niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS 1926 Łomża - po co ludziom kłamać?

hhahah
tyle nowosci, zamieszanie jakies

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS 1926 Łomża - po co ludziom kłamać?

Ale wy jestescie powaleni... Odrobine wspolczucia... A jak juz nie chcecie go okazywac to przynajmniej powstrzymajcie sie od tych chorych komentarzy. Co wam ten temat przeszkadza?? Nie podoba sie nie wchodz i nie czytaj a przynajmniej zamknij morde i uszanuj czyjas tragedie palancie jeden z drugim...
Jak ktos na Kaczynskiego zle slowo powiedzial to sie pieniliscie jak nie wiem ze o zmarlych zle sie nie mowi... a teraz co robicie? Tyle ze Kaczynski dla Lomzy nic nie zrobil a pani Kisiel promowala ja w piekny sposob...
Jestescie cholernymi zapryszczalymi gnojami siedzacymi non stop przy kompach i zgrywajacymi twardzieli. Wiedzac ze w cieplym domku gdzie jest mama i tata nikt Was nie siegnie. Probujecie tez zgrywac twardzieli pokazujac ze smierc was nie obchodzi a nawet bawi... Poczekajmy wiec az umrze ktos z waszych bliskich....
Przykro mi tez ze w obecnych czasach rodzice swoim zapryszczalym pociechom nie potrafia przekazac choc podstawowych wartosci...

west prawdę mówi! :)

i jak wiadomo już co wczoraj późnym wieczorem się działo?

jw.

Gzie można tanio, szybko i solidnie naprawić telefon?

(PÓŁ MÓZGI I INNE KMIOTY PLEBEJSKIE PROSZĘ O POWSTRZYMANIE SIĘ OD NABIJANIA POSTÓW)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org