niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bezrobocie szaleje

:-/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bezrobocie szaleje

Pietrucha cmoknij mnie w pompkę

radio oryginalne czy wstawiANE?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

perełka powiedz znajomej zeby dala szanse mu..a co do biess jestem szczesliwą kobietą mam faceta i mam niestety znajomych i przebywam z ludzmi toksycznymi.nie potrafię im pomóc ani doradzić ,,Dlaczego ludzie nie potrafią zrozumieć ze ktos z kimś nie chce być..pozdrawiam>

aniuskimoje:)

nie tyle ze umarlo, co moze daj innym chwile chociaz na odpowiedz ;)
odrobina cierpliwosci

jak widać jest to trudny temat. Każdy ma na to swoją teorię. Ja wierze w miłość. Niestety jeszcze widocznie nie czas...

Jakie to hurtownie? to większe sklepy, i droższe ,hurtownia sprzedaje tylko dla prowadzących działalnośc handlową w danej branży. Te nazwy to tylko służą dla przyciągnięcia klijenta.( Jelenia jak kto woli.)

Ja mocno dbałem ,,Szanel" ,ale ktoś się wypalił w uczuciach kiedyś i czar prysł ;-) ,więc samo dbanie nie pomoże ;-) a wręcz pogorszy ..

:)

..nie wiem ,ale być może ,,Szanel" , nie była osobą z którą można było żyć ;-)
Właśnie ! płyniemy dalej ! ;-) na razie myślę ,że kochać potrafi tylko dziecko.. ;-)

trackone może lepiej w aucie? ;)

a jeśli chodzi i dzieci to miłość bezwarunkowa do nich jest swietnym uczuciem :) no i w drugą stronę również to działa tak samo

Witam,chciałbym poruszyć dość kontrowersyjny temat,ale niech będzie on tylko dla tych prawdziwych słuchaczy Hip Hopu.Zaczęło się od sytuacji w Zielonej Górze,później wymiana dissów z Tede,no i..Rysiek nie potrzebnie zaczepił Pelsona i Eldo,nie powinien zadzierać z takimi RAPERAMI(moim zdaniem).Szczerze..zaczynałem słuchać HH między innymi od właśnie Peji,do 2003 nagrywał wartościowy rap z przekazem,później zaczęło się sypać a w końcu ta afera..zachował się jak mały gnojek obrażony na wszystkich i zwątpiłem,posłuchajcie dissu Pelsona,Włodiego i EldoKI : http://www.youtube.com/watch?v=AoaB49_oLfE pojechali mu konkretnie,zniszczyli go praktycznie bez użycia przekleństw tak jak robi to Peja..bez bluzg i ubliżania.Chyba 5 minut Rysia właśnie się kończy..

noo pomogłeś...

I jednak jestem ,ale nie żyjecie beze mnie widzę :DDD hehe ;-) Pocieszające to ;-) mm.. ;-)

Proszę .. moje brzydkie słowo będzie ,,KOCHAM" haha jak w temacie ;p Pasuję? ;-) Spełniłem Twoje wymagania? ;-)

Czy rozczarowałaś się? ;-) ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org