Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio Nadzieja |
chcesz komuś zaimponować?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio Nadzieja |
nothing - ostatnia wypowiedź miała być zabawna, nie złośliwa. nie bierzcie ludzie wszystkiego tak serio. a ty pawcio chyba o sobie ostatni post napisałeś..
|
|
Cześć ludzi uwaza ze to ludzie PiS komentują negatywnie, jednak to zwyczajne poczucie współczucia a nie podziały polityczne, zastanowcie sie gdyby to spotkało wasze rodziny,wasze otoczenie jak byście sie czuli?? takie po czesci szydzenie?? Pozdraiwam
|
|
z_2013 debilu w dniu pogrzebu Kaczynskiego byl zaperty!
|
|
pisze się knajpą
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
spokojny napisał(a): > Cześć ludzi uwaza ze to ludzie PiS komentują negatywnie, > jednak to zwyczajne poczucie współczucia a nie podziały > polityczne, zastanowcie sie gdyby to spotkało wasze > rodziny,wasze otoczenie jak byście sie czuli?? takie po czesci > szydzenie?? > Pozdraiwam ale oni nie spiewaja o katastrofie, czy utracie bliskich. oni spiewaja o tych malych politykach z dolnej polki, ktorym sie nagle drzwi na salony otworzyly.
|
|
To jest most który był zamiast teraźniejszego nowego mostu,z tym że stał troszkę w innym miejscu z tego co wiem.
|
|
o jakich salonach pierdzielisz bo nie jestem w temacie
|
|
No nistety blizna zostanie bo jest spora rana a poza tym od zabiegu minelo 3 tygodnie a to sie nie goi.
|
|
Witam :) Czy ktoś z was wynajmuje salę gimnastyczną w Białymstoku lub zamierza?? Jeśli tak to czy mogę się dołączyć lub tez ktoś chce potrenować razem ze mną piszcie - GG: 9934588 (zawsze taniej), a może ktoś orientuje się gdzie można niedrogo wynająć??
|
|
A potem dziwią się, że Polaków uważają za idiotów, którzy nie potrafią uszanować sami siebie. Na przykład w USA, by nigdy nie dopuszczono w sytuacji tragedii, w której ginie para prezydencka, kilkadziesiąt osób, by robić z tego kpiny. U nas ludzie, którzy teraz wprost nie mogą atakować Kaczyńskiego i PiS, bo oni "nie walczą hakami", urządzają prowokacje i przy użyciu pajaców, chamsko atakują przeciwników politycznych. Czy ktoś wyobraża sobie sytuację, że po śmierci John F. Kennedego, w mediach w USA powstaje klip, w którym szydzi się ze zmarłego, jednocześnie insynuując jego braciom Robertowi i Edwardowi (obaj byli senatorami), że idą "po trupach do celu..." Byłaby to śmierć publiczna prowokatorów i koniec stacji, w której to zrobili. U nas prostactwo zachwyca się tak rynsztokową prowokacją.
|
|
jak to masz rane na nodze ale siara to co oni robili podczas tej operacji grilla?
|
|
To fakt!!!
|
|
nie ma co porownywac, historia nie ta sama, okolicznosci tez nie i lokomocja inna
|
|
na nodze to nic, w sercu to cos
|
|
Autor: szpenio (---.elomza.pl) Data: 01-05-10 12:53 jestem za , ta nuta to 100% prawdy , a jak powszechnie wiadomo prawda w oczy kole !!!! zwłaszcza pis-maków szpenio - człenio!!!! wow szkoda że ciebie nie boli fakt że jesteś idiotą
|
|
przede wszystkim jest to szkoła bezpieczna, a od innych możesz się dużo nauczyć czy podpatrzeć co robią i czym się zajmują
|
|
E lapsie a ja cię znam i weź nie pisz takich bzdur bo jakiś czas temu sam chciałeś taką stronę założyć...hahhahah...żal normalnie
|
|
jeśli masz trochę inteligencji to daruj sobie słuchanie czy oglądanie tych dwóch osobników
|
|
szczebiotka a czy małżeństwo zabija miłość?
|
|
dla 20+ też nic nie ma :(
|
|
może ktoś mi podpowie co mam powiedzieć koleżance???ma dać mu szanse czy nie myśleć o nim??Proszę
|
|
nie nie zabija ludzie odchodza,
|
|
dobra to ja robię domówkę ;) zapraszam hehe
|
|
wiek gra rolę? ;P jakieś wejściówki? ;P
|
|
szczebiotka ty mi konkurencji ze swoją domówką nie rób :P
|
|
Na mnie możesz liczyć? tylko hm.. powiedz mi w czym? Chyba na razie w niczym nie pomogłem nikomu tak sądzę? do nikogo się nie odzywałem ,tylko na tym forum jakieś głupie słówko wtrąciłem ;-) Doszła do mnie myśl ,że ,,Szczebiotka " ma doła?
|
|
hm.. majówka nie w głowie ,ponieważ nie ma z kim.. :( Znajomym mówimy Pa Pa.. zajęci swoim światem.. i swoimi partnerami.. A z siostrą mi się nie chciało pójść ,więc kwiczę w domu i pastwie się nad kompem , ,,Szczebiotką" i pracą ;p Dzięki za umilanie czasu :) , no więc masz doła? czy jak? Proszę powiedzieć ,to może uszczęśliwię ? :-)
|
|
To już się dowiedzieliśmy jakiej płci jestem hehe ;-) marsjańskiej ;p
|
|
Do : szczebiotka . W miłość nie tylko warto, ale trzeba wierzyć . Z tym, że nie wolno łamać prawa , tak , jak Ty to zrobiłaś . W swoim temacie złamałaś Ustawę z dn. 7. pażdziernika 1999 r. ( Dz. U. z dnia 8. listopada 1999 r.) - wraz z póżniejszymi zmianami Szczebiotko - za to grożą straszliwe kary; długoletnie więzienie . W najlepszym wypadku, przy odrobinie szczęścia, tylko dożywocie ! Pozdr.
|
|
kolega powyżej widzę bardzo Ci pomógł ,co za koszmar
|
|
Nie spotkałaś ,,kogoś" pozytywnego? A Twój były facet to co? żeby był zły ,to chyba byś nie rozpaczała po jego stracie prawda??? ,więc mylisz się spotkałaś , a co do mnie to większość kobiet właśnie w podobny sposób się wypowiada na mój temat .. ale to i tak różnie ,ponieważ jedni mnie kochają ,a drudzy nienawidzą .. Bądź egoistką czasami! rób tak by Tobie było dobrze..
|
|
Do : Trackone. Po co badać ? Przecież to się czuje. Nawet przez internet. Pozdr.
|
|
aniuskimoje
|
|
az miło poczytać,jak nikt nie pisze idiotycznych uwag
|
|
Jak w temacie...podczas popołudniowego spaceru ze znajomymi,postanowiliśmy tam zajść - złożyliśmy zamówienie...tyle,że czas oczekiwania na pizze wyniósł ok godziny. W międzyczasie zostaliśmy poczęstowani szampanem...w szklankach po coli :) . Pizza całkiem przyzwoita,szkoda tylko że personel za barem wcina pizze i ludzie to widzą - rzuca się to bardzo w oczy , powinno być jakieś zaplecze do konsumpcji w ramach godzin pracy a nie tak na widoku. Nie docinam ani nie ubliżam nikomu,niemniej jeśli lokal próbuje mieć obsługę kelnerską ( tzn klient siada , pracownik przyjmuje zamówienie,przynosi...i czeka na zapłatę) to powinno to zostać dopracowane,podobnie jak odnoszenie talerzy przez gości - skoro ktoś przynosi talerz to powinien go odnosić...tak mi się wydaje. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
aniuskimoje sie zakochalo i ja tez
|
|
<>CIO juz gada..
|
|
dobrze powiedzialam jest,..............................!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |