Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaroslaw Kaczynski obiecal 1 mln nowych miejsc pracy |
I dla mnie poproszę o ten autograf :) Weź i dla mnie!! Mnie ciągle zastanawia, dlaczego żałosna i stronnicza TVP nie wspomniała ani słowem, że to poseł PIS (tak tak, ich ukochanej partii) rozpoczął całą akcję i burzę? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaroslaw Kaczynski obiecal 1 mln nowych miejsc pracy |
hmm, ale jakie to ma znaczenie, podaję, jak ona wyglądała w momencie kiedy mi zwiała, mam ją prawie dwa lata
|
|
posel rozpoczal prospoleczna kampanie chwala mu za to powinni o nim wspomien niech ludzie wiedza kto stoi za nimi brawo panie posle
|
|
moja siostra swojej teściowej wykupila pakiet Manicure I Pedicure w intercosmetic i zaplaciła 80 zł i tesciowa była bardzo zadowolona
|
|
Witam wszystkich. mam bardzo ciekawe pytanie:czy ktoś może być za dobry?(żeby było jasne, chodzi mi o możliwość związku). chodzi mi o to czy jeżeli ktoś nie pali, nie pije, zdrowo się odżywia i ogólnie dba o swoje zdrowie to czy może być dla tej drugiej osoby za dobry.nie mówię że jeżeli ktoś kto prowadzi zdrowy tryb życia nie lubi się bawić, ale przecież alkohol nie jest niezbędny do zabawy.
|
|
ale "bardzo ciekawe" pytanie.szok.
|
|
pilnuj go dobrze nastepnym razem szkoda takiego ładnego pieska:)a pro po mam pewna propozycje czy mozesz odezwac sie na moj email kasi_a001@wp.pl
|
|
bez komentarza :) i mogłoby być cieplej
|
|
24h mogę dostarczać Ci do papu :)
|
|
ze wsi -moge sprowadzic dobra, -cytrynuwe wudeczka samogon, slodka, kreci sie w nosie po wypiciu
|
|
śmieszne, przeciez to ona zaprasza na wesele , to ona powinna miec samochód a jak nie pasuje jej polonez to niech jedzie pekaesem na wesele a ty polonezem, spotkacie sie na miejscu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |