Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS 1926 Łomża - po co ludziom kłamać? |
hhahah tyle nowosci, zamieszanie jakies
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS 1926 Łomża - po co ludziom kłamać? |
Ale wy jestescie powaleni... Odrobine wspolczucia... A jak juz nie chcecie go okazywac to przynajmniej powstrzymajcie sie od tych chorych komentarzy. Co wam ten temat przeszkadza?? Nie podoba sie nie wchodz i nie czytaj a przynajmniej zamknij morde i uszanuj czyjas tragedie palancie jeden z drugim... Jak ktos na Kaczynskiego zle slowo powiedzial to sie pieniliscie jak nie wiem ze o zmarlych zle sie nie mowi... a teraz co robicie? Tyle ze Kaczynski dla Lomzy nic nie zrobil a pani Kisiel promowala ja w piekny sposob... Jestescie cholernymi zapryszczalymi gnojami siedzacymi non stop przy kompach i zgrywajacymi twardzieli. Wiedzac ze w cieplym domku gdzie jest mama i tata nikt Was nie siegnie. Probujecie tez zgrywac twardzieli pokazujac ze smierc was nie obchodzi a nawet bawi... Poczekajmy wiec az umrze ktos z waszych bliskich.... Przykro mi tez ze w obecnych czasach rodzice swoim zapryszczalym pociechom nie potrafia przekazac choc podstawowych wartosci...
|
|
west prawdę mówi! :)
|
|
i jak wiadomo już co wczoraj późnym wieczorem się działo?
|
|
jw.
|
|
Gzie można tanio, szybko i solidnie naprawić telefon? (PÓŁ MÓZGI I INNE KMIOTY PLEBEJSKIE PROSZĘ O POWSTRZYMANIE SIĘ OD NABIJANIA POSTÓW)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |