Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak nas potraktowali |
łęeeeeeeeee. Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak nas potraktowali |
Witam. Czy ktoś się orientuje, czy ta gazeta jeszcze istnieje? Czy ma jakąś swoją stronę, czy tylko funkcjonuje na 4lomza, bo nawet w katalogu Biblioteki Narodowej jej nie ma, a być powinna. :/
|
|
strawberry czy to zbieg okoliczności twój email: misio40@buziaczek.pl a nick Misiekelo ?
|
|
nie pajacuj , Jołowi raczej chodzilo o duze "L" , ale mało inteligentni jak Ty mogli to tak odebrac .. fienc nie pajacój a peja to marny spiefak , jedynie gandzior fie jak trzymac poziom o kamere Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak Napoleon Fortini żył to gazeta ukazywała się . Teraz nie wiem
|
|
tak ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Autor: ANTY_BLM (---.lom.netster.pl) Data: 02-05-10 18:53 Co do wyżej wymienionej przeprawy to łączyła ona most właściwy na Narwi i Łomżę, była przeciągnięta nad małym zalewem, niedaleko stadionu. Święta racja. Był to most jak pisze ANTY BLM nad jeziorkiem w tym miejscu gdzie są obecnie dwa po obu stronach Zjazdu po usypaniu Grobli. Most ten nie tylko łączył z mostem na Narwi, ale odprowadzany był tędy nadmiar wody, gdy nie mieściła się po mostem na Narwii.
|
|
Dopiero teraz przypomniałem sobie , że to nie był most przez Narew , ANTY-BLM ma rację. Dla uzupełnienia , w latach 1900-tnych w pałacu Chodźki znajdowało się Seminarium Nauczycielskie Żeńskie im. Narcyzy Żmichowskiej.
|
|
chyba sama ze sobą bym się nie umawiała nie?Ostro_Siostro chcę się umówić z Misiekelo!
|
|
Cześć, co sądzicie o e-papierosach. U kolegi na imprezce miałem przyjemność zapoznać się z tym urządzonkiem i nie wiem co o tym sądzić. Czy to jest tylko gadżet, czy rzeczywiście zastępuje fajka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=266377&t=266377 W krótkim czasie powtarzacie temat poraz drugi i piszecie same bzdety. Otwórzcie trochę szerzej oczy przejrzyjcie spis tematów. Jest na pierwszej stronie temat którego podalem link powyżej. Popularność 4lomza polega właśnie na że większość tematów to bzdury, a Admin wszystko toleruje. Szczebiotki wszędzie pełno i nic mądrego.
|
|
ja tez
|
|
czekajacy na przeszczepy juz zacieraja rece ?
|
|
a czy ja ja znam
|
|
szczebiotka ciebie nikt nie chce znać:/
|
|
opcja ukryj numer/pokaz id tel. ustaw na pokaż i powinno grać.
|
|
Carnews24 i cartesting to sa stronki osob wspolpracujacych z autowizja. Niejakie auto-przekroj czy autobiuro to dzieciaki sobie zalozyly i mysla ze podbija rynek motoryzacyjny. Pewnie i tak niedługo one przepadna... Jest jeszcze auto-strefa jakis chlopakow z Warszawy i Łomży. Każdy myśli że to takie proste i łatwe :D najpierw to trzeba firmę założyć i dobrze funkcjonować by coś osiągnąć, po drugie testówki dostać to nie takie hop siup... Jakby tak łatwo i przyjemnie było to każdy by testował w Polsce buhaha.
|
|
********** mialam 5 z ustnego i ta gosciuwa mnie przypytywala pokazac' Ci swiadectwo!!!
|
|
chyba świadectwo głupoty.... lomzanin
|
|
muszę cię rozczarować VizeV ale jestem dziewczyną...
|
|
? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
@strawberry, perełka14 Nie wiem kim jesteś i co chciałeś/chciałaś osiągnąć, ale żart zupełnie Ci się nie udał. Pozdrawiam
|
|
Nie robcie z tego sensacji, zrobilismy ze znajomymi za duze ognisko i ot cala historia..
|
|
krecik 68 co ci sie stalo chlopie, juz mi zabronisz rozmawiac,jednego pytania zabronisz postawic'?
|
|
Sam odpowiedz sobie na to pytanie. Wcześniej wklejałeś reklamę swojej twierdzy.
|
|
nie wrzucaj tego gówna na serwer ; p to przyciąga tylko nonsteamowskie boty.. do tego serwer tnie się jeżeli nie masz mocnego łącza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |