Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy naprawdę SLD czeka na Czerniawskiego |
a skąd wiesz? przeciez ty miastowy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy naprawdę SLD czeka na Czerniawskiego |
operatorzy cie nie wpuszczą do srodka ze słomą w butach :)
|
|
no ale ty i twoi rodzice nie, to pewnie cie bardzo zatkało spotkac czlowieka z miasta :)
|
|
serduszko nie słuchaj tego co Ci będą gadać u operatorów. każdy Ci będzie wciskał swój towar a nie zawsze to będzie hulało. ja wiem po sobie jak się wkopałem z orange, umowa na dwa lata a internetu więcej nie było jak był a użytkowałem go w Łomży gdzie zasięg powinien być ok. czasami myślałem że wyrzuce tego laptopa przez okno bo musiałem szybko skorzystać z neta a tu zonk, nie ma go. najlepiej to wybadaj spośród znajomych kto jaki i skąd ma net i wtedy coś wybierzesz bo na ślepo to się wpakujesz tak jak ja. druga sprawa że internet który będzie jako tako chodził w Łomży to w Starych Kupiskach może już nie funkcjonować bo akurat będziesz w takim miejscu gdzie nie ma zasięgu. a były również takie promocje że możesz wziąść taki internet na próbę na tydzień czy jakoś tak i wtedy zobaczysz czy będzie to u Ciebie chodziło. pozdrawiam i życzę dobrego wyboru. a pozostałym radzę założyć nowy temat na forum o mieście i wsi i tam się sprzeczać na ten temat.
|
|
Jeśli coś potrzeba dla państwa z art. masarskich do wędzenia to można zamawiać u mnie na stronie internetowej lub odbiór osobisty z uwagi iż mieszkam niedaleko Łomży koło Szumowa tak więc zapraszam
|
|
Dzięki za pomoc :) Niestety piesek dalej się nie znalazł, więc jeśli go zauważycie to byłbym bardzo wdzięczny za dalsze informacje. A spamowiczami i innymi nigdy się nie przejmowałem :)
|
|
A tak w ogóle to widział ktoś "nagrodę" konkursową?
|
|
jeżeli wódka na wesele to tylko kupiona w selgrosie (białystok, obok auchan) zawsze są jakieś promocje, czasami taniej niż w hurtowniach w Łomży, wesele = wydatki (zależy kogo na co stać ) uważam że soplica nie jest całkiem taka zła, a jezeli stać kogoś na lepszą jakość to polecam sobieskiego, bardzo dobra!!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Andrzej Górski ze Zdrojowej tel; 602 175 926
|
|
Potrzebę można sobie mieć,ale jak pisze to powinien również dawać wgląd do wszystkich rozmów. Po prostu,dobry związek to szczery związek :)
|
|
jestem tego samego zdania !:P no ale rozmów pokazywac mi niechce. zwłaszcza jednej
|
|
co za debile bronia tych palantow niech sami sie naucza pozadnie parkowac a i tak ich nie ukaraja bo to policja!!!!!!! przeciesz wszystko im wolno nawet niewinym palow naje...........bac!!!!ech szkoda pisac
|
|
tam wiem..
|
|
Warszawa
|
|
Jeżeli przyjmiecie do towarzystwa białego samoyeda to dajcie znać :) gg - 1364452 Mosses, podaj mi numer do siebie - jakbym spotkał tego czworonoga to dam znać. rudy błazen z druhem
|
|
Do zwiedzania polecam GrutasParkas. Takie jakby muzeum komunizmu - zwieźli tam chyba wszystkie pomniki z całej Litwy. Jest tam knajpa, w której podają kelnerzy przebrani za pionierów i można się napić samogonu. Całość robi wrażenie. Tylko jest jeden warunek - dobra pogoda. W większości muzeum mieści się pod gołym niebem. Jest to parę kilometrów od Druskiennik w kierunku Wilna. Jak masz trochę więcej czasu to polecam również samo Wilno (stoparę kilometrów od Druskiennik) no i oczywiście Troki. A z płatnościami to polecam kartę - nie martwisz się ile Litów kupić - czy nie zabraknie, a może zostanie... Poza tym rzeczywiście lepszy przelicznik - bo liczą wg. średniego kursu NBP. Mieszkać polecam również w hotelu przy basenie. Wszystko free no i nie łazisz po żadnych przebieralniach. pozdrawiam
|
|
Ja brałam folik ale wiem,że nie każda kobieta go toleruje on jest niedrogi kosztuje około 5zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |