Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czasem to aż oczy bolą patrzeć jak jedynie 46 urzdnikow |
Panowie policjanci! Kiedy zaczniecie dyscyplinować kierowców z Litwy? Cuda na drodze są ich autorstwa. Wystarczy raz przejechać 8-ką, żeby mieć pogląd na ten temat. Mam pomysł. Nie ganiajcie za samochodami, które jadą bez włączonych świateł (dziś ok. 6:00 na łomżyńskich "Beretach" widziałem taki obrazek; widoczność ok. 200% ), bo to bardzo łatwe zajęcie. Zacznijcie ścigać i piętnować, co groźne jest dla życia uczestników ruchu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czasem to aż oczy bolą patrzeć jak jedynie 46 urzdnikow |
no to, m.in., chciałem przekazać, sosweetnick. Balthazar: luzik. ;]
|
|
naje......ny Mrozu pod skklepem spiewal oooooooo i wielkie mi co....
|
|
sztywne dziewczyny z LO
|
|
Witam.Moja koleżanka opowiedziała mi że ostatnio była zmuszana do miłości i trochę szantażowana.Chcę jej pomóc ale nie wiem jak .A mianowicie kilka dni temu była na szkoleniu i spodobał jej się pewien chłopak(tak ogólnie,ale nic jemu nie mówiła i praktycznie nie rozmawiała z nim podczas tego szkolenia).On dopiero jej się przedstawił po kilku dniach i zaczeła nawiązywać się między nimi rozmowa.Ona dała mu swój numer telefonu.Chłopak ten zaprosił ją na kolację po pracy.Koleżanka się zgodziła bo chciała sie trochę pobawić i myślala że będzie to czysto koleżeński wypad ponieważ dopiero co się zapoznali.Gdy zjedli kolację to on wykupił karnet na bilard.Koleżanka mówiła mi że gdy udało jej się uderzyć więcej bil to ów ten kolega kazał dać jemu buziaka za to że nauczył ją dobrze grać(postanowiła w policzek po koleżeńsku ale on na to że tak to całują się brat z siostrą i sam próbował ją pocałować)ona odepchnęła go i wyrzuciła mu że nie zamierza na pierwszym ich spotkaniu od razu całować się z tym że wcześniej nie miała chłopaka i również nie całowała się)On ją przepraszał i mówił że nie jest mu w głowie tylko s**(koleżanka tak pomyślala),jednak on nadal pogłaskiwał ją po plecach,barkach,szyi i dotykał pośl*****.Koleżanka była bardzo niezadowolona z takiej sytuacji jaka wynikła między nimi.Ona nieco była wkurzona na niego i postanowiła się nie odpowiadać na smsy ani tel ale jak już odebrała tel na koniec dnia to on znowu zaproponował jej kolację,ona jednak odmówiła,powiedziała że nie przekupi jej zapraszając na kolacje. Czy ona ma go przeprosić czy on ?Moim zdaniem powinien jeszcze przed spotkaniem w klubie powinien spytać czy ma chłopaka czy też nie a nie odrazu przechodzić do sedna sprawy.Powinna do niego napisać? bo mówiła mi że nie odzywa się do niej po tym jak zignorowała jego telefony. Proszę o pomoc w imieniu koleżanki bo ona załamała się i nie jest w stanie nic w tej sytuacji zrobić.(myslę że jej zależy na nim ,chociaż wtedy było to dla niej zawcześnie)Proszę o poważne odpowiedzi.Dziękuję
|
|
Cały dzień masa łomżyńskich "kierowców" jeździła bez świateł, bo że niby taka dobra widoczność. Ale już około 18 gdy niebo zasnuły ciemne chmury i zrobiła się straszna szarówka , dalej masa baranów jeździła bez świateł. " Bo przecież ja wszystkich dobrze widzę to jak to tak, inni mnie nie widzą?" 500 zł to bardzo dobry wymiar kary dla tej bandy idiotów jeżdżących bez świateł mijania.
|
|
;| ja pierdole z tego forum robi się jakieś bravo girl dla nastolatek,pytania prawie jak:"czy przez całowanie można zajść w ciążę".
|
|
powiedz kochana....J'attends ce moment... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |