Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urzad Miejski Lomza |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urzad Miejski Lomza |
szkoda a miałem ochotę mam akurat wolny weekend ale miłej zabawy. he!
|
|
Kto dzwonił do studia? Pochwalcie się forumowicze :)
|
|
pewny jestes ze co do opisu???
|
|
Jasiu ma tajne info :)
|
|
oddaj mu sie
|
|
Autor: Czesio (---.elomza.pl) Data: 04-05-10 10:24 NAPISAŁ: przy tych aferach dobrze zarabiają na słuchaczach tego rodzaju rapu, hiphopu czy jak tam to zwał -------------- Prawdziwi i mądrzy słuchacze znający się choć trochę na Hip Hopie na ogół nie słuchają dissów a afery ich nie obchodzą. Co innego posłuchać takiego dissu jako ciekawostki, ale żeby na tym się skupiać regularnie? Eeee Eldo - jeden z niewielu inteligentnych raperów w tym kraju. Ja słucham głównie go. Są też inni warci uwagi, jednak Eldo jest niekwestionowanym geniuszem tutaj. Eldo - Granice (polecam kliknąć i posłuchać ! :) http://www.youtube.com/watch?v=aHl-pFxb1AM Eldo - Więcej (ze starszej płyty, wydane sporo przed "granicami", lecz również świetny utwór, warty przesłuchania) http://www.youtube.com/watch?v=H0fEydohvK0
|
|
szczebiotka do domu wracaj, kolacja czeka
|
|
Ja szczerze Polecam, byłam tam, przypatrywałam się od wewnątrz, zachowana pełna higiena, profesjonalizm, Pani Ewa ma dużą wiedzę , bo bez niej nie wykładała by w Szkołach Kosmetycznych. SZCZERZE POLECAM!
|
|
Wooow rzeczywiście jest sie czym chwalic...Polska mentalność...napierd*lić sie jak szmata i jest fajnie ;-|
|
|
chyba Podbiałostocki ;-D
|
|
Co do wesela to często ludzie tak robią, że na początku leci lepsza wódeczka, a później wystawiają jakiegoś samogona jak się goście popiją. W sumie nie czują różnicy (no chyba rano) więc... po co przepłacać? A co do rodzaju wódeczki to zgadzam się z JamesBond - Stock cena bardzo dobra tak samo jak i wódka, wchodzi jak woda.
|
|
Kiedyś zadzwoniła do nas Szczebiotka z pytaniem gdzie na klawiaturze jest klawisz ANY bo na jej monitorze pojawił się czarny ekran i taki napis: PRESS ANY KEY...
|
|
Bardzo pomogliście Jankowi. Musicie czuć się, cholernie dowartościowani. A do Ciebie Janek. Niewiem jakiego zawodu się uczyłeś, ale uważam że powinieneś znaleźć szkołę, która pogłębiłaby Twoją wiedzę w tym zawodzie. Jednocześnie poszerzając ogólną. Dobry fachowiec, zawsze na siebie zarobi i zawsze jest w cenie. Przeglądając tematy na forach, bardzo często natkniesz się na ludzi, którzy pytają o: dobrego mechanika, elektryka,stolarza, itp. A jak już przejżysz, to napisz mi, ile osób szukało: dobrego ekonomisty, socjologa, czy filozofa. pozdrawiam
|
|
spedemon dobre hehe jaka blachara osmiesza sie jak nic i mysli ze jest tu super fajna i ze blyszczy "inteligencja" juz wiadomo dlaczego nikt nie chce z nia isc
|
|
przed pół godziną widziałem ją na akademickiej za PWSIP za drugim biurowcem przy śmietniku
|
|
Lity można kupić na granicy lub w hotelu w aguaparku, na granicy wcale nie sprawdzają, najlepiej opłaca sie wziąść pobyt w hotelu aguameduna (rezerwować bezpośrednio w hotelu wychodzi taniej) jest pakiet błękitny ze śniadaniem i obiadokolacją (w cenie jest pobyt bez ograniczeń na basenach i w strefie z saunami dla dorosłych)
|
|
Witam! Potrzebuję namiarów na specjalistę(prawnika) z zakresu kodeksu postępowania administracyjnego. Z góry dziekuje za wszelkie informacje.
|
|
więc zaopatrz się we wszelkie dobro :D
|
|
sprowadzic z zagranicy, -teraz to chwila, raz w ta, i spowrotem
|
|
chyba przez sen
|
|
"Rany po ciosach, goją się szybko. Lecz, "rany" po okazanym tchórzostwie, goją się , niekiedy przez całe życie. ciekawe czy klechy się goją, którym mamy się zwierzać to przesłuchanie, a nie spowiedź, SB w kiecach chciało by wszystko wiedzieć, a sam Bóg wie kto co nagrzeszył i za co go sumienie gryzie, a za co nie :) Więcej grzechów nie pamiętam, lecz nie za wszystkie żałuję
|
|
a ja potrzebuje dobrego prawnika co zna sie dobrze na eksmisji do kogo się udać
|
|
ja też nie palę, nie piję i jakoś dobrze mi z tym lubię spotkać się na jakis imprezkach z przyjaciółmi, a nie płakałbym jakby moja dziewczyna też była taka sama
|
|
Witam. Jaką byście polecili szkołę dla dorosłych po Zasadniczej Szkole Zawodowej. W tym roku kończę i chciałbym iść dalej. Chodzi mi o szkołę Zaoczną. Może ktoś się uczy w takiej i może polecić:)Może być płatna. Proszę o pomoc:)
|
|
Dziekuje za rade giełde w kownie juz znalazlem adres.(tak przynajmniej mi sie wydaje) Prosze o pomoc w sprawach formalnych (prawnych) skoro auto jest z niemiec nie zarejestrowane na litwie i ma komplet dokumentow niemieckich to co musze zrobic.Jeśli napisze umowę z litwinem to co zrobić.I jesli napisze umowę na przysłowiowego niemca to co zrobić?
|
|
a co to jest papu?
|
|
a wiec mozesz isc na wojska polskiego 113 , miesiecznie 80 zl chyba ale mysle ze to zalezy od dyrekcji z tymi oplatami , a ucza fajni nauczyciele wiem bo sie uczylam w zawodowce
|
|
Nie napiszesz umowy z Litwinem, bo chyba nie sądzisz, że on będzie bulił z tego tytułu podatek ;P. Umowę podpisujesz z ostatnim właścicielem z kraju z którego przyjechało auto. Znajdź kogoś kto się na tym zna, bo cienko widzę Twoją samodzielna wycieczkę do Kowna ;P. Musisz wiedzieć co i jak. Z resztą musisz mieć kogoś kto wypatrzy różnice w szczelinach, spawach etc, bo jak nie to wrócisz autem które robi 4 ślady ;d. Nie ma tam stacji diagnostycznej, a przejechać się możesz ewentualnie po placu. Do pool Za 3tys euro kupiłem tam auto na którym w momencie rejestracji mogłem zarobić 3tys pln :)
|
|
dzieki wole isc do Hattricka lepszy lokal moim zdaniem
|
|
moze to cie czegos nauczy na przyszlosc
|
|
Chłopaki...! trzeba coś z tym Zrobić. Naprawdę to jest bardzo dobry pomysł :) Hala to najmniszy problem...najwazniejsze JEST REALIZACJA! Kolno...taka mała Miasto...a maja druznyne! Hajnówka to samo...znakomity zespół. 4 Lata gram w Siatkówke...a mam 16 Lat i wiem że Łomżynska młodzież jest BARDZO W TYM DOBRA! Moim marzeniem było by coś takiego...NA MNIE CHLOPAKI MOZECIE LICZYC! Moge się bić z Wami! W konarzycach jest mała Salka...ale Do siatkówki jest Wymiarowa :) nawet jest miejsce...do pozadnego wyskoku przy zagrywece. Parkiet jest wysmienity :) Wszystko zadbane :) Gmina Bogata :) Wiem że w Każda Środę od 18.00 - 20.00 jest Wolne :) Ale mysle ze też dwa razy w tygodniu coś sie wykombinuje :)
|
|
Sąsiadka była tam na dyskotece i potem bidula płakała i mówiła do siebie : Ani okresu, ani adresu. Bez komentarza.
|
|
he kur*wa
|
|
do mosses mam pewna propozycje dla Ciebie o ile wiem mam psa malamuta a Ty masz suke husky moze gdybys chcial moglibysmy ich zapoznac??:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |