Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwek |
cccccccccccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwek |
Mama uczyła "nie ruszaj gówna, bo śmierdzi"... Nakręcaj się dalej dziecię. :)
|
|
było fajnie ja tam się lux bawiłem a tych dwóch sobie zasłużyło bo na początku sie uchlali i byli zaczepni
|
|
POCALUJ MNIE W DUPE
|
|
Prawda w oczy kole :)
|
|
Poczucie humoru niektórych osób jest aksjomatem dla afiliacji, więc zapewne w ten weekend ich kondycja fizyczna zyska, a ja mogę pozostać dysydentką. Aczkolwiek jestem pewna, że dysonans poznawczy jest cechą charakterystyczną adatu niektórych forumowiczów łomżyńskich. Z życzeniami udanego weekendu- moc serdeczności:)
|
|
łatwo jest się przejść i zapytać,lub zadzwonić teraz to się nie orientuję,ok roku nie chodzę
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ciocia wikipedia będzie musiała mi to przetłumaczyć, bo nie załapałem ;)) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
beatricze salon był super? zaistniał jakieś 15 lat temu. Po wyjściu z salonu na drugi dzień wylądowałam u fryzjera na przykrycie łat jakie Panie mi zrobiły :) a nie jestem wymagająca. Myśle, ze dzis moja 12 letnia córka popisałaby sie wiekszymi zdolnosciami :) Nie ma w tym krzty złośliwości. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
gownoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
anelka nie pisz głupot.Są momenty są zdarzenia kiedy tylko i wyłącznie półgłowy mają rację ,gdzie ty jako obywatel powinieneś mieć większe prawo.Ja jako ,że powoływałem się na Polskie prawo dostałem takie w dupsko ,że odechciało mi się walczyć.Zapłaciłem i mam gdzieś.Nie chce mieć nic wspólnego z debilami.Choć ci co mnie znają przyznawali mi rację(oczywiście z policji). nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja opowiem o pewnej sytuacji.Kolega młody chłopak 20 lat spowodował malutką stłuczkę cofając na parkingu,dość ciemno,szybko spojrzał w lusterka-nic nie ma i jego duży w tym błąd że zbyt gwałtownie zaczął te cofanie, nagle wyjechał mu prawidłowo jadący samochód z miejsca parkingowego z tym że bez włączonych świateł,widocznie chwilę przed wydarzeniem miał zamiar je zapalić.Kolega student,ciężko pracujący,bez pomocy z strony rodziców, z 20 letnim autem dostał mandat 500zł i 6pkt,od panów z czarnej vectry. Natomiast za podobną w skutkach stłuczkę spowodowaną przez kolegi wujka (wiek 50 lat) z tym że nie wyhamował i władował się w tył innego auta,dostał 300zł i kilka tam pkt. dokładnie nie pamiętam. Obie sytuacje działy się w Łomży, z tym że inni policjanci,małe i bardzo podobne rozmiarowo straty. Nie rozumiem jednak skąd taka rozbieżność.Walnąć większy mandat biednemu finansowo młodemu chłopakowi niż staremu ustatkowanemu facetowi jest dla mnie niesprawiedliwe. To tylko taki jeden z mojej strony zarzut do policji. Że sam rok temu dostałem mandat 100zł za znak stop to ok nic nie mam,taryfikator wiadomo no ale tamto mnie jednak dziwi.
|
|
september 2008 na 100% jestes pies i nie pierd...l .Zawsze obrazony jak sie pisze zle o kolegach...Nie widzialem wczesniejszej wypowiedzi o mnie bo bym ci juz wtedy rajstopy strzepal.niestety ja mam inna prace niz ty i poswiecam forom tylko weekendy...Ale jeszcze pogadamy panie wladzo... Po co sie sadzisz ty i ten pajac nastepny pies acidfunk....kazdy ma prawo napisac to co chce ale ty zaczoles od obelg...To tak jak bym tobie nawrzucal a moze to ty zaparkowales tego busa na chodniku....????? Bij w lewo a ja bede pisal co chce ....jak boli to grzeczniej nastepnym razem... Do forumowiczow...Sorki za me wywody ale musze odpowiezdziec slimakom na besztanie mnie....Taki juz jestem... pozdrawiam... Bo frajerow trzeba tepic nie dawaj adresu bo straszyc beda ...Popieram rob porzadek z nimi swiete krowy tez musza poczuc oddech sprawiedliwosci na dupie...
|
|
Cała Łomża stawia się na stadionie! Przypomnijcie sobie, co działo się kilka lat temu. Wspólnymi siłami możemy nawiązać do tych pięknych czasów! AVIVA ŁKS!
|
|
szczebiotka ale jesteś upierdliwa, robisz się gorsza jak jasiu
|
|
było bardzo nudno dla dzieci prawie żadnych atrakcji wiec mój syn się wynudził a co do tych kolesi było ich trzech tylko ze jeden uciekł jak zaczęli się bić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |