sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jest grupa ludzi - cdn ŁKS

MiYu....wielcy to naszczescie oni nigdy nie byli i juz napewno nie beda.....w doslownym tego slowa znaczeniu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jest grupa ludzi - cdn ŁKS

Markiz
Dobre hahah;-D

Zaraz zaraz, za takie testy to trzeba jakos zapłacić. Chociazby rzetelną opinią. Więc jak zazdrościsz to sam załóż sobie firmę i szukaj tych, co dadzą ci posmigać "za darmo" jak myślisz.

Peja? Może zmądrzeje jeszcze.....

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

http://www.youtube.com/watch?v=UhG6V9YHsoo

kilka słów wyjaśnień:

1. w odległości 10 metrów od radiowozu były wolne 3 miejsca parkingowe jedno obok drugiego
2. to w takim razie jak ja dostane mandat karny 100zł za stawianie samochodu pod zakazem mogę się odwołać, że nie było innych miejsc parkingowych i musiałem tam ustać? dlaczego panowie policjanci muszą być równiejsi od przeciętnego kowalskiego?

Nic by się nie stało gdyby kierowca włączył sygnały świetlne, w tym wypadku ZŁAMAŁ PRAWO tak jak większość z was jadąc za szybko, przejeżdżając na czerwonym świetle etc... Dlaczego ty masz dostać następnego dnia mandat w tym samym miejscu a ten człowiek nie dostanie? Znak B-36 stoi jak byk i każdy powinien się do niego stosować.

Dziękuję

przy tych aferach dobrze zarabiają na słuchaczach tego rodzaju rapu, hiphopu czy jak tam to zwał

A Misiekelo wziął nogi za pas i uciekł gdzie pieprz rośnie!Widać że boi się kobiet :)

oni mają swój świat

Jesteśmy od 6 lat w Unii pora wprowadzić pewne standardy... Czas skończyć z kolesiostwem i przekonaniem że niektórym wszystko wolno... To nie komuna

Według mnie kiepska ta propozycja, lepiej jakby powstało coś takiego jak pomnik Wincentego w Warszawie tyle że pomnik zamienić. Dobrze byłoby gdyby były tam schody, murki granitowe, no i nie mówiąc o podłożu, no i oczywiście duża przestrzeń. Wstawcie jakieś gładkie płyty po których fajnie by się jeździło na rolkach czy deskorolkach wokół. Wstyd wypełniać podłoże jakąś kostką np. taką jak na ulicy Długiej czy Farnej. Dobrze żeby powstało chociaż jedno takie miejsce w Łomży . Na pewno byłoby to miejsce wielką atrakcją dla turystów.

Pomnik Wincentego http://media.photobucket.com/image/witos%2...sk/SSA42580.jpg

http://static.panoramio.com/photos/original/25401004.jpg

Pieprzyc ta cala POlityke.
Nam Czeczeni do szczescia nie sa potrzebni.
Czy musimy ich kochac na sile.??
sio

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

parafrazując PO Przezydenta RP, to
jakMOSiR taka strona.. :(

A znajac życiecie pochyłym tekstem napisasze naczelnik z komendy z prośbą o zgłoszenie zawiadomienia o ile Cie to szokuje.

Kiedyś nagrałem jak policjant mówił do mnie wulgarnie z papierosem w ustach pełniąc służbę w RD tykając mnie.

te parkowanie to widocznie na szamę wyskoczył do żonki 30 min

Jake sporo 10 zdjec wszystkich i 3 zdjecia z paleniem gumy co to ma byc.??
Jednak wies pozostaje wsia.

pewnie na obiad zajechał. Policjant też człowiek.
Tylko trzeba to przyznać. Przepisów to oni nie znają.
Po co im kierunki w radiowozach, jak ich nie używają.
Po co znaki na drogach, jak policjanci ich nie zauważają.
A limity prędkości hehe to 40km/h. Dla policjanta 40km/h mnożymy razy dwa gdy nie używamy sygnałów, razy 3 gdy jedziemy na sygnale, za miastem więcej już się nie da.
Ale to tylko wyjątki... jak to bywa wśród ludzi.

Warto też zapamiętać, że policjant nie na służbie to też policjant, który ma oczy i uszy szeroko otwarte i numer do kolegów na służbie :)

Od dwóch miesięcy nie palę zwykłych papierosów. Palę tylko e-papierosa i jestem bardzo zadowolony. Moim pierwszym e-papierosem był Wolter. Wszystko było super: dym, kop w płuco itp. ale bateria trzymała około 3 godziny więc jak gdzieś wychodziłem brałem e-papieroska, zapasową baterię i ładowarkę. Jak padła pierwsza bateria zaczynało się nerwowe rozglądanie za gniazdkiem a jak nie było gdzie podładować to klapa. Później troszkę poczytałem dowiedziałem się i zmieniłem priorytety. Przy pierwszym zależało mi żeby wyglądał jak zwykły i ...... w sumie tylko na tym. Teraz mam od około 1,5 miesiąca janty Ego. Bateria trzyma ponad 24 godziny. Jak padnie pierwsza wkręcam drugą i wiem że nie muszę się spieszyć mam 24 godziny na naładowanie zapasowej. To jest dla mnie najważniejsze a kopci jak parowóz. Trackone piszesz o awaryjności ja się narazie nie zawiodłem i powiem tylko że prawie wszyscy z forum o którym piszesz mają w swoich zbiorach janty Ego lub Stica i nikt na nie nie narzeka. Zresztą jeśli kupisz oryginalny (bo jest sporo podrób) to masz na niego gwarancję. Casablanki nie znam i nie paliłem. Trackone poopowiadaj troszkę jak się sprawuje bo jestem ciekaw :) Najlepsze w e-paleniu jest to że nie trzeba nigdzie wychodzić bo nikomu nie przeszkadzasz z tym się napewno obaj zgodzimy :) Próbowałeś liquid cappucino ? Polecam................... jest wyborny :)

Proponuję zdjęcie wstawić na www.swietekrowy.pl
Widocznie wobec prawa wszyscy są równi, z tym, że niektórzy są równiejsi jak widać na załączonym obrazku

jak bedziesz sral, tam gdzie ukucniesz- kopa,
zapewniam cie bedzie duzo zieleni
moj dziadek tak robil z kurzym gownem, jeszcze lepiej rozpuszczal i mieszal go z woda,
wspaniale potem byly pomidory i smaczne

ZESRAL SIE GOLY NA ROG STODOLY
TO TEZ ZNASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odswierze troche temat. Mieszkam na Islandii. Dziecko mi tu czesto chorowalo, kaszel miala przez ok 3msc, pediatrzy zapewniali mnie ze to taki sezon na choroby i mam sie nie martwic, zadnych lekow nie dostawala. Od urodzenia corcia ma skore atopowa, czasem pojawi sie jakas wysypka. Umowilam malutka do alergologa, zrobila jej testy i wykazalo ze nie ma alergii ale stwierdzila astme. Przez 2 msc musialam podawac malej sterydy wziewnie, kontrol ma w czerwcu. Bede w Lomzy i chcialabym aby mala zbadal polski lekarz i teraz pytanie jaki? alergolog czy pulmatolog? Tu mi nic nie doradzaja. Mi nie wydaje sie ze mala ma astme, to co czytam na ten temat to wcale mi sie nie zgadza. Choroba corki zaczela sie od zwyklej infekcji, 3 dni goraczka, katarek i lekki kaszelek. Pediatra stwierdzil ze krople od kataru i czopki od goraczki zalatwia sprawe, na wlasna reke podawalam syrop od kaszlu bo mala az na wymioty podbijalo. To wszystko nie pomoglo, kaszel byl taki ze mala nie raz zwymiotowala, kolejny pediatra stwierdzil ze jest ok ze przejdzie, nie dal lekow. Po 3 dniach znowu pojechalam i trafilam na lepszego lekarza ktory stwierdzil bronhit i zapalenie oskrzeli. W Polsce mala na zapalenie oskrzeli dostala antybiotyk i starydy a tu przepisali tylko sterydy. Narzekacie na lomzynskich lekarzy a w porownaniu z wiekszascia tych z Reykjaviku to wybitni specjalisci, czasem mam wrazenie ze tu lecza tylko umierajacych. Prosba do rodzicow ktorzy mieli podobne sytuacje z dziecmi, gdzie mam isc? do jakiego specjalisty? o jakie badania mam sie domagac, corka ma 2 i pol roczku. z gory dziekuje!!

Dzień dobry wszystkim użytkownikom forum.Jest to mój pierwszy post na forum Od dawna przeglądam forum i nurtują mnie pytania prosze o pomoc.Chce sprowadzić auto z litwy prosze udzielcie mi odpowiedzi na nurtujace mnie pytania:

1. Jade na litwe i kupuje auto z niemiec które zostało przywiezione przez litwina.Czy powinienem pisać umowe na litwina czy na niemca? podejrzewam ze na litwina? Załóżmy ze napisałem umowe na niemca i na mnie i chce wrócić do polski na kołach. Co mam zrobić: wiem że musze posiadać dwa briefy,umowe oraz wymeldowanie auto w niemczech(czy jest to oddzielny dokument czy jakas adnotacja w briefie na kogo ten dokument powinien byc wystawiony?).Czy jesli pojde do urzedu REgitra na litwie to normalnie bede mogl wykupic tablice wywozowe i ubezpieczenie na te auto.Czy to wystarczy aby wrocic na kołach czy cos jeszcze trzeba załatwić.

2. a jesli samochod jest z niemiec a umowa jest na mnie i na litwina to czy rownież wystarczy isc do regitry i tablice i ubezpieczenie i mozna na kolach wracać?

3.Jeśli kupie auto zarejestrowane na litwie to jakie dokumenty mam dostac od litwina.i gdzie wymeldowac auto?

4.Wiem ze na litwie sa auta z różnych krajów wiec prosze mi powiedziec jak wyglada z wymeldowaniem:

-z francji(słyszałem ze dowod ma byc przekreslony czy cos takiego czy to prawda?) czy to moze jest jakis inny dokument

- z holandi

-z włoch

-z belgii

5.Wiem ze jest giełda w marijampolu i w kownie.Slyszalem ze marijampol w wtorek i w srode czy to prawda czy moze inne dni tygodnia np. w sobote.A giełda w kownie slyszalem ze jest codziennie czy prawda?Jesli znaja Państwo dokładny adres tych giełd prosze o podanie bede bardzo wdzieczny.

Dosyć długo zbierałem na autko wiec chce załatwic wszystko jak nalezy aby nie miec problemow wiec prosze o pomoc Państwa.Czekam na odpowiedzi

Pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim użytkownikom forum.Jest to mój pierwszy post na forum prosze nie sugerować sie liczbą przy moim nicku(mam wiecej wiosen :-)). Od dawna przeglądam forum i nurtują mnie pytania prosze o pomoc.Chce sprowadzić auto z litwy prosze udzielcie mi odpowiedzi na nurtujace mnie pytania:

1. Jade na litwe i kupuje auto z niemiec które zostało przywiezione przez litwina.Czy powinienem pisać umowe na litwina czy na niemca? podejrzewam ze na litwina? Załóżmy ze napisałem umowe na niemca i na mnie i chce wrócić do polski na kołach. Co mam zrobić: wiem że musze posiadać dwa briefy,umowe oraz wymeldowanie auto w niemczech(czy jest to oddzielny dokument czy jakas adnotacja w briefie na kogo ten dokument powinien byc wystawiony?).Czy jesli pojde do urzedu REgitra na litwie to normalnie bede mogl wykupic tablice wywozowe i ubezpieczenie na te auto.Czy to wystarczy aby wrocic na kołach czy cos jeszcze trzeba załatwić.

2. a jesli samochod jest z niemiec a umowa jest na mnie i na litwina to czy rownież wystarczy isc do regitry i tablice i ubezpieczenie i mozna na kolach wracać?

3.Jeśli kupie auto zarejestrowane na litwie to jakie dokumenty mam dostac od litwina.i gdzie wymeldowac auto?

4.Wiem ze na litwie sa auta z różnych krajów wiec prosze mi powiedziec jak wyglada z wymeldowaniem:

-z francji(słyszałem ze dowod ma byc przekreslony czy cos takiego czy to prawda?) czy to moze jest jakis inny dokument

- z holandi

-z włoch

-z belgii

5.Wiem ze jest giełda w marijampolu i w kownie.Slyszalem ze marijampol w wtorek i w srode czy to prawda czy moze inne dni tygodnia np. w sobote.A giełda w kownie slyszalem ze jest codziennie czy prawda?Jesli znaja Państwo dokładny adres tych giełd prosze o podanie bede bardzo wdzieczny.

Dosyć długo zbierałem na autko wiec chce załatwic wszystko jak nalezy aby nie miec problemow wiec prosze o pomoc Państwa.Czekam na odpowiedzi

Pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim użytkownikom forum.Jest to mój pierwszy post na forum prosze nie sugerować sie liczbą przy moim nicku(mam wiecej wiosen :-)). Od dawna przeglądam forum i nurtują mnie pytania prosze o pomoc.Chce sprowadzić auto z litwy prosze udzielcie mi odpowiedzi na nurtujace mnie pytania:

- z holandi

-z włoch

-z belgii

Pozdrawiam

- z holandi

-z włoch

-z belgii

Pozdrawiam

nie wiem kim jestes, -ale powiem ci jedno
niedbasz o dziecko, skoro opowiadasz o jej przewleklej chorobie
nie wyleczylas kaszlu????
nie wiem, ja na Twoim miejscu nie opowiadalabym o chorobie dziecka.Ona swiadczy o Twojej troskliwosi czy zaniedbaniu

kkurcze
masz problem typowego Polaka
auto moje , ale nie moje, czy jak bedzie moje, chociaz nie moje w transporcie to transport sie oplaca, a czy oplata za transport jest wliczona
papiery podpisac wczesniej a moze nie podpisywac'

Witam, czy oferta jest nadal aktualna? Jestem bardzo zainteresowana zakupem. Moje GG 1431345

Jeżeli zbierałeś długo pieniążki na auto to lepiej kup je w polsce do polaka ewentualnie w niemczech od niemca bo jak kupisz niemieckie auto od litwina no nie wiesz co kupisz. Poczytaj w necie troszkę na temat aut z litwy zwłaszcza firmowych lub nie wymeldowanych, albo co gorsza samochodów z vat

omg haha xD a ja chce się umówić z Van Dieselem

: dd

a czy ten chlopak zza Piątnicy nie ma przypadkiem inaczej na nazwisko niz bylo przedstawione? na Z a nie Malinowski czy jakos tak?

ja tez nie spowiadam sie juz pare lat i mi z tym dobrze :)

jakie zdjęcia jak tam nic się nie działo tylko halny hulał:)

Na wesele z obcym to sie nie boi isc ale pozniej "szczesliwy" wygrany wraca pks-em hehe dno i wodorosty znajomych nie masz

do jutra kupa czasu. może znajdzie "szczęśliwca" ;)

Powrót i dojazd PKSem? :D

suk jest pelno
ale co do medaliku mam watpliwosci

nie rozumiem, jakie masz wątpliwości, jeżeli coś, wiesz to powiedz proszę

a mozesz mi bad.boy odpowiedziec na pytania z mojego pierwszego postu? oraz kiedy sa giełdy czy w marijampolu jest w sobote gielda? lub może znasz gdzie warto jechac po auto? lub moze adresy jakis giełd.

_bot mod detected_

_usuń_

VizeV co ta Twoja Green Lady ma pod maską?

jak to co, szczebiotke :)

Ja mam ale wolałbym sprzedać niż pożyczyć..... jakby co to pisz na email skubi38@interia.pl

Wiem, że Paulina utonęła na torze piątym na głębokości 1,20m. <- jakby utonela to by juz nie żyła

jenny22 napisał(a):

> Wiem, że Paulina utonęła na torze piątym na głębokości
> 1,20m. <- jakby utonela to by juz nie żyła
idioto jeden, najpierw zajzyj do slownika i zobacz jakie sa znaczenia tego slowa.

utonąć
1. «stracić życie wskutek całkowitego zanurzenia się w wodzie i uduszenia się»
2. «opaść na dno»
3. «zagłębić się lub skryć się w czymś całkowicie»
4. «zagubić się w masie czegoś»
5. «zostać całkowicie zaabsorbowanym czymś»
6. «obfitować w coś»

2.!!! i dodatkowo dziewczyna byla reanimowana, czyli juz nie oddychala.

Coś Ci powiem:
Spowiadasz się Bogu, nie księdzu. Jeżeli uważasz że idziesz wyspowiadać się księdzu, to nie idź wcale. Jeżeli masz coś zataić, lub skłamać, również nie idź. Wszyscy będą się czuli, nadal tak samo, jedynie Tobie będzie źle, i to długo. I niech Cię nie obchodzi, co za ksiądz tam siedzi, nie Ty go będziesz sądzić. Wszystko jest jedynie między Tobą, a Bogiem. Niestety, tego nie obejdziesz, i nie szukaj ułatwień, jak inni. Pewien mądry człowiek napisał: "Rany po ciosach, goją się szybko. Lecz, "rany" po okazanym tchórzostwie, goją się , niekiedy przez całe życie.
pozdrawiam

jak pic to tylko dobry trunek ja polecam tylko ;;absolut , a pana Tadeusza to lepiej poczytać

Niestety w całym kraju nie ma, w żadnej hurtowni. Produkcja wstrzymana do czerwca , jak udało mi się ustalić u producenta.

Autor: Pierre_Dolain (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 04-05-10 21:16

Nawet obecność izbic świadczy o tym, że to był most na rzece, a nie na zbiorniku
.

Gdzie ty widzisz za mostem Narew? Same trawy i krzewy. Izbice były po to, gdy poziom wody w Narwi był zbyt wysoki, nadmiar wody przepływał pod tym mostem.

Lepszy rydz niż nic... dziś w pracy przeglądałem w pracy jakąś łomzyńską gazetę i tak pomyslałem może napisać do nich nagłośnić sprawę??

Idź do szkoły numer 5 na ul Polnej 40a Prywatna Szkoła Dla Dorosłych teraz jest promocja że możesz się uczyć za darmo, jest super nauczyciele wspaniali wyrozumiali każdemu pomogą wytłumaczą i dyrektorka jest super swojska babka widać że jej zależy na uczniach pośmieje się pożartuje ale jak trzeba to i potrafi zmotywować do nauki ;)

Rozumiem, życzę Ci powodzenia i mam nadzieję, że wszystko dobrze się potoczy. Nie ty jedna masz z tym problem. Ja teraz też jestem w kropce i nie wiem jak z tego wyjść, ale trzeba być dobrej myśli

przywieź mi coś z KFC

no pewnie da rade bo i tak jedziesz, ale po co takie oburzenie jak sie nie podoba to pksem a nie sie madrzy ze zarobisz ... pks a auto to inna bajka ;D

ja tez znam takiego czesia

elo
jesli ktos ma ochote kupic ode mnie testy dzieki ktorym przeszedlem eliminacje do policji zapraszam o kontakt na maila. polecam - nie zawiedziesz sie !!!

O spoko :)Dzięki wielkie;) może też spróbuje i zobaczę co mi wyjdzie .... xD

Donald to to nie przebywa we Francji tylko w okolicach Lomzy jak ostatnio mowila...
Ale jak widac czasem potrafi byc zabawna;p
Szczebiotka zamiast pisac te durnoty ktore nie kiedy wypisujesz lepiej nam spiewaj;p

Kur....a zle napisalem ja do tych panow mie naleze....

A może????

A co do tych podziemnych tuneli pod Łomża, kilka lat temu zapadło się boisko przy którymś LO i wchodzili tam archeolodzy i znajdowali bronie z XVI w. sprawa była głośna i stawiano pytanie dokąd prowadzi tunel i ucichło..

Tak samo ktoś mówił że tunele pod katedrą mają być udostępniane w celach turystycznych i chyba głos w tej sprawie zawierał sam prezydent i też nagle cisza..
;)

Zajrzyj lepiej do książek, zamiast pieprzyc trzy po trzy.

Atari pisze ...
Popieram . Zadnej gnojowicy ,żadnego szamba - szczególnie latem - rozlewać po polach, ani gdzie indziej nie wolno . Takie są przepisy , i słuszne . Jeżeli wieśniak nie wie , co zrobić z tymi gnojowicami , niech idzie won, bamber jeden Pozdr.

przy sp7 .. albo bistro :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org