Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paranoja PiS |
ale ci technologie z superlatywami wywalili, bedzie ci sie platalo jak zlapiesz sens..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paranoja PiS |
Jestem trochę młodszy, ale z chęcią z Tobą zatańczę ;))
|
|
Byłem pare minut temu i sa tam ludzie :) Pozdro
|
|
Fajna miejscówka :D Fajny widok na miasto i na górach owce chodzą, Bardzo ładnie to wygląda
|
|
Na P. to trzeba wyglądać i mieć pieniądze ;]
|
|
tylko dlaczego takie zadupie? uroku w sobie to juz niema
|
|
co to sa, ORGIETKI???????????????????????????????????????????
|
|
dobrze ze ty masz urok sama siedziesz na wiekszym zadupiu zakompleksiona kobieto-czasami mam wrazenia, ze dziewczynko
|
|
masz od tego "Forum Polityka" i nie rób mi tu spamu
|
|
Za pare godzin bedzie filmik z wizyty ba forcie :) Dam link jak wrzucę na YouTube :)
|
|
wiesz ja tak w ciemno to się trochę boję... żeby się nie okazało że Ty to np Krystyna z gazowni
|
|
Już wiem, ktoś podpalił śmietnik :-)) przepraszam za zamieszanie :-))
|
|
to jest dziś wreszcie coś na milano?
|
|
Ja to już dawno zarzuciłem tą trasę do W-wy na korzyść drugiej, przez Ostrołękę. Po co na tym odcinku (Łomża - Ostrów ) psuć sobie nerwy a przy okazji i zawieszenie...
|
|
kalam buahaha brawooo ;))) a co do tematu faktycznie aż człowiekowi chce się czytać tak mądre wypowiedzi :) szkoda że tak zawsze nie może być :/
|
|
Czy jest w Łomży jakaś firma, która zajmuję się naprawami opon chodzi mi o to że kupiłem nowe opony i w jednej oponie podczas zakładania opony uległ uszkodzeniu rant opony i przez co schodzi powietrze
|
|
marketing -od ilu lat znacie to slowo?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? czy w <<<polsce komunistycznej , ktos sie martwil o marketing ?? i szlo tylko w ktora, strone:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |