Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co by było ... ? |
nie znasz mnie więc mnie nie osądzaj. o to chodzi że to ja nie piję, nie palę itd... lubię się zabawić ale akurat nie są mi potrzebne do tego jakiekolwiek używki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co by było ... ? |
Janek w szkole pewnie lał psychicznie, jak i fizycznie takich panów mądrych, a teraz ich to boli i czują się władcami internetowego wszechświata
|
|
o jo STOCK
|
|
No pewnie zasłuzył myślę ze za darmo by do szpitala nie trafił.
|
|
I jak udało się znaleść kogos dla tego psa? Czy nadal przebywa w schronisku? lomzanin
|
|
Pewnie też tak myślę jak kolega wyżej a kiedy walczy Pudzian i o której to też się przejde ciekawe czy tym razem też wygra jakie rokowania u bukmacherów ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Autor: acidfunk (---.lomza.vectranet.pl) Data: 30-04-10 11:43 a skąd ja mogę wiedzieć , że nie jesteś pedofilem, wyglądasz mi na takiego. -Jest tu jakiś cwaniak? -Ja jestem cwaniak i wypier*alaj stąd, ale już! To ile masz lat skoro boisz sie pedofila? Pedofil jest grozny dla dzieci... Jestes dzieckiem? Czy uzywasz slow ktorych nie rozumiesz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |