Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kosztowna Sweet-focia z banderowcami. |
dzięki uomrzan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kosztowna Sweet-focia z banderowcami. |
jak na razie jedna chetna: gg:6972321 ;D
|
|
nie ma za co Kamil
|
|
Wczoraj tj. 04.05.2010 ok. godziny 22.30 psa (sukę) widziałem na ulicy Długiej. Pies był sprawgniony, bo zatrzymał sie przy fontannie (pił wode).
|
|
jenny22 - kolejna chodząca inteligencja, co to wszystkich poucza...
|
|
z zabiegow z kaska zlapalem takie cos ze nawet najstarsi szamani nie wiedza co to jest.stanowczo odradzam kaske.
|
|
Wybieramy się do aquaparku w Druskiennikach. Proszę osoby, które tam były o porady: -gdzie kupić lity, w Łomży czy w Druskiennikach -wybrać nocleg w hotelu przy aquaparku czy w innym miejscu -co można zwiedzić w okolicach Druskiennik -czy na granicy nie ma problemów ... i inne pomocne informacje. Z góry dziękuję.
|
|
Idź do spowiedzi w innym mieście( tam gdzie występują inne wyznania- czyli konkurencja).Dostaniesz rozgrzeszenie.
|
|
nie można być ZA DOBRYM. Jeśli chodzi o związek, druga osoba powinna być w Twoich oczach ideałem (nawet jesli w oczach innych nie jest) ale nigdy ZA DOBRA.
|
|
Gdzie w Łomży mogę oprawić pracę licencjacką? I jaki jest tego koszt?
|
|
Kolegi ojciec jest księdzem,więc mogę pogadać z nim w Twojej sprawie.
|
|
jezeli jestes w zgodzie sam z soba, patrzysz nadal w prosto w oczy kazdy ma jakies zasady moralne albo ich nie ma dlaczego wymagana jest spowiedz.. -by pozwolic' (AUTORISER ???) na wyczynki i uczynki..,i w odpowiedzi dostac pokute? co jest wazne pokuta czy przewinienie ktorego juz niedokona?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |