poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto nam to zaszczepił komuna czy ojcowie nowej demokracji?

powiedz
twoja interpretacje tego slowa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto nam to zaszczepił komuna czy ojcowie nowej demokracji?

a hto mowi o leczeniu???

Tobie?????????????

czyli oznacza ze wczorajszy lider jest dzisiejszym liderem?

"Nie atakuje kibiców ŁKS, którzy dopingują klub i jeżdżą na wyjazdy. Atakuje bezmózgowców, którzy robią dym."

Akurat w Sejnach była grupa można powiedzieć stałych kibiców którzy jeżdżą na wyjazdy i dopingują kopaczy. Marcel rozumiem że chcesz być dobrze postrzeżony w społeczeństwie używając jakże modnych ostatnio określeń na kibiców "debil" "idiota" "bandyta" lecz proponoiwałbym najpierw zapoznać się z sytuacją. Siejesz farmazony gdzie się tylko da ale oczywiście na meczu nie byłeś. Opłaczasz składki? Chwała Ci za to. Ale kibicem jesteś nie przez to jak gruby jest Twój portfel tylko przez to ile kilometrów, ile gardła pracy i wysiłku wniosłeś by dopingować swą drużynę lub jechać za Nią setki kilometrów co jak widać jest bardzo ważne - I połowa bez nas 0:1 II połowa z dopingiem dla piłkarzy 0:5:) Poczuli się jak u siebie i wygrali. Także podsumowując:

-nic takiego się nie stało
-trenerowi nic się nie stało
-
zdjęcie tuż po meczu i tym małym incydencie. Czy widać aby piłkarze byli niezadowoleni?

dla mnie to kutas:)

http://www.prostozlomzy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3795:ks-wygrywa-ale-trener-chce-zrezygnowa&catid=65:piska-noina&Itemid=177

"Ale kibicem jesteś nie przez to jak gruby jest Twój portfel tylko przez to ile kilometrów, ile gardła pracy i wysiłku wniosłeś by dopingować swą drużynę lub jechać za Nią setki kilometrów co jak widać jest bardzo ważne"

A-Z tu masz rację, ale nie uważasz, że też jest ważne nie kopanie dołków pod klubem przez "kibiców"? Klub długi czas próbował się pozbierać w kupę z problemów finansowych i nie tylko i się jakoś udało, a teraz dzięki "kibicom" zapewne będą kary dla klubu i odejście trenera(?)

nic ciekawego sobą nie reprezentuje

jezeli tak mowisz, napije sie z kims innym:)

Rysiek to inteligetny gosc poradzi sobie z Tedzikiem jak i z Molesto pozdrawiam

znam ludzi pewnych siebie
a wiesz ze i tacy placza!
na kazdego przychodzi kryska na matyska

Nie wiem co tam się wydarzyło, ale mam nadzieję że będzie tak jak mówisz... Łomżyńscy kibice nie raz pokazali, że można się dobrze bawić na stadionie i zrobić porządną oprawę i chwała im za to jednak też przydałoby się żeby myśleli o konsekwencjach swoich zachowań np jak na stadionie w Sejnach:)

a bo to jedna wybucha???????????????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Masz kasę na koncie?

2. Może brak zasięgu?

3. Może ten, do kogo dzwonisz ma wyłączony telefon, albo nie ma takiego nr w ogóle?

Chociaż bardziej prawdopodobne są pierwsze 2 opcje :>

w polo :D

Trzeba żyć dniem dzisiejszym, pozdrawiam

odstapie za drobną opłatą bilet do warszawy na 3 maja (poniedzialek) na godz 16:45, zainteresowanych prosze o kontakt borowikpoczta@wp.pl

moze ktos wie co sie stalow kupiskach ? w piatek tyle tam policji bylo i drog zablokowana

Już śpieszę z odpowiedzią:

Dzis jechalismy do Olsztyna 36 osob. Zatrzymuje nas petra ze stomilem proponujac grila na co sie zgadzamy. Umawaiamy sie po 17. Spotykamy sie z nimi na stacji. Jest ich spokojnie ok. 100. Juz wtedy chca nas napierdalac krzycac banda na bande (mimo dogadanej wlaki) lecz ktos ogarniety od nich to opanowal. Zjezdzamy do lasu wychodzimy w 17 ich jest 22! Wolamy ze za duzo zeby sie policzyc... lecz oni mowia ze maja ******** (oprocz tych 22 ktorzy wyszli naprzeciw jest ok. 80 obserwatorow). Od nas 31 osob (17 + obserwatorzy). Podejmujemy rekawice mimo przewagi stomilu i petry. Dobiegaja ich obserwatorzy walka + katowanie i dobijanie nas przez wiekszosc ich ekipy trwa ok 40 skeund. Po czym jest koniec "walki". Na widok krwi jednego z ich ziomkow ktorys z nich krzyczy ze mielismy sprzet co jest kompletna bzura! Pod tym pretekstem wpierdalaja sie w nas po raz drugi tym razem cala banda... po ponownym wjezdzie w nas zaczynaja napierdalac obserwatorow i wjezdzaja w nas po raz trzecii... Jeden chlop na 100% wyciaga kose i wola ze potnie nas za to ze ich rozjebalismy w czasie wyjazdu do Bielska (nas 34 ich 90). Katowanie i skakanie po glowach trwa przez jakis czas po czym ktos wola ze jada psy. Na ich nieszczescie jeden chlop wsiada do naszej fury i jedzie chwile z nami. Mowi "fajnie tak sie bic chlopaki ja jestem pierwszy raz zabral mnie kolega z sekcji co z nim trenuje"... Nic tu wiecej chyba nie wymaga komentarza... Szkoda poprostu słow...

A tak na serio to patrzcie czasami co się dzieje na forumi i nie dublujcie tematów. Był niedawno podobny, tam mój poprzednik wszystko opisał.

Moglby ktos mi napisac cała historie disów w tej kategori jakie wyszly ? Pokolei tytuły kto na kogo itp ?

szczebiotka -nie normalna?... nie... cofnięcie natury.

widziałem dzisiaj przez przypadek ten pogrzeb. Zobaczyłem wielu młodych autentycznie pogrążonych w wielkim smutku młodych ludzi. Nie jest to codzienny widok i spowodował moje głebokie poruszenie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org