niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego podopieczni rudego cieszą sie z rosnącego bezrobocia???

ooo taaak, prawić o miłości to każdy potrafi, ale żeby tak o nią zadbać, to juz cieżko

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego podopieczni rudego cieszą sie z rosnącego bezrobocia???

ja również wierzę w miłość. i w to, że jak ma przyjść to przyjdzie...

Jak miło ,że wszyscy pospadali, ach szkoda gadać! ;-) już myślałem ,że nie ma nikogo ,a tu jednak główna Autorka tematu jest nadal ;-) zaskoczenie ;-) Musze się przyznać ,że jak wszyscy uciekli.. hm.. zaraziłem się od Ciebie ,,Szczebiotka" ponurym nastrojem.. nic powstałem już, jest ok ;-) Hm.. zamiast mojego niku powinno być moje Imię zamiast ,,Aniuśki" było by milej ,ale kiedyś tam za górami lasami napisałem ,,Aniuśki " .. niezbyt miłe doświadczenie w życiu.. czegoś się nauczyłem ,więc warto było.. nawet przeżyć te złe chwile w życiu .. ;-)

no a co jest z tym "wirtualnym lovem" ? ;]
moze zaczne?
...

powoli uchylam szafkę w łazience... moja męska dłoń delikatnie, acz zdecydowanie, sięga po dezodorant AXE...
szukając sposobu, aby go otworzyć, mrużę oczy jak Clint Eastwoow i szarpię się z dezodorante,...
w końcu! otworzyłem!
PSIIIIIIIKK.... i...
... wszyscy z kaszlem spie*dalamy z łazienki ;]

zawsze ktos cos musi spieprzyc

Parias to 3 osobowości dołączając Tedego to 4.Reasumując czterech na jednego.. Z czym rychu czarnym wrześniem Tedego po prostu zniszczył.
Dajcie mu troche czasu na odpowiedź dla Pariasu.

Ten kawałek jest wartościowy,jak można powiedzieć,że jest banalny?Nie żebym opowiadał się po czyjejś stronie,ale trzeba mieć troszkę w głowie,aby to pojąć,odebrać ten przekaz.Podać przykład?Proszę-Eldo nawija-"Baw się sam, my bez granic między nami,
A rap to jeden organizm, nikt inny go nie naprawi.
Nie zależy ci? Wara. Przestań się wydzierać.
Ja jestem raperem, więc obowiązki mam rapera.
Są one tym większe i tym silniej do nich się poczuwam,
Im wyższy przedstawiam byt człowieka, spróbuj to skumać."..lub "No tak, Rysiu, dobry prezent dla dziecka.
Nie lepiej uczyć je uśmiechu, a nie jak się wściekać?".trackone zgadzam się,zwrota Włodiego miażdży.

Po wykasowaniu moich postów na forum kibiców ŁKS Łomża postanowiłem podzielić się moimi przemyśleniami na forum szerszym (tym samym pozdrawiam admina forum lks.4lomza.pl)

Czy ktoś może mnie poinformować, co za DEBILE z premedytacją działają na szkodę klubu i mają gdzieś piłkarzy, trenerów i działaczy oraz prawdziwych kibiców? Co za WIEŚNIAKI pojechały na wioskę i zrobiły bydło? Mowię o meczu z Pomorzanką w Sejnach?

Dla niewtajemniczonych - po meczu, który ŁKS wygrał wysoko, bo 5:0, kibicujące gościom UŁOMKI w biało-czerwonych szalikach poleciały zerwać flagę Pomorzanki Sejny. Trener ŁKS również skarżył się, że omal nie został pobity, bo mieniący się Prawdziwymi Kibicami Łomżyńskiego Klubu Sportowego małolaty nie poznały własnego trenera!!! Piłkarz ŁKS, który próbował uspokoić BYDŁO dostał czerwoną kartkę, co niewątpliwie nie pomoże naszym piłkarzom przed przyszłotygodniowym meczem z drużyną lidera ligi. Ale kto by się interesował wynikami, karami dla klubu, zakazem wyjazdów dla normalnych kibiców - najważniejsze jest latać z szalikiem zakrywającym twarz i krzyczeć, "ŁKS to my".

Zapytuję zatem tutaj tę bandę oszołomów, naspeedowanych i nakoksowanych nastolatków bez szkoły, lecz z kryminalną przyszłością: Co takiego wnosicie do lepszego postrzegania klubu w mieście i regionie?

Chcecie się napinać, że pojechaliście na WIOCHE i zerwaliście flagę piknikom z wioski, która ma DWANAŚCIE razy mniej mieszkańców niż Łomża?

Informuję Was również, i nie jest to tylko moja opinią, że przynosicie WSTYD temu miastu i temu klubowi. A co gorsza, zamiast podejść i zagadać z miejscowymi, może zaproponować jakiś fanklub w przyszłości, to robicie to samo, co ŚLEDZIE zrobiły kilkanaście lat temu w Łomży. Wszystkie te Sejny i inne wsie, które odwiedzacie, jeszcze długo będą pamiętać, jak to przyjechała Łomża i zrobiła WIEŚ.

Sami tworzycie fankluby WIGIER, JAGI i innych w tym regionie!!! Dumni jesteście?

Mam jeszcze osobistą prośbę - wynoście z mojego miasta, klubu i stadionu, UŁOMY!!!

chcialabym sie wtracic ale nie mam siły czytać tego wszystkiego ;p
nadprodukcja.

moglabyś nie krzyczeć? jest srodek nocy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org