Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...a jednak chodzi o biznes... |
Zastanawiam się czy to odwaga czy głupota . Kup auto w Polsce moja rada , a najlepiej jak masz kasę gorszy ale z salonu .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...a jednak chodzi o biznes... |
kiedy jest komunia w katedrze?
|
|
niech naprawia ten co zakładał Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
czasami slysze jak dzieci kaszla, tak mokro ze az strach a rodzice, co robia, .... pytaja sie spokojnie, glupio skreconymi zdaniami ...a- o porade... powiem Ci . wez tego dzieciaka (co masz) za glowe i dryluj do lekarza , a potem, dawkuj tak> jak napisane-
|
|
Gdzie lepiej się wybrać, do ponad gimnazjalnej szkoły akademickiej(technikum informatyczne) przy Agrobiznesie, czy do technikum informatycznego w mechaniaku??I od ilu punktów przyjmują w ASP?
|
|
do kalman: Jakbyś zgadł :) A teraz zapraszam tutaj kolejna konsola XBOX 360 JASPER http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1023888876
|
|
Litwini potrafią z trzech aut zrobić trzy- nie chciej aby Ci się taki trafił. Polecałbym albo jechać jednak kawałek drogi do tych Niemiec i mieć spokój, albo kupić w Polsce autko, które zostało sprowadzone przez kogoś i też z Niemczech. Jeżeli długo zbierałeś tą kasę to Litwa odpada, bo możesz to kasę szybko stracić i kupić grata.
|
|
Witam poszukuje kogoś to zajmuje sie sprawami pacjentów np.odszodowanie za bład lekarza itp.
|
|
Tylko ch-u-j wie o co tu chodzi .... :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szczebiotko! z mokrym kaszlem umiem sobie poradzic, moja corka miala suchy, taki tez slyszalas? masz jakas rade? jeszcze raz napisze ze miala kaszel, miala to czas przeszly, przypomne rowniez ze bylam nie u jednego a u wielu lekarzy, sterydy kaszel wyleczyly ale opinia alergologa bardzo mnie niepokoi i chce zrobic dziecku odpowiednie badania aby wykluczyc lub potwierdzic domniemana astme, alergolog u ktorej bylam (jedyna z dobra opinia na wyspie) jedynie na podstawie wywiadu przeprowadzonego ze mna stwierdzila tak powazna chorobe. Stanac w kolejce i trafic do pierwszego lepszego imbecyla to kazdy sobie moze ja dziecku chce zaoszczedzic nerwow i strachu wiec wole zapytac i isc do jednego sprawdzonego
|
|
P. Kaligulik! Dziękuję za ocenę moich wypowiedzi (odbieram do siebie), ale nie było moim zamiarem wazeliniarstwo. Zadałam proste i banalne pytanie. Nie sądziłam, że moje kropki, przecinki w dalszej konwersacji, mogą być tak odbierane. Będę na przyszłość pamiętać, żeby rozważniej rozdawać swoje uśmiechy. Nie wszyscy przecież mogą mieć na nie ochotę, prawda? Udanego dzionka!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |