Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podposz się pod apelem do władz w sprawie Obławy Augustowskiej i pomóż rodzinom |
po niej, nie ma zawodu w rekach!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podposz się pod apelem do władz w sprawie Obławy Augustowskiej i pomóż rodzinom |
Oni wolą przywalić kobiecie bez pracy 300 mandatu bo na pomarańczowym wjechała na skrzyżowanie.
|
|
Re: Podposz się pod apelem do władz w sprawie Obławy Augustowskiej i pomóż rodzinom |
Balthazar2205 co do kierunków to masz rację, najczęściej litwini dadzą cynk, ale ta 80/h to się nie zgodze, wiele razy musiałem hamować bo jakiemuś LT lub RUS się spieszyło.
|
|
kazalem im isc na stara łomze na waska tam namierza chwasta i wyrwa....Listopad zacznij odliczac bochaterowie przybeda.... badz czujny hahahaha....usun zdiecie z te krowa... rudy błazen z druhem
|
|
Pozatym skad wiesz ze jestem facetem....????? Uciekaj rzetelny pod kolderke uciekaj..... Ale patrze ze zwroty policyjne masz opanowane zajebi....e.... Ale jestes tchorz ----plytki tchorz.... Chcesz pogadac na skypie???? Pajacu????? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
marek32 sorki kolego ze nie zrozumiales mnie jak nalezy to tylko ironia.... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
takie boooty :))
|
|
adam123 a czy masz moze nr komorkowy? na ten dzwonilam kilka razy ale nikt nie odbiera.
|
|
Re:nie podpisz się pod apelem mniej jaja i rozum nie daj się prowadzac na pasku |
pompe to bedziesz mial rozje..na fajansie ..... Kto szuka ten znajdzie... Znalazles zlego przeciwnika uwierz.... Wkur..c mozna latwo przeprosic bardzo trudno I tak powiem....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tak masz racje oczywiscie .....powiem tak rzetelny wkurzaja mnie twoje posty bo wychowalem sie na lomzynskiej starowce w czasach gdy szacunek byl drozszy nisz zloto. Ty jako osesek tego pokolenia nie wiesz o co kaman,dlatego taka reakcja. Dla mnie jestes mondziolem ktorego zycie dopiero cos moze nauczy,sam dopiero zrozumialem po co moje wypociny. nie wiem kogo chciales wkur...c temi wypocinami ale udalo ci sie. Pozatym w domu wszyscy zdrowi Czas pokaze czy sie spotkamy.....ostatni sprawiedliwy.....ale jak ja bede chcial i mial czas to uwierz mi ze mimo wszystko TAK.... Jestem tak daleko ale powoli zaczynam dojrzewac do mysli ze juz tu zostane jak patrze na ludzi twego pokroju. Juz nie zmieniaj kierunku ktorym lecisz stary....juz za pozno... a slowo szacunek?????? uzylem a nie wytlumaczylem.... krotko....nigdy nie bedziesz go mial.... rudy błazen z druhem
|
|
o dajmy na to czy widziałeś żebym kogoś wyzwał ? owszem, jeśli ktoś sprowokował ale łagodnych argumentów użyłem no i nigdy bezpośrednio sam nie wyzwałem tak więc mam więcej kultury od Ciebie mogę tyle dodać od siebie:) więc myślę iż szacunek mi się należy
|
|
Re: nie podpisuj mniej rozum i jaja i nie daj sie wodzic za nos |
wnioskuje że będziemy mieli długą rozmowe przed sobą. Pisz na gg 22960836 pogadamy jak faceci
|
|
Witam.Sprzedam Zelixe10-60tbl cena 150zł
|
|
szkoda że samogonu nie sprzedają w sklepach :( bo też lubię ;D
|
|
Re: nie podpisuj mniej rozumm i ajja nie daj się wodzic za nos |
szczebiota .....ty miastowa paryzana?????? wsiowi co to kurw.....a jest?????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |