niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ONZ: pozwoliliście na molestowanie

Szczebiotka a ta cytrynóweczke to nie przypadkiem z okolic Rutek zalatwiasz? :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ONZ: pozwoliliście na molestowanie

a moja suka tańczy kręcąc mi dupą :P

jeżeli chodzi Ci o sprawdzenie polecam Szopa serwis na Nowogrodzkiej przed stacją benzynową na wylocie na Kupiski

Równie dobrze, mozna kupić auto kradzione. Przecież i tak nikt nie zna pochodzenia tego auta....skoro umowę podpisuje się ot tak, byle jak??? Zgadza się?

Noo cieplej bo to w zatoce a na otwartych plażach to wieje. Morze czyściutkie , plaże super nie ma kamieni ani zadnego żwiru. Plaże to różnie ale tam zawsze jest dużo ludzi bo to naprawde wspaniale miejsce . Na plaży są róźne namioty, codziennie jakieś dyskoteki, karaoke itp. do miasta blisko i zawsze jak jestem to są jakieś koncerty i w ogóle supcio :D i najlepiej jak jechać to na camping 71 (chyba 71) tam mozna pod namiot, do przyczepy, domku lub do hotelu a do plaży max 100 m :D

Polecam Łebę ,piękna spokojna miejscowośc !

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Ale kolega się nie okreslił co chce sprawdzać

rudy błazen z druhem

Wiecie może w jakim czasie od wysłania formularza z ogłoszeniem pojawia się te ogłoeszenie na 4 lomza.

Zależy o której zostało wysłane. Zazwyczaj do godziny 15-16. Rozumiem, że wysłałaś dzisiaj, więc i dzisiaj o 16 już powinno być ;)

często na drugi dzień

no własnie to jest najgorsze ze jakas laska mozesobie mysli i sie smieje ze mnie ze :" oo swirowałam z jej chłopakiem haha jaka ona nawina" . rozmawiałąm z nim o tym i mói ze to dla niego nic nie znaczy. jest ode mnie starszy o 2 lata to myslałam ze ma troche oleju w głowie. w koncu to prawie 3 lata jestesmy razem i nigdy czegos takiego nie było. albo ja o tym nie wiedziałam nie wiem. ale sęk w tym ze ta zima byłą naprawde dziwna ! dziwnie sie zachowywał. terz po tej rozmowie jest jak dawniej. ale nie wiem czy to nie wroci i znów zrobi to samo

mam telefon komórkowy, zatrudnij mnie, nie zapomniane wrażenia

tanio? kiedyś korzystałem z jego usług i tak tanio to raczej nie było :/ pojechałem do tłumacza w Ostrołęce i tam zapłaciłem 42 zł taniej.

Łoboranet

Kupsiskinet

--------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org