam, bo nie będzie właściwego efektu. Jedź tam z rodziną: mamą, tatą, rodzeństwem, dziewczyną jeśli masz? Jak żołnierze rozstrzelają na Twoich oczach ojca, zgwałcą Twoją matkę i dziewczynę, jak Twojemu bratu bomba urwie obie nogi i będzie umierał kilka dni w bólach, a Ty zostaniesz z takimi obrazami sam, to może wtedy zrozumiesz Czeczenów i ich punkt widzenia. Filmy to tylko filmy. One są dla Polaków, którym brak wrażeń. Czeczeni nie muszą ich oglądać. Oni przeżyli to wszystko na własnej skórze. I od tego uciekają. Smutne tylko, że tu w Polsce próbuje się im fundować to samo. No, prawie to samo.
|
|
Jeśli opłacasz krus dostaniesz pieniążki przynosząc akt urodzenia dziecka i wypełniając wniosek (na miejscu Ci go dadzą) Podpowiem Tobie, że nawet w 9 miesiącu ciąży możesz dodatkowo ubezpieczyć siebie i męża w PZU, stamtąd również możesz dostać pieniążki około 700-1000zł (na rodzica), w zależności od stawki miesięcznej jaką zdecydujesz się opłacać (my dostaliśmy po 700zł, płacąc po 49zł). Z ubezpieczenia w PZU w każdej chwili możesz zrezygnować, chociaż warto też kontynuować :) ale decyzja zależy do Ciebie :) Pomyślnego rozwiązania :)
|
|
Sądząc po loginie jesteś kobietą, więc zastanów się nad swoją propozycją ,bo nie wiem czy podołasz hahaha
|
|
Łomża leży na Mazowszu (kraina historyczna) w województwie podlaskim (podział administracyjny państwa polskiego). Białystok leży na Podlasiu w województwie podlaskim.
|
|
Aleksandra511 napisz do mnie email. zbyszek61@op.pl
|
|
kup se cb radio i z głowy i te palanty nie dostano ciebie
|
|
Fajnie się zapowiada;p
|
|
a kto Ci kaze tam isc??? zostan w domu czlowieku i tak nic Ci nie zrobia
|
|
Słuchaj wyrzutków społeczeństwa nie pytam a ty stanowczo do nich należysz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Brakuje tu jednak głosów stałych i często piszących ( w różnym tonie ) bywalców forum. Zapraszam serdecznie do oddania głosu :-))) Przecież jesteście fajni i na pewno kogoś lubicie :-)))
|
|
Te blisko Grądów,niedaleko Nowogrodu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |