Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe... |
oj ludku troche pokory bo inteligencja ty nie grzeszysz według serwisu 90minut.pl mecz sie rozpoczął o 17.00 chyba ze znow nastapila jakas zmiana terminu http://www.90minut.pl/liga/0/liga4566.html_M_L_ napisał(a):
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe... |
Mecz z Wissą miał się odbyć dziś ,ale będzie 26 maja o 14 . Najbliższy mecz będzie w sobotę z Dębem
|
|
aha dzieki za info :)
|
|
NFORMACJA Miejski Ludowy Klub Sportowy „Wissa” informuje, że podczas meczu „Wissa” – ŁKS Łomża w dniu 26.05.2010 r. /środa/ o godz. 14.00 na stadionie miejskim w Grajewie przy ul Piłsudskiego 30 sprzedaż biletów wstępu dla kibiców odbywać się będzie za okazaniem dowodu tożsamości.
|
|
albo mósisz byc informatykiem , w kaszdym punkcie mósi takowy byc by póscic protokoły internatem , 5 minut roboty a kasa taka sama jak siedzenie przez cafy dzien :D rudy błazen z druhem
|
|
Małgosiu, to że Twój facet, okazjonalnie wypije lub zapali, to jeszcze małe ku-ku. Choćby nawet, zdarzyło się że musi sedes wziąść w objęcia i przez pół nocy "wypędzać cielaki", to i tak nic. Lecz niech tylko trafi Ci się, świrnięty, zazdrośnik-abstynent, wówczas dopiero dowiesz się, czym jest horror we dwoje.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja o nim slyszalem, on tam jest razem ze swoim partnerem M.D. ktory zdradza go na facebook'u.
|
|
Ja miałem kiedyś słowny sparing z prof. Miodkiem, rozwaliłem go na łopatki trzema zdaniami.
|
|
glupie myslenie, jesli twoj "chlopak", bo inaczej go nazwac nie moge, jest z toba to normalne, ze nie bedzie mial czasu pisac z innymi, chyba, ze to tylko internetowa milosc;] to nie masz sie co dziwic
|
|
na pewno masz w kieszeni , popatrz dobrze, pomacaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |