Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ochroniarz w ratuszu |
zapomniałeś dodać że osrany ;-p nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ochroniarz w ratuszu |
Co sądzicie o pracy w piekpolu i innych piekarniach w Łomży?Wyzysk?
|
|
Wiecie co ostatnio zauważyłem? Że nasze smerfy i smerfetki byli chyba na jakimś szkoleniu bo jak teraz kogoś trzymają to nie stoją na awaryjnych tylko migają im światełka bez dźwięku a przed szkoleniem umieli używać tylko tych z dźwiękiem :-) Może panie ze straży miejskiej im pokazali jak się włącza taki bajer w ich kijance hehe
|
|
Racja, jeśli ktoś może to powinien tłuc prywaciarza ile się tylko da.
|
|
Toc to banalne. Zobacz: Trzech kumpli złożyło się po 10zł na pizze, więc razem mieli 30zł. Założ ze w banku masz 30zł Pizza kosztowała 25zł, Czyli w banku zostało ci 5zł z 5zł, które zostało znajomy wziął 2zł za pójście. Czyli pizza kosztowała juz 27zł Z pozostałych 3zł oddał każdemu koledze po złotówce, więc każdy z nich zapłacił po 9zł. 3x9 = 27zł tyle zapłacili za pizze + koszt dostawy przez kolege Tu jest chaczyk bo kazą wam dodawać 2 zł wzięte od znajomego. Przecież pizza kosztowała wg układanki tak 30-25+2-3=0 Więc 9x3=27zł (już kosztem który wziął kolega ) plus 2zł wzięte od znajomego za pójście ( na jakiej podstawie dodaje się tu 2zł - przeciez zostalo juz wliczone) co daje 29zł. - taka mała zmyłka i jak do 27zł dodasz 3zł bo z 30zł oddal po 1zl kazdemu bilans się wyrowna. GDZIE PODZIAŁA SIĘ ZŁOTÓWKA???? A gdzie ona niby znikła???? heheh
|
|
no tak... w Mc pracuje sie w dni, w ktorych ludzie moaja wolne... przychodza sobie z bachem zjesc hapi mila... a wolne w Mc mozna dostac w poniedzialek i wtorek, kiedy jest maly ruch... i ot cala historyja.
|
|
na wstepie nie krzyczcie ze temat kosmetyczek juz napewno byl... mam pytanie czy ktos z was był w gabinecie na kazanskiej COSMEO? i czy polecacie go? chodzi mi o zabieg regeneracja twarzy i wszystko wokol tego... a jak nie ten to jaki gabinet byscie poleciły! z gory dziekuje! ps. jesli polecacie jakis inny napiszcie odrazu adresy dziekuje! :) i jeszcze raz was prosze nie rzucajcie sie ze kiedys tam juz byl taki temat bo chodzi mi o najnowsze wiaodmosci a nie o gabinety sprzed 2 lat! :)
|
|
Co sądzicie o I LO w Łomży? Proszę o szczere opinie
|
|
http://www.studioskorpion.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=213:pingpongistki-azs-pwsip-qwakuscyq-oma-w-pitnicy-zmierzyy-si-z-wiceliderem-rozgrywek-druyn-stelli-gniezno&catid=35:sport&Itemid=29 rudy błazen z druhem
|
|
nie jest to złe. ale... strasznie wtórne, przewidywalne i płytkie. słuchając tego czułem się, jakbym to już słyszał. można tym utworem zwrócić uwagę, ale nie można nim wybić się i błysnąć. róbcie tak dalej, a skończycie tam, gdzie obecnie jesteście, MadBee. mimo tego życzę powodzenia i dopinguję do dalszej, bardziej twórczej pracy. pozdrawiam. Dzeyson
|
|
swojemu zatkałbym uszy, gdybym nie używał prezerwatyw ;]
|
|
spoko. ten post w sumie kierowałem do siebie. :P
|
|
Przewidywalny to nie powinien być film, a muzyka możemy być. Mimo że nie moje klimaty to przyznam, że dobra robota :-)
|
|
Nie dawno miałam zabieg usuniecia kamieni z woreczka żółciowego i z tym wszystko jest w porzadku, tylko ze podczas tego zabiegu zostalam czyms oparzona w noge...Rana jakos za bardzo nie chce sie zagoic...Mial ktoś może podobny przypadek? Jak myslicie sa jakies szanse na udowodnienie lekarzowi błędu i na jakieś zadośuczynienie?
|
|
no własnie przykład rozumnego człowieka ;)
|
|
dziewuchy z czerwonymi paskami z podstawówki, z sukcesami z olimpiad, z najlepszych uczelni teraz... a chętniejsze od innych były. natura nie idzie w patrze ze "szkiełkiem i okiem" humanizmu (!). te opinie o I LO są błędne i prawdziwe zarazem. szkoła skrajności: godzi hedonizm i rutynę. lomzanin
|
|
boli nas marcelus2000 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |