Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakże szybko Europa odczuła brak Prezydenta L. Kaczyńskiego |
oj dziewczynko nie wyczułaś ironii?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakże szybko Europa odczuła brak Prezydenta L. Kaczyńskiego |
masakra - albo tak masakrycznie trollujesz, albo jesteś masakrycznie głupi.... ja dostrzegam sarkastyczny ton wypowiedzi ;)
|
|
Kraków - Zakopane - Wieliczka Toruń - Gniezno - Biskupin. Ja tak byłem właśnie w podstawówce...
|
|
Balthazar2205 aż nie wierze w to co napisałeś ty chyb chłopie nie widziałeś jak te gąsiory jeżdżą nie dalej jak dziś rano miałem z jednym z nich przygode myślisz że jak oni wjeżdżają TIRami na rondo to patrzą w lewo czy coś nie jedzie pfff... poprostu wjeżdża na rondo a Ty jak chcesz top czekaj nie chcesz to ładuj w niego
|
|
Lao Che ma Lepszy :D bardziej mi się podobaa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Mi się podobało
|
|
Ja mam podobne odczucia jak poprzedniczka. Zabiegi - duży wybór, ale robione tak "na szybko", z pominięciem drobnych elementów, np. masażu przy zabiegu pielęgnacyjnym twarzy (mimo, że w ofercie przy tym zabiegu jest wymieniony). Panie opowiadają, ile mają klientek i widać, że bardzo się do nich spieszą. To minus. Fajne są zaś karty stałego klienta. Lepszego salonu jeszcze nie znalazłam, ale od jakiegoś czasu myślę o zmianie z tego.
|
|
Wiecie co? jesteście ******* PiSiorowcami... W polityce nie trzymam żadnej strony, Wojewódzkiego i Figurskiego też nie lubię, ale w tym wypadku muszę przyznać mu całkowitą rację. Może powiecie, że Jaruś nic nie korzysta ze śmierci "najukochańszego braciszka"(jak ostatnio go tak nazwał)??? Bierze ludzi na litość... Zakała jedna.... Piosenka jest zaj**ista i w 100% szczera, czemu media nie mówią, że Jareczek idzie po trupach do celu, tylko przedstawiają go jako poszkodowane dziecię??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
w PTTK mają różne oferty Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jestem za , ta nuta to 100% prawdy , a jak powszechnie wiadomo prawda w oczy kole !!!! zwłaszcza pis-maków Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przynajmniej ktoś w tym kraju jest szczery i to mi się podoba.
|
|
Takie lalki jak wy to w jeziorku każdy podwozi.
|
|
Dobry:) jest coś dzisiaj w Forcie ? czy pogoda pokrzyżowała plany imprezy?:(
|
|
Motory przejechaly kolo Stokrotki. Co dalej nie wiem Jakos godzine temu. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
ja wspominam czas spędzony w tym liceum jak najlepiej :) co prawda było to już kilka lat temu, ale nie żałuję wybrania tej szkoły:) Wspaniali ludzie wspaniała atmosfera tak było kiedyś:):)
|
|
mozesz pocalowac' kolezanki na ulicy jak spotkasz, dobrze ci to zrobi
|
|
w twojej malej glowce
|
|
szczebiotka... rzeczywiscie na muszli jest karuzela -.- Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szczebiotka powiedz co Ty skończyłaś i co teraz robisz, bo chyba za wysoko nie zaszłaś sądząc po Twoich wypowiedziach. Twoja wypowiedź, że po niej nie ma zawodu w rękach wprawiła mnie w konsternację jeżeli te liceum skończyłaś, że taki człowiek się tam znalazł, a jeżeli nie to jedynie ubolewam nad Tobą. Liceum nie daje żadnego zawodu, technikum owszem. Po liceum to tylko studia i to też takie które zapewnią zawód (temat rzeka więc ucinam). Szkoła jak szkoła, ludzie są tacy jak wszędzie, można się pobawić można pogadać można się zaprzyjaźnić w sumie wszystko ok choć chyba teraz z nikim nie utrzymuje kontaktu ze swojej byłej klasy (ale ludzie to tylko ludzie, ciągle się zmieniają). Nauczyciele są nieźli. Szkoła najlepsza bez wątpienia w Łomży, ale w skali kraju niczym się nie wyróżnia, jest po prostu dobra. Jakbym miał iść jeszcze raz to na bank uciekłbym do Warszawy do Liceum gdzie kadra pozwoliłaby się rozwinąć. W I LO przygotują do matury i do pierwszych dwóch tygodni na studiach (zależy kto gdzie pójdzie), ale nic poza tym. Jeżeli masz jakieś wybitne zdolności to wiej z tego miasta. Jeżeli zależy Tobie tylko na tym aby dobrze zdać maturę i dostać na studia to wybierz I LO bo żadna inna szkoła w Łomży Tobie tego nie zapewni.
|
|
Orientuje się może ktoś czy dzisiaj otwarty jest McDonald's ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Słyszałam, że w kawiarni Kafeteria przy ul. Rządowej ma być dzisiaj wieczorem koncert rockowo-bluesowy. Mają grać podobno jacyś znani w Łomży gitarzyści. Wiecie coś o nich? Dobrzy są? Warto się wybrać? rudy błazen z druhem
|
|
Chociaż na majówce wpierdziel coś dobrego a nie gówno z pod lady ... http://www.youtube.com/watch?v=MN91ItH3YDQ ;-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Za plecami Pań widocznych na zdjęciu widać most. Co to za most? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
,,1 maja Dzień Zakochanych?" A kto się zakochał ? ;p
|
|
w piekarniach to teraz minimum 1500 zeta na rękę się płaci, niektóre dla dobrych fachowców i po 2000 płacą
|
|
Jak chcesz to możesz się ścigać...w każdej szkole jest taki wyścig tylko grupka szczurów mniejsza... a presji to ja tam żadnej nie odczuwam...
|
|
Ostro_Siostro. no w sumie auto to taki "punkt G" faceta ;] " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Będę już uciekał , a co do dzieci to nie posiadam jeszcze ,ale myślę ,że to jedyne kochane istoty.. tyle na koniec.. Pozdrawiam Was i do usłyszenia, trzymajcie się. Miło było porozmawiać ;-) PA PA ;-)
|
|
A po co miało by służyć brzydkie słowo? ;-) i o jakie Ci chodzi? o co konkretnie ,bo chyba nie zrozumiałem twego zdania ;-)
|
|
Problem miałem i opisałem go dwukrotnie na forum ŁKS. I dwukrotnie mój post został wykasowany. Żeby wpłacać kasę na klub i później robić tak, by ta kasa zamiast na rozwój klubu szła na kary, to trzeba być jednak DEBILEM, chyba przyznasz. Nie atakuje kibiców ŁKS, którzy dopingują klub i jeżdżą na wyjazdy. Atakuje bezmózgowców, którzy robią dym.
|
|
Hehehehe sof ,pokaż mi spiacego lobuza ,to niezgodne z jego naturą czytam juz twoj 4 post i...nie zablysnałes oj nie
|
|
Problem sieci lub zasięgu w tel?Antena etc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |