Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Masz pieniądze, kupisz sobie zdrowie.Oto nowy plan resortu zdrowia" |
Jestem jak najbardziej za. Tylko co możemy zrobić skoro niestety jak pisze założyciel tematu wszyscy są temu przeciwni. Namowy nie pomagają, prośby również heh. Poza tym to jest idealny pomysł, aby moc się rozwijać. Znaleźć jakieś inne zajęcie jak pisze wyżej tzn. siedzieć pod klatka itp. Wszystko jest zorganizowane tylko udostępnić trzeba sale czy to naprawdę taki wielki problem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Masz pieniądze, kupisz sobie zdrowie.Oto nowy plan resortu zdrowia" |
"W ciągu miesiąca uzbierali około 600 wpisów on-line." "Oczywiście nie są to tylko mieszkańcy Łomży." 600 podpisów on-line. pewnie zbierali u "friendów" na facebook'u. :D studenciny, co "srać chodziły pod chałupę". pilnujcie własnej miedzy, WSA. "Łomżyniacy" z PKS-ów.
|
|
Re: Tuskolandia-"Masz pieniądze, kupisz sobie zdrowie.Oto nowy plan resortu zdrowia" |
darma-Łomża to pisowskie miasto i tu pewnie nic nie wskurasz pokazując prawdę. Oni choćbydostali milion dowodów na to że PiS to zgraja oszołomów i pieniaczy to i tak mocherowe berety przysłonią im fakty. Prawda jest taka, że bracia Kaczyńscy cudze pod lasem wypatrywali a swojego pod nosem nie chcieli widzieć, albo raczej widzieli a udawali że tego nie ma. Pisowiacy mogą krzyczeć ile wlezie a i tak czerwcowe i lipcowe wybory pokażą im czego Polacy mają już dość a czego chcą. Łomża na szczęście nie jest jedynym miastem w Polsce i z czasem okaże się że ludzie mają już serdecznie dość PiSu i ich pomysłów. Takos
|
|
Łomżyniak ty to masz nosa :) dwa mamroty se sieknąłem
|
|
nie no musze to wrzucic na "Politykę". sorry :]
|
|
lotos12 rozbrajasz mnie. Większość z twoich stwierdzeń pasuje jak ulał do Platformy :)
|
|
żal mi swd56
|
|
no i kto tu pokazał wiochę i buractwo? komentować nie trzeba
|
|
to już lepiej chyba przez zambrów.
|
|
Jeździsz przez Pułtusk, czy jakoś dobijasz do Ostrowi? Od kiedy pościnali te koleiny to całkiem sympatycznie się już jeździ - nawet na odcinku Łomża - Ostrów Maz. , ale to co dziś widziałem to mnie kompletnie załamało. Bo banalne przeprogramowanie cyklu (trwa pewnie z 5 minut taki update PLC ) poprawiło by komfort przejazdu...ehhh.. chcemy do Europy ale myślenie to ciężko przychodzi. Absurdy co krok.
|
|
Raczej nie ja więc wiadomo kto.
|
|
cała Polska...
|
|
obie te hurtownie są dość drogie, zwłaszcza przed świętami. zawsze warto w kilku miejscach się rozejrzeć. na święta kupiłam dziecku krzesełko uczydełko, różnica między hurtownią Scooby a Fartlandią jakieś 40 zł, tylko trzeba było zrobić rekonesans:) już nie wspomnę, że do hurtowni ledwo wejść było można bo taki tłok, a w Fartlandii spokojnie zakupy można było zrobić, zastanowić się i jeden drugiemu przez ramię nie zaglądał i łapczywym wzrokiem nie patrzył na zabawkę trzymaną w dłoniach. ale to chyba nasza mentalność, a słowo hurtownia ma magiczną moc
|
|
zgadza się samochodem uprzywilejowanym jest się dopiero wtedy gdy ma się włączone koguty lub sygnały dźwiękowe. Mandat dla tych kurew
|
|
cyt: "debilnym i ciemnym łomżyńskim społeczeństwem" no to tym razem, to Pan się nie popisał Panie MasaViV
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak mawiała babcia, lepiej zapobiegać niż leczyć, tak więc P@wcio, 25.05 zamknij psa w domu i nie ucieknie haha
|
|
|
Nie ma sensu pisania z nią !!!!!!!!!!!!! Pisaliśmy długo a to wygład z kąd jesteś itp byliśmy już umówieni na sobotę ;D ale.. zaproponowałem jej ze weżme samochód od taty ona zapytała jaki???!! ??? Ja bez wahania napisałem polonez Ona niechętnie zapytała który rok ja napisałem prawdę 93.. ona jednak podziekowała pisać sorry ale będą szukać dalej bo niechcę się pokażać z tak złej strony przy rodzinie ; / ehhh noo cóż trudno łonuco jedz sobie PKSem ;) PS w tym roku zmieniamy samochód ;)
|
|
nie da ci rozgrzeszenia przez zawisc,wy mieszkacie razem i jest to tolerowane przez spoleczenstwo a on musi sie za swoja kobieta ukrywac...po prostu zal d.. sciska i to cala tajemnica
|
|
jeja ;( to i ja swoim 20letnim rumplem się nie załapię :P
|
|
Spróbujcie iść w kilka osób do TKKF, mosir też od tego jest. Poza tym do p. Brzezińskiego. Wybory już na jesieni, więc może wesprze i poszuka wam sali. To leży w gestii miasta aby promowac sport i rekreację w Łomży, ale najwyraźniej czasem trzeba sie o swoje upomnieć :( Jednak warto walczyć. Tekst w gazecie to tez nie głupi pomysł. Jesli nic nie zrobicie to możecie mieć pretensje tylko do siebie. W pełni popieram pomysł siatki w Łomży ;) Życzę powodzenia :)
|
|
Jasne :D Skąd takie przypuszczenia ? :P
|
|
a to się firm narobiło ;P pewnie na każdej stodole nadajniki wiszą ;P
|
|
"Lepiej być" , w dodatku nie kumate te wieśniary :)
|
|
Gdzie jechać, to zależy czy lubisz spokój czy wolisz, gdy w okolicy jest dużo miejsc, gdzie można się pobawić. Mi akurat Krynica się nie podobała, drożyzna, pełno bud jak na odpuście, na plaży dzikie tłumy. Zresztą za cenę jaką trzeba zapłacić za pobyt 2 tyg. nad Bałtykiem spokojnie można jechać nad Morze Śródziemne i przynajmniej jest pogoda, a u nas to jak trafisz. Np. do Chorwacji można kupić bilet na autokar z Warszawy do Splitu za 400 zł w obie strony, a na miejscu można w sezonie znaleźć pokój nad morzem za 50 zł od łebka. Jak pod namiot, to można nocować nawet za 10 zł od głowy, a sanitariaty na polach namiotowych są czystsze niż w niejednym polskim domu. Trochę drożej jest we Włoszech ale i tak są tam podobne ceny jak w Polsce. Jak jedziesz własnym autem w 4 osoby wychodzi jeszcze taniej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |