Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podskoki prawicy do Europarlamentu |
mam iphona 3G. Jest po Jailbreak'u. Mialam do tej pory taka stronke Appulous i stamtad bralam programy. Na tel mam program Installous i przez niego ciagnelam z tej stronki. Z tej co podales nie da sie przez ten program? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podskoki prawicy do Europarlamentu |
|
do: szczebiotka cytat: za moich czasow robilo sie balety w domu Szczebiotka, masz na myśli okupację? To do ilu już dobijasz? Kurczę, piękny wiek. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
na pewno nie będzie on pozytywny o mieszkańcach naszego miasta
|
|
się wypowiedziało dwóch mądrych inaczej, a co na WSA nie przyjęli czy sobie dekle nie daliście rady? Widać że są jeszcze normalni ludzie w Łomży, brawo!!!! (te 600 co podpisało petycję?
|
|
je suis désolée pour ce moment de faiblesse
|
|
Proponuje zamknąć tą uczelnie a studentów zdymisjonować i na bezrobocie .
|
|
Specjalnie sie zarejestrowałem zeby sie wypowiedzeic w tym temacie. Ciebie Panie "lomzyniak85" to ja znam i nie rób tutaj ludzi w konia. Wiadomo że auto-strefa to twój projekt, a nie "jakis ludzi z Łomzy i Wawy". Tak tu opowiadasz że trzeba mieć firme itd, a TY masz założoną firme? :-) Sam wiesz że nie masz, więc nie opowiadaj ludziom głupot :-) Poza tym czego piszesz czyja strona z kim wspolpracuje czy nie wspolpracuje- ktoś sie pytał? Kogo to obchodzi? :/ Jak rozumiem, ten temat dotyczy ludzkiej mentalności, powielania jednego projektu przez kilka innych "firm", a nie tego kto z kim po co i dlaczego.
|
|
zniknij debilko
|
|
ale wy macie problemy... jakiś zakompleksiony dzieciak wrzucił fotę i wielka afera... skoro wam to przeszkadza wydrukujcie se to zdjęcie i idźcie zgłosić to na komendę... a nie żalicie się :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Student który się wypowiadał, z Łomży nie jest tylko z okolicy więc sorry ale za Piątnicą w pewnej miejscowości z której ww student pochodzi bardzo ale to bardzo wątpię żeby przesiadywali Czeczeni więc chłopak tak na serio chyba zbytnio nie ma co się wypowiadać kiedy tylko przebywa tutaj na uczelni. Jego słowa:''...w Anglii ludzie żyją ze sobą w symbiozie, czarni, biali itd chcę żeby i w moim mieście tak było''-coś w ten deseń powiedział z tym że w jego ekhem...wiosce Czeczeni nie przesiadują więc i się zaangażował w walkę z tym aby nacja czeczeńska w Łomży pozostała a tak na serio chłopaka to nie dotyczy. Dlaczego nie pokazali w reportażu tych młodzików co to zbierają się w grupach i zaczepiają ludzi na starym rynku. Wszyscy na czarno poubierani i obserwują każdy twój ruch i weź tu przejdź bez obaw obok takich osób mając nadzieję że za chwile nie dostaniesz kosy w plecy za to że krzywo na nich spojrzysz. Ukazali bodajże 3 kobiety Czeczenki z dziećmi które akurat w tej naszej mieścinie nic złego nie robią a dlaczego nie ukazali ww pytam się!? Jeszcze ukazując te małe czeczeńskie diabełki dzieci z SP10 wypowiadające się że och ach mam tu koleżanki i lubię te miasto, pokazali że są po stronie nacji czeczeńskiej a raczej powinni być tutaj bezstronni a przez to przekazali innym ludziom z Polski, nie mającym pojęcia o tym co w Łomży się dzieję, że to Łomżyniacy są Ci źli i nie powinniśmy stawać po ich stronie. Może jakby przyjechali tutaj i rozbili sobie namiot na 2 dni obok ośrodka dla uchodźców na czas kręcenia reportażu i może jakby obudzili się rano bez namiotu i sprzętu to może wtedy dopiero pokazali by ludziom prawdę. Chociaż i tak tego by nie zrobili bo taśmy z nagraniem pewnie też by zginęły :]
|
|
Głowa cię boli??
|
|
raczej nie, bo wesele poza łomżą ;)
|
|
no dokladnie czemu nie pokazali tej bandy na starym rynku? ten caly "student" to beznadziejny... swiatowiec polakow nie tluka? co ty opowiadasz? czemu on nie wezmie ich do siebie na chate?! wystarczy isc wieczorem kolo starego rynku czy kolo lidla tam gdzie pod grusza jest i ***** stoja na chodniku z kilka osoba i za ***** nie przepuszcza, teraz zapierdalaj trawnikiem, bo taki kutas tylka nie chce ruszyc wracajac do tych z wsa jest to denerwujace, ze ktos kto w ogole nie powinien miec glosu, wpierdala sie w temat, wiem, ze teraz on to czyta i mam to w dupie:) zabierajcie ich do siebie tam do akademika, utrzymujcie ich
|
|
no wymagająca jest ;P
|
|
chyba w naturze placi ;p ale jak mordy nie chce pokazac to cos z nia musi byc nie tak, ja bym o kota w worku nie grala ;D
|
|
Pytanie czy o tej 4 rano są PKSy
|
|
Mnie to najbardziej rozśmieszył ten tekst z benzyną...czysty idiotyzm i pozowanie do TV aby wyjść tylko na biedne,niewinne osoby które mają być nękane przez nas jako mieszkańców Łomży itp. TVP jako Polska telewizja powinna iść w interesy Polaków i przynajmniej przedstawić poglądy obu stron a nie 90% gadki o Czeczenach jacy oni są biedni a 10% to wypowiedź z ukrytek kamery...popieram tą Panią która nie powiedziała wiele ale zawsze coś od nas jako Łomżan ale ten dziennikarzyk co prowadził z nią wywiad nieźle zmanipulował tą babcię pytając ją czy Czeczeni coś jej zrobili i tak dalej. Wielkie kłamstwo w wykonaniu TVC...
|
|
moje zdjecie to nie jakis obrazek zeby sie gapic i oceniać, to nie zaden targ. zadalam proste pytanie, kogo nie interesuje sprawa to niech sie nie wtraca i tyle, macie problemy kurde ;P PS dziewczyny mnie nie interesuja, wiec wyp.. :D
|
|
Wrzuciłem już link do jednego wątku ale wrzucę także tutaj: http://mit.redblog.wspolczesna.pl/?p=725 Dziennikarz ocenia reportaż z TVP o Czeczenach. warto przeczytać, bo to co zobaczyłem w Celowniku to skandal!
|
|
Janek zacznij korzystać z przeglądarki FireFox. Podkreśli Ci błędy ortograficzne, poprawisz zawsze przed wysłaniem i ludzie nie będą się Ciebie czepiać ;) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
a to było dobre forum jest dla każdego
|
|
Witam! Czy ktoś może ma może jakieś namiary gdzie można by się zapisać by być członkiem komisji i do kiedy trzeba to zrobić? Bo nie mogłam nic znaleść na ten temat w internecie. Będę wdzięczna za informacje.
|
|
Grzechem jest okraść głodnego a miłować sam P-an Bug bliżniego kazał.......Bądzcie uczynni dla biednych słabych i ułomnych a Niebiosa kochać Was będą.
|
|
Zaginęła mi suczka husky w lasku jednaczewskim. Ma czerwoną obrożę z niebieskim medalikiem od weterynarza. Jest bardzo przyjazna, więc podejdzie do każdego, kto ją zawoła. Wszelkie informacje mile widziane. Z góry dziękuję. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |