Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiejkuty |
jestem za urządzeniam manifestacji:) Ciekawe jest to ze zaraz po założeniu tego wątku dzwonią do mnie ludzie że są zainteresowani współpracą i że faktycznie ta Nasza Łomża kuleje z tym sportem na tyle że ktoś musi się za nią wziąć!!! Na jutro postaram sie umowić z osobami gotowymi do pracy i współpracy.... Wiemy już z doświadczenia ze na miasto liczyć nie można, MOSiR też tu nic nie pomoże bo poza basenem , orlikami i stadionem nie ma żadnych obiektów w postaci hali bądz sali gimnastycznej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiejkuty |
medaliki sa dostepne w bylejakim sklepie, mowilam ci ze suczek jest duzo ile czasu byla u ciebie?
|
|
A jak ja z miesiąc temu chlałem samogon 80% , rany boskie jak mnie z nóg ścinało . Ledwo do samochodu wsiadłem .
|
|
Chciałabym wykupić siostrze przed ślubem prezent w postaci zabiegów odnowy biologicznej. Przeglądałam w internecie i natknęłam się na gabinet DermMedic, niestety nie mają strony. Czy ktoś zna ich ofertę, jaką odnowe ppropnuj a ? Czy są tańsze ceny niż a AnaMed? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |