Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marian Kowalski komentuje aktualne wydarzenia polityczne: Ukraina, Owsiak i CIA |
Myślisz że jak jest interwencja to będą się zastanawiać gdzie zaparkować? Nie pomyślałeś że nie było miejsca na parkingu? A może powinni zaparkować 100 m dalej? Weź się chłopie za coś pożytecznego!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marian Kowalski komentuje aktualne wydarzenia polityczne: Ukraina, Owsiak i CIA |
lowca_snow nie popisales sie.
|
|
Re: Marian Kowalski komentuje aktualne wydarzenia polityczne: Ukraina, Owsiak i CIA |
spokojny a ty chyba jestes z obslugi pizzeri czy jak??
|
|
Dziś o 17:20 na Tvp1 w programie Celownik będzie reportaż o czeczenach z Łomży. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie zapominaj też o częstych korkach w okolicy Serocka i Legionowa. Akurat jeżdżę w takich godzinach, że korki są - ale w drugą stronę. :D
|
|
Widocznie coś w tym musi być co napisała darma bo albo Kaczyńscy byli takimi WIELKIMI działaczami opozycji że SB nie uważała ich za jakieś zagrożenie dla ustroju socjalistycznego Polski i wcale się nimi nie interesowała;) lub byli...;)
|
|
w dupe se wsadz swoje zdanie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
bo nie warto? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
po co chodzic' do takich dziur powiedzmy -ze podaja ci taka pizze ogromna , nie miesci sie na talerzu, -i masz ja polknac' i polykasz ja, boli cie brzuch, nie spisz cala noc i omijasz ten lokal z daleka, a na wyglad samego napisu-neonu , odkrecasz glowe ze wstretem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |