niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Grabież środków zgromadzonych w OFE

takie artyzanalne prace wklada sie w kat i kurz na nich rosnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Grabież środków zgromadzonych w OFE

wydaje mi sie ze do 16

do19 na bank

haha okeej . ;D wyprzedzic czas potrafisz ?
a cofnac juz nie ?
może i lepiej ..... ;D

moje 3 grosze do tematu...
Ja widzę tą sprawę trochę inaczej niż wszyscy.. Wiadomo, że są to ludzie, którzy dostali od życia wielkiego kopa z racji wojen itp. ale nie popadajmy w paranoję...
Ja do nich jako do ludzi nic nie mam! Każdy z nas jest człowiekiem i ma jednako prawo do życia, do życia na jakimś przyzwoitym poziomie itp.
Problem jest w czymś innym. Mianowicie dlaczego Ci ludzie nie pracują? Bo im się podejrzewam zwyczajnie nie chce... Widać mają wystarczająco dużo pieniędzy, skoro nie muszą pracować. I tu jest pies pogrzebany!
Ja broń Boże im nie bronię tu mieszkać... wszystko ok, tylko obetnijcie im te pieniądze! Niech idą do pracy! Niech sobie zapracują na szacunek w tym mieście! W juh ludzi nie ma pracy, a oni dostają mamonę za nic...
W tym jest moim zdaniem problem...
Owszem, są, żyją sobie, przez powiedzmy 1/2 roku dostają kasę na życie, ale dalej do roboty!!!
Ja jak chciałem mieć samochód to mimo studiowania w systemie dziennym zapieprzałem do pracy, żeby mieć starego trupa...Ale miałem i byłem z niego dumny, bo za własną kasę go kupiłem!
A im wszystko przychodzi ot tak... Może mi się tylko tak wydawać, ale tak to wygląda z dalszej perspektywy!
No tak... tylko tutaj pojawia się kolejny problem :(((((
Gdzie w tym mieście jest praca???

jak w temacie prosze o wypowiedzi

Daj spokój eldo jest geniuszem bo składa mądrzejsze zdania? On nie umie pływać na bitach...
Peja nagrał dissa na molestę, napisał na swym kanale pewnie diss niedługo wyjdzie. Peja nie ma argumentów i tylko ubliża? Przecież o to chodzi w beefie aby zmiażdzyć oponenta wszelkimi sposobami. To nie jest jakaś intelektualna wymiana na rymowanki, *****... A argumenty są tylko trzeba użyć mózgu by je zrozumieć.

Czym jest beef? Wtedy jak potrzebujesz 2 pistoletów żeby zasnąć.
Beef jest wtedy jeśli twoja matka nie czuje się bezpiecznie na ulicy
Beef jest kiedy ja cię widzę

Notorius B.I.G. - What's beef

nie poucza tylko trzyma sie faktow!

Zbychu nie wiesz może czy tam jest jakaś wyższa szkoła o profilu mechanicznym, za mechaniakiem?

ja mam piekny samochod z kokardkami, moge Ci odstapic, na 1noc lub dwie

W tym mieście nie ma pracy jest bieda i wielkie bogactwo którzy zazwyczaj dorabiają sie na ludzkiej biedzie niestety, a nawet jak jest już ta praca to nie wiele szczególnie dla młodych. Jedyna praca w Łomży dla młodych to pieprzony staż na którym nasi "biznesmeni" żerują. O nieudolnej śmietance łomżyńskiej nawet nie ma co wspominać bo już się nieźle się dorobili wiadomo w jaki sposób i dalej żyją na wolności a zwykły zjadacz chleba ma problemy za przejście na czerwonym świetle. Pier*olona T-O-L-E-R-A-N-C-J-A

********** .....ka.

ale ona ma racje. meczy sie pod respiratorem zamiast spac spokojnie.
kiedys zydow tez podtrzymywali przy zyciu, podczas gdy normalnie by umarli - to sie nazywa katowanie, torturowanie

Witam, poszukuję osoby, która bez problemu dogada się przez telefon z Niemką, wykonanie jednego telefonu!! Zapłacę hmm 50zł? Osoby chętne proszę podawać nr telefonów na email: kamil13151@gmail.com

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org