Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wesołowski znika jak Trocki |
no dobra inaczej spytam a co cie zabolało że grozisz mi?;> wiesz że groźby są karalne małolat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wesołowski znika jak Trocki |
Jakis dowod na grozby???? Post hahaha.... lec na szose masz blisko.... Znajdzie sie wytlumaczenie na "pompe" zaufaj. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Oto kościół twój... |
niema sprawy, pogadać zawsze można PS. Podaj swoje GG chłopcze
|
|
ty pierwsz....koteczku i zaraz jade "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
nie wolno podawać numerów, bo ktoś mógłby się posłużyć nimi i popełnić przestępstwo ;)
|
|
Witam, bardzo często jeźdżę m.in trasą z Łomży do Warszawy i widok jak ciężarówki litewskie po 2 naraz wyprzedzają na podwójnej ciągłej i na zakrętach lub pod górkę inne tiry nie należy mi do rzadkości, przekraczanie znaczne prędkości i zmuszanie do zjeżdżania na pobocze samochodów jadących z naprzeciwka to właśnie najczęściej sprawka Litwinów z tego co zauwazyłem od lat robiąc rocznie tysiące kilometrów na trasie, a ich samochody z doświadczenia wiem, że też pozostawiają wiele do życzenia np. w zimie większość jeździ na letnich oponach.
|
|
Podstawa to lans :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Nie mogę uwierzyć ... uczyła moją córkę tańczyć ... Była wspaniała ... wielu ciągle czekało na jej powrót ...
|
|
Że kto? Mrozu? ..... AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!! No nie moge Mrozu ehehhehee. Żenada. PS. Mrozu - AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
stary najlepiej się nie odzywaj proszę cie, te posty tematy itp i tak dalej nie piszę z głupoty, tu chodzi o cos więcej ale nie wytłumacze ci tego bo nie mogę i nie jestem tym za kogo mnie Masz powiem ci tylko tyle
|
|
czuj się zaszczycony że tylko z tobą przeprowadziłem taką rozmowę. POZDRAWIAM FANÓW
|
|
jakos ja nie lapie bo sie nie da.....dales popis to go ciagnij... Ja mam wyjeb...e ale bij odemnie bo kucykiem niczyim nie bylem i nie bede...zeby po mnie jechac... Chcialbym ci powiedziec rownierz z kim gadasz ale uwierz nie bardzo mi pasuje ujawnianie sie na forum.... panow z takimi tekstami jak ty opisujesz to omijalem szerokim lukiem nie zs strach lecz pogardy...... Ja sie wychowalem w tym miescie ale nigdy nie slyszalem takich tekstow jakie plyna z twych postow Nawet Sulima tak z dup.....nie wali...
|
|
zaszczycony bede jak sie spotkamy.....bardzo bym chcial poswiece pewien okres swych wakacji specjalnie dla ciebie "kolezko" "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Może ktoś mi pomóc jak wgrać muzykę dobrej jakości na serwer Counter-strike ?? Mam już wgraną ale jest ona niewyraźna
|
|
Dodam ze jestes jedynym gosciem przy ktorym puscily mi nerwy udalo ci sie kogos wkurwi......c to znikaj.....Jak bys taki byl odwarzniak to bys polazl do bylego Barbadosu i powiedzial im prosto w oczy jak to zes oczernal ich na forum...Bez strachu przeciez podobno masz papiery... Ale tak sie nie stanie.....ja wiem ty wiesz......nie szukam tu zadnej pulapki dla ciebie chce tylko pokazac jaki z ciebie tchorz i nic wiecej. Jak dostaniesz kopa odwagi i poleziesz tam dokladnie do ludzi ktorych oczerniales na tym forum....tam podejrzewam powiedza ci tylko raz kto to jest balthazar....Rowniez sklep kompoterowy ze ci darowali?????pelen podziwu njestem dla wlasciciela ja bym cie zgnoil..... " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
ja to powiem troche o tirkach.... fakt ze na wojska polskiego jezdza po nocach nikogo nie dziwi.. ale co robia policjanci nocami? spia? nie raz bylem swiadkiem jak kierowcy pomykaja sobie grubo ponad 70 km/h przez wojska polskiego oczywiscie w nocy... ludziom sie szklanki na komodach trzesa... zamiast im wlepiac mandaty lepiej patrolowac ulice jadac 30km/h przez legionow ... z tego co mi wiadomo to spowalnianie ruchu tez jest karane mandacikami
|
|
Osobiście nie miałem okazji poznać... nawet nie wiedziałem, że była chora... a mimo wszystko, jestem zdruzgotany wewnętrznie, jak przeczytałem o Jej śmierci...
|
|
tak to jest jak ktos nie zrozumie watku...
|
|
ta wypowiedz oddaje caly sens tego tematu: PleasurmexC18: Sednem sprawy jest mentalność "dziewuch", które uczyć się nie zamierzają, a praca w solarium lub w sklepach (z ubraniami lub butami bo inne nie wchodzą w grę) są wyznacznikiem "łomżyńskiego prestiżu". Warto zauważyć, że niewiasty okupujące solaria lub sklepy przeważnie mieszkają z rodzicami a zarobione pieniądze i "darmowe minuty solaryjne w ramach pracy" mają posłużyć osiągnięciu "wyższego celu" jakim jest impreza np. w "dżamie" a nie uzyskanie niezależności finansowej. Problem poruszony przez autorkę tematu zauważony został już dawno temu przez wielu Łomżyniaków. A najgorsze co można zrobić to przykrywać brak ambicji słowami o braku perspektyw. ps. na drugi raz radze mniej pisac wiecej myslec
|
|
|
|
nie czytać tego bo na policje podam. Temat manualnie zamykam, autor tematu ma gówno do powiedzenia. dowidzenia
|
|
Prawdopodobnie, podczas operacji wypadł mu papieroch z gęby. Takos
|
|
powiem ci prywatnie
|
|
Sznury, trutka na szczury, gazy bojowe, ostre narzędzia-tanio Pełna pomoc Zainteresowanych, proszę o kontakt na forum. pozdrawiam
|
|
coz... 10 kafli to tez nie mala kwota.. poprostu jezdza chyba im nie zabronisz... jedynie mozesz isc na policje ale wiesz natomiast jak to wplywa na spoleczenstwo.... i nie wiem czemu powtorzyles to co napisalem ze na quada nie trzeba kaskow bo jak zarejestrowany to faktycznie nie trzeba... ludziom nie oplaca sie rejestrowac quada... natomiast sa bezmyslni jezeli jezdza po miescie bo nie wiem gdzie ty ich widziales.... quad jest w teren i takie moje zdanie.. a w terenie kask sie przydaje i to 100% nie tylko kask... buty wzmacniane kombinezon i rekawiczki... --------------------------------------------------------
|
|
Autor: VIP_1 (---.elomza.pl) Data: 30-04-10 16:25 chyba dokładnie to na Janowie w hurtowni piwa, cały teren był ogrodzony taśmą policyjną , zablokowana droga na Kupiski i pełno policji Od Szosy Ostrołeckiej za ogródkami działkowymi jest to teren Kupisk Starych, ulica od szosy do Kupisk to ulica Armii Krajowej. Pijalnia piwa jest w Kupiskach Starych. Do zdarzenia doszło na następnej posesji --------------------------------------------------------
|
|
Troszkę obok tematu, ale niedaleko... Poznałem trzy zupełnie różne osoby z Litwy. I trzy zupełnie niezależne ich opinie są jednakowe - Polska to bandycki kraj, przez który strach jeździć. Może to jakoś powoduje ich wariackie jeżdżenie? Chociaż moja odpowiedź była prosta - przecież nie musicie jeździć przez Polskę na Zachód, możecie śmigać przez Białoruś, Ukrainę, Słowację i Czechy :)
|
|
I zaczeło sie nastepna zaloba ubolewanie...... Poplaczta chlopcy dziewczeta panie panowie.... Ile mozna... P.S Ja nie plakalem po smolensku... I tak powiem.... --------------------------------------------------------
|
|
Polska bandycki kraj....hahaha...a bialorus i reszta to oko... Smierdziele jezdza bo szybciej taniej... Jak beda egzekwowane ostro ich przewinoenia przez policje to sie naucza zreszta polskie prawo w sprawach drogowych jest liberalne... Ja u siebie przekroczylem predkosc o 40km.i dostalem 500 $ przeliczajac na dolary mandatu. I dziekuje narazie sie nie spiesze...
|
|
heh coś wiem o tej szkole przereklamowana że ... dlatego wiekszość uczy się tam z wynikami dobrymi , są cały czas pod presją rywalizują ze sobą o oceny,lecz zdarzały sie wyjątki a co chodzi o sapir to on całkowicie ma racje ... reszty nie będe kończył %%%bo zaraz będzie.... ten post nie miał na celu nikogo obrazić czy zareklamować więc nikt nie powinien czuc się obrażony
|
|
prosze o pomoc tych bardziej znających się ode mnie na tym czy to że do routera [ cisco ] podłączony jest komputer i dwa laptopy może być przyczyną awarii telefonu ? dwa razy w ciągu no 2 tyg. telefon był -głuchy- no i przy drugiej naprawie [po zgłoszeniu na błękitną linię] pan powiedział że to wina routera czy to możliwe?mam od roku i co juz do wymiany? a może odłączyć jeden laptop ?
|
|
??????????
|
|
http://www.1lo.lomza.info/pliki/liceum/wyniki%20matury%20w%20woj.%20podlaskim%202009.doc - szukajcie innych łomżyńskich ogólniaków. Wyjawiam tajemnicę tej szkoły: dobre narzędzia + dobry surowiec = dobry produkt końcowy A zabawić się to potrafią czasami aż za dobrze...
|
|
nie, czyli wygrasz dzisiaj 2 złote. rudy błazen z druhem
|
|
A mi Tobet działa 24/h
|
|
|
witam może wiecie co gdzie jest organizowane na co warto sie przejechac? a moze na mazurach jakies majowki?? piszcie co wiecie
|
|
Trzeba zdementować bo to nie był koncert - 3 nuty zaśpiewał, a reszta to wycie do czyiś utworów.
|
|
A kto to jest Mrozu?
|
|
Co sądzicie o tym?? http://www.youtube.com/watch?v=3Sdi681wT4o rudy błazen z druhem
|
|
pajace
|
|
Wplac kase na sportingbet unibet bwin jest tego masa i graj, no chyba ze 18 lat nie masz ;)
|
|
nie ma drzwi w pomieszczeniu zabiegowym-widac wszsytko nawet jak ktos lezał by na depilacji bikini i innych intymnych zabiegach- to raz Proszę Państwa -nie ma kosmetyków-szerokiej gamy-Pani tak sadze ze nakłąda krem kazdej pani i do kazdej buzi-masakra -a na polowej-bo chyba tez ma tam gabinet-to neiwiem
|
|
szkoda słów rudy błazen z druhem
|
|
nie polecam bwin , chyba że chcesz być sponsorem i tylko kase wpłacać :P
|
|
Zgadza się - u Nas jest rok od zlozenia kwitów Po wczorajszym wywiadzie pozytywnie- 55 pkt na 60 ;) Teraz tylko czekać na pobór oby Lublin dostał z 45 wakatów...
|
|
pojebanii ,powini odsunąć kubusia z mediów i by porshe poszło w komis ;]
|
|
Ludzie dajcie dziewczynom odpocząć...żyć bez stsów nie możecie...19.55 jeszcze za 2 zł chociaż zagrać, żeby wygrać 7 zł...
|
|
żałosne zachowanie adekwatne do całego ugrupowania
|
|
twierdza łomża organizuje, coś jest w osowcu
|
|
Jak Powstanie Warszawskie to Lao Che a wersja z Woodstok świetna.
|
|
Prawda w oczy kole...fakt, że powiedziana w nieco ekscentryczny sposób. Zaśpiewałbym z nimi gdybym był w pobliżu. Kim trzeba być, żeby w ten sposób wykorzystywać śmierć swoich bliskich do gier politycznych? Odpowiedzcie sobie sami. Brawo Wojewódzki i Figurski!
|
|
jeśli było CI tak źle to po co tam pracowałeś ??? Cięzko Ci to poszukaj sobie lżejszesz roboty od spania !!! Mało zarabiałes ? to zacznij zbierać puszki i porównasz gdzie było lepiej !! a 1000 zł mało na rodzine ?? trzeba było nie żreć samych raritasów wiejska też jest dobra a nie sie szynek zachciewa !!!! robisz tam 10 h ?? doba ma 24 tak więc 14 masz wolne no to buziaczki robaczki ;***:***:***:****** pa ;)
|
|
po prostu nie roztrząsa się takch rzeczy na forum, bez przesady.
|
|
a może go też chciałeś pobić i dlatego uciekł? psy nie lubią przemocy. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
acidfunk co ci ewa zrobila ze tu odreagowujesz swoj zal?
|
|
A kim była ta Beata? 0_o Według mnie temat dość durnowaty. Tak jakbym i ja zaczęła teraz stawiać tu świeczki za swoją ś.p. babcię. Tylko co kogo obchodzi moja babcia....? Współczuję rodzinie tej Beaty, ale powagi ludzie! Są normalniejsze sposoby okazywania współczucia i żalu po śmierci bliskiej osoby. W świecie realnym oczywiście. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wojewódzki i Figurski: Urodzeni w Izraelu, w rządzie macie ziomków wielu i jak dziwki skończycie w burdelu!
|
|
Szkoda że tak niewielu z NAS o tym pamięta, a teraz Polska .............właśnie Polska na granicy kulturowego i gospodarczego niebytu, niszczenie albo wyprzedaż resztek strategicznie ważnych dla Polski segmentów gospodarki, upadająca służba zdrowia, systemu emerytalno-rentowego i szkolnictwa, wzrost bezrobocia i zubożenia (na granicy wegetacji b. dużej części społeczeństwa), rosnące wewnętrzne i zewnętrzne zadłużenie (a przy tym złodziejstwo, korupcja, niszczenie tradycji narodowej), skrajnie kosztowny i niszczący gospodarkę kryzys narzuconych Polsce neoliberalnych dogmatów gospodarczych, wymuszone karykaturalne decyzje obecnego rządu albo ich zupełny brak, itd., itd…. Może się okazać, że wreszcie tzw. „rozwiązanie kwestii polskiej” ze strony naszych wschodnich i zachodnich sąsiadów dokona się bez jednego wystrzału. To zdrada.
|
|
a kim byl Kaczynski i co zrobil ze media wielkie halo zrobily.pograzyl polske i miejsce na wawelu dostal.ona przynajmniej cos dobrego robila
|
|
jestem jak najbardziej ZA :)
|
|
zjedz kope!
|
|
Miało być rozpoczęcie sezonu motocyklowego jest coś wie ktoś
|
|
nie mam ryja tylko buzie paskudo !!
|
|
PRECZ Z BIUSTONOSZAMI!!!!!!!!NIECH ZYJA WOLNE PIERSI!!!!!!!
|
|
karuzela ;)
|
|
Super brzmienie,( byłam na Nich w tamtym roku w Wiżnie) rudy błazen z druhem
|
|
a jakie są inne oprócz autowizji ?
|
|
Bo to jakiś srel który tylko potrafi kozaka grać na forum siedząc przed monitorem i się ciesząc że komuś jedzie. rudy błazen z druhem
|
|
Witam wszystkich . Nie wiem po co dsd666 zakladasz ten temat ......... Jezeli chcesz sie pozegnac z Beata to przyjdz na pogrzeb jak pisza Ci inni Mysle ze na tym poscie powinnismy zamknac ten temat. Marek Kisiel - mąż
|
|
a jak kebaby czynny ktorys jest Takos
|
|
Następnym razem musisz operację nagrywać komórką.
|
|
ostatni jadlam w paryzu a nie w lomzy
|
|
ale downy na tym forum o boziu .
|
|
Nic ciekawego w ten weekend nie ma w Łomży dla +30-latków ale jak by coś to będę za pół godz. na CB może coś porzucicie ;) Miłego weekendu
|
|
do mnie tez sie mozna wstawic i bez niczego przyjme
|
|
dlatego go poruszam;)
|
|
już milczę ,bo za dużo się napisałem , a druga strona milczy ;p czas mi się zamknąć ;-)
|
|
jak się wplącze ,ale w co? i czemu wpadnę? chyba nic nie rozumiem
|
|
to gdzie ta domowka? :D
|
|
- diss jest dobry tylko o co chodzi z tym wyśmiewaniem choroby? - czarny wrzesien to wg mnie pomylka zeby taka plyte wydac - lubie kawalki Rysia
|
|
No no,zrobiła się miła atmosfera szczebiotka[/b[ proszę bardzo.A jeśli kochasz to walcz,potem może być za późno i zostanie tylko żal,liczą się czyny odważne i śmiałe powodzenia.
|
|
co Ty opowiadasz, :) ja nie zwabiam:) nigdy:) tak naprawde -to myslalam ze ten post bedzie zignorowany, ale nie byl :) aniuskimoje zjadl sie sam:p trckone -a Ty chesz mnie zobaczyc modliszaka,?!
|
|
ja - Ciebie - modliszką? spoko, ale nie dasz rady. mój chitynowy pancerzyk jest nie do zmiazdzenia... ;] rudy błazen z druhem
|
|
na wet za reke nie dam sie ..
|
|
zdrowe podboje wlasnej slabosci w zaleknionych dzieciakach,
|
|
a po co spac :D
|
|
to chociaż kołdry nie zabieraj ;P
|
|
sen jest tu zbędny :D
|
|
Jeżeli klijent widzi że personel jest w stanie zjeść to, co sam przyrządził, to dobrze świadczy. Tzn. że pizza jest dobra. Kiedyś pracowałem w "Burger King", z murzynką, która robiąc kanapki, międzyczasie, drapała się po rowku w dupie, i też było wszystko OK.
|
|
To już dla każdego indywidualne interpretacje tego słowa jednak czy tylko w słowach się je wyraża???Odpowiedz Sobie Sama na te pytanie.
|
|
lejta sie :)
|
|
lezy- w puszczy zielonej
|
|
kon na traktor ;D obydwoje w ciezkim stanie zostali przewiezieni na izbe wytrzezwien --------------------------------------------------------
|
|
Sytuacja z trenerem zostanie wyjaśniona ponieważ nie znam kibica ŁKSu, który by Go nie szanował i nie był wdzięczny za jego pracę. To był przypadek a nie zamierzone działanie. Mam nadzieję że trener przyjmie przeprosiny i zapomni o całym zajściu (zakładam że stanie się to szybko bo w sumie nic mu się nie stało). Co do kary to bym się nie martwił myślę że obędzie się bez. NIGDY WIĘCEJ IV LIGI I JEŻDŻENIA PO WIOCHACH!!!! --------------------------------------------------------
|
|
widze konia w szpitalu:))))))
|
|
to nie kurpie
|
|
Autochton pokazałeś Dom CHodźki, a na poprzednia zagadkę padła odpwiedź niewłaściwa. To nie jest most na Narwi. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Tak jak przepuszczałem, dla niektórych przykład który podałem jest za trudny lub w ogóle to nie to samo... Uśmiałem się z wyznawcy niejakiego abp Józefa Życińskiego, bardziej znanego jako TW "Filozof". W PRL by mieć swobodę wyjazdu na zachód ochoczo konwersował z SB donosząc na kolegów w sutannach. Na temat tej osoby w jego diecezji jest ustalone zdanie, a jedynie marazmowi Kościelnej Komisji Weryfikacyjnej zawdzięcza on to, że nadal toleruje się go na stanowisku metropolity. Swoim postępowaniem dawno utracił moralne prawo do ocen, co jest godne, a co nieetyczne. Jedynie GW, media liberalne nagłaśniają tego osobnika, mimo, że doskonale znają jego paskudną postawę z przeszłości. Za ten rozgłos jest dyspozycyjny wobec nich, stąd popiera Woodstock, mimo, że większość Episkopatu ma krytyczne zdanie na ten temat. http://www.isakowicz.pl/index.php?page=news&kid=8&nid=1214
|
|
ehehehe miodobranie:) z grzybobraniem sie Pani pomylilo zapewne! u was w wydziale wszystko mozliwe heh :]-to akurat mnie nie dziwi;]
|
|
16 km. od Puszczy Zielonej , 58 od Puszczy Białej , 10 od Podlasia , 5,756 km od Mazowsza Dalszego .
|
|
OH JAK JA O UWIELBIAM NIC MNIE NIEWYLECZY
|
|
loginu nie, ale możesz zmienić alias poczty
|
|
Od lipca będzie stałe połączenie dwa razy w tygodniu z domu pod dom , Nowy komfortowy bus do niemiec i belgii.
|
|
Nie warto wierzyc, w koncu to tylko chemia, czasem maci w glowie ale nie ma w tym nic nadprzyrodzonego.
|
|
a ja lubie sie zastanowic nad jej moca, nadprzyrodzona,....
|
|
za OSTROLEKA,w Rzekun'iu
|
|
Jest możliwość i popyt to zakładają. Pod przykrywką testowania aut, śmigają sobie nówkami ;) Oczywiście- testują też, żeby nie było :> A Ty jak im zazdrościsz to też załóż swoją firmę. No chyba, że nie wiesz jak się do tego zabrać, to dalej upuszczaj sobie jadu na forum :) rudy błazen z druhem
|
|
Szczebiotko wszyscy cię obdarowywali linkami dam ci i ja. http://www.youtube.com/watch?v=hsSEMg2j2Yk Więć wstań i walcz.
|
|
moze js juz w grobie,
|
|
nie juz wszystko działa ok
|
|
http://www.vimeo.com/11394246 mala relacja z tej imprezy niestety kamera zlapala wilgoc... i uniemozliwiala nagrania reszty materialu;/
|
|
ja juz dawno stoje!!! ale doceniam Twoje zaangazowanie w moj pozew o dobro i milosc'
|
|
szczebiotka odstaw lepiej to co bierzesz lub ogranicz się z paleniem zioła a świat przestanie wirować
|
|
www.lomzyniak.p polecam jesli masz grupe zorganizowanal
|
|
Rychu Peja, typ, który nawołuje do publicznego linczu. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A jaką kamerą filmowałeś? (raczej coś z HD)
|
|
Umówię się z forowiczem z 4lomza o nicku Misiekelo.
|
|
VizeV żeby Ci nie było smutno to ja Cię przygarnę ;D
|
|
pszecinka brak w tfoim bełkocie rudy błazen z druhem
|
|
Przepraszam miało to być w temacie o Kupiskach, użytkownika różowe okulary. pomyliłem się. Szczebiotko nie nabijaj sobie postów, pisz coś konkretnego i na temat. ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
czytam Twojego posta w gęstych oparach z mojego e-fajka. :] temat już w sumie był, ale przeszedł bez echa :/ : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=264346&t=264338 masz jakieś pytania, to wal śmiało. --------------------------------------------------------
|
|
Ostro_Siostro jestem hetero ,sory jesli Ci narobilem nadzieji :P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
truskawka jajeczkuje. --------------------------------------------------------
|
|
dobrze, że wypowiadają się osoby, które uczyły/uczą się w ILO. Co do Wielkiego Wyścigu Szczurów to totalna bzdura. Zgadzam się, że są pojedyncze osoby ( a takie są w kazdej szkole ), które nasłuchały się chyba opinii osob nie zwiazanych z ILO i teraz za wszelka cenę chcą przypasować się do stereotypu tej szkoły. Ale to chyba swiadczy tylko o ich dosc dziwnym pojmowaniiu rzeczywistosci ;) Co do Ciepłego Miejsca w Dobrej Firmie O Którym Tak Marzy Szczebiotka, to chyba jesteś osobą która totalnie nie pasowałaby do ILO, bo Twoje wypowiedzi świadczą tylko o tym, że nie interesują Cię studia, które dla uczniów ILO są ważne. I nie tylko ILO, bo jak wczesniej już ktoś powiedział KAŻDE liceum daje 'tylko' maturę, jeśli ktoś sie na takowe decyduje, to nie oczekuje Ciepłego Miejsca W Dobrej Firmie tuż po ukonczeniu szkoly średniej,a dostania się na studia. Każdy o tym wie, co daje a czego nie daje liceum. I jesli ktoś pyta o opinie o ILO, to zapewne zdaje sobie sprawę z tego, że nie bedzie miał po nim Tego Ciepłego Krzesła,bo to nie Zawodówka ani TEchnikum, a więc pytanie brzmi : dlaczego tak się tego uczepiłaś? I jaka jest wartość tej twojej opini 'na temat I LO' ?
|
|
Czy piesek znalazł dom?
|
|
to jak
|
|
http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=3037
|
|
perełka14 to mój drugi nick
|
|
działa na podobnej zasadzie, co czajnik. bateria pod wpływem zaciągnięcia e-palacza zostaje uruchomiona i rozgrzewa atomizer, który odparowuje płyn z nikotyną z wkładu prosto do płuc. przy tym końcówka baterii zaświeca się na pomarańczowo, co daje wrażenie żarzenia się. zamiast kłębów dymu wciągasz i wydychasz kłęby pary, która ze szkodliwych substancji zawiera tylko nikotynę (jak np. gumy nicorette). tyle. smakuje, w zależności od wybranego płynu, jak tytoń, wanilia, kawa, arbuz, czy wiśnia. smaków jest multum. ja ostatnio katuję "camela". :] dobry e-fajek "dymi" lepiej niż prawdziwy. --------------------------------------------------------
|
|
zabawne to nie jest, wspolczuc' temu bez lusterek
|
|
nie no trzeba wydawac. 1ml płynu kosztuje ok. 1zł. ja zużywam dziennie ok. 2ml. to jest jakieś 15 ml/tydzien. koszt e-fajka to ok. 200zl. do tego ok. 50-60zł/mc (jesli sie duzo pali, tak jak ja) na płyn. jest to tansze o ok. 80% niz zwykle palenie, czyli b. wiele. po dwoch miesiacach jestem 80zł do przodu. jutro bede 88zł, bo nie kupie paczki fajek. pojutrze 96zł itd. za jakies 2 tyg. trzeba dokupic płyn. a w domu mozna palic i nie czuc. czasami, przez krotki czas, czuc jakby biszkoptami albo ciastem. (paczką Laysów narobisz wiekszego "smrodu" ;] ) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |