Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BIP Zbójna |
Po co wypowiadacie się dalej w tym temacie?? Zakończcie ten temat tak jak prosił o to mąż Beaty, kilka wypowiedzi wcześniej!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BIP Zbójna |
właściciel mnie nic nie interesuje, a te dziewczyny co tam mieszkają.
|
|
Jak ja to mówię - link na NK i wtedy na pewno jacyś fajni koledzy do ciebie podbiją. :D rudy błazen z druhem
|
|
strawbery perelka14 misiekelo wszystkie z adresu (---.elomza.pl) co za debil nie ma co robic
|
|
oooo hehe :)
|
|
czytaj dalej "nie" - szkoda gówniarzu, że nie słyszałeś Urbana w stanie wojennym w roli rzecznika rządu, może byś mu w wolnym kraju nie pozwolił obsrywać twoich resztek mózgu. - nie jestem pisowcem -
|
|
Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że rok albo dwa lata temu ILO w którymś z rankingów (chyba Perspektyw) było wyżej niż warszawskie liceum Batorego.
|
|
chyba wy nie macie co robic
|
|
nie chcesz wiedziec . ;] pozdro .
|
|
haha... ja sie chce umówić z jamesem bondem :P. może jest na forum . ? :P hahaha
|
|
Tak informatycy w urzędach to banda familijna.Nie tylko w Łomży.
|
|
Zawsze trochę % i jest fajnie.Wnory czy milano jak się jedzie z swoją paczką to nigdy źle nie będzie jednak lokalizacja na wnorach, ogólnie budynek i parking to lipa,milano pod tym względem dużo lepsze.Jednak tu czy tu to inna bajka niż w okolicach Ostrołęki.
|
|
Trzeba się w końcu nauczyć wyprowadzac psy na smyczy i w kagańcu jak trzeba. A nie w samopas. Nie te czasy. Aha - i jeszcze proszę chodzić z torebakami i sprzątać trawniki po swoich milusińskich.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |