Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cztery pytania do radnej Śledziewskiej |
Tigerek jest dobry w definicjach wszelakich...:) Tigerek liczymy na Ciebie!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cztery pytania do radnej Śledziewskiej |
ja wygrammmmmmmmmmmmmm max
|
|
Profanacja to dopiero to co ja pije - jakas lura pol na pol z mlekiem, albo w ogole zalewana zagotowanym mlekiem - oczywiscie poslodzona... Taki wynalazek od Saracenow :) klaniam sie nisko i pozdrawiam Indar www.rycerze.pl
|
|
o kurcze.... Anioł się rozmarzył.... =) a z kim Ty chcesz jechać do tego Egiptu lub na Bachamy jakies?!:>
|
|
Ptyś nei czytasz uwaznie bo często nie chwytasz o co chodzi lub piszesz coś zupełnie sprzecznego :P
|
|
JANUSZA LASKOWSKIEGO, AKCENT, MILANO, HY HY KONKWISTA88, HONOR, LEGION, DEPORTACJA68, ODRODZENIE88 I INNE,hehe. pozdrawiam 14!
|
|
ja sie na to pisze. tylko o której?? ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
okiej =) a teraz do rzeczy =) uwaga kiedys jak byłam mała to sama nie chcący to wymyśliłam: czytając na opakowaniu pierogów zakupionych w sklepie: wrzucić do gotującej sie wody aby się rozmnożyły... =) polecam wszystkim takie dania :) i uważajcie żeby za dużo nie koopulowały =) buahhaha
|
|
he no tak szkola nie zając...
|
|
Napewno beda fajne rzeczy ... niemartw sie Zbój
|
|
ja powiedzialbym raczej ze jednak zycie i sytuacje z nim zwiazane nie sa tak cholernie niesprawiedliwe (k o n s e k w e n c j e) dla kazdego z nas rozne jednak mocno ze soba powiazane
|
|
Jak ktoś ładnie prosi i jak moge pomuc to pomagam z miłą chęcią.
|
|
Się jara Dziewczyną Się jara Chłopaku to czysta marycha bez buraków o zajebistym smaku :P JA WYGRAŁEM ZIOŁO
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Alllinko, Pozdrawiam Ciebie, a jakże... :((((((((( tylko fakty bez komentarza
|
|
Tak.
|
|
|
Tak. Mnie osobiście postraszyła w noc sylwestrową 2004/2005! Łłłłłooo Jezu, alem się zlękła!!
|
|
:)))))
|
|
Ryskago Łomża i Kraków to duma Polaskow :D Anthony
|
|
na nic rysunki i groźby nie wysłucham Waszej "prośby" bo mnie dobrze tu i już i nie gniecie mnie w gardło nóż
|
|
Znalazłem w prasie artykuł dotyczący głodujących dzieci i nie tylko z powodu bezrobocia, pokrótce streściłem go i kto może niech to przeczyta i wyrazi swoje zdanie na temat tej sytuacji i jak polepszyć byt najuboższych. W Polsce w biedzie żyje 23 mln osób, a 5 mln męczy się w skrajnym ubóstwie. Ustawowa granica ubóstwa w Polsce wynosi ona 1226 zł miesięcznie na czteroosobową rodzinę. Wypada 10 zł dziennie na głowę. Takie dochody ma ok. 7,7 mln Polaków. Pięciomilionów ludzi żyje poniżej tej granicy, nie ma nawet 10 zł Problem tkwi w narastającej nierówności społecznej. Są ludzie, którym świetnie się powodzi i ci, którym nie starcza na chleb. Oczywiście, takie nierówności były zawsze, ale pogłębiły się w okresie powstawania demokracji. Dziś te nierówności są już zbyt duże i wciąż rosną. W Polsce, na jednego bogatego przypada już 300 biednych! W niektórych rejonach wskaźnik bezrobocia sięga nawet 90 proc, szczególnie w tych regionach gdzie było dużo PGR-ów, a nie ma żadnego przemysłu. Najbardziej przez ubóstwo poszkodowane są dzieci. Zdarzają się przypadki omdleń z głodu podczas lekcji, czy zjadania resztek śniadań przyniesionych przez innych uczniów. Niektóre dzieci chodzą do szkoły tylko po to żeby zjeść talerz gorącej zupy, którą tam dostają lub wypić kubek gorącego mleka. Problem głodu nie zniknie, póki nie uporamy się z rosnącym bezrobociem. Często zdarza się, że w rodzinie pracy nie ma nikt, bo trudno o pracę tam gdzie kiedyś jedynym zajęciem była praca w PGR-rze, które w okresie "słusznych przemian gospodarczych" zostały polikwidowane. Jakie jest wyjście z tej sytuacji, co zrobić, żeby dzieci nie cierpiały głodu, czy muszą cierpieć za błędy dorosłych. max
|
|
To prawda i mnie też to gryzie. Zaraz jednak Ci ktoś napisze, że ci biedacy sami są sobie winni bo nie chce się im pracować, bo są głupi i niezaradni, bo nie chcieli sie uczyć, bo czemu ci bogtsi mają utrzymywac im dzieci, bo ktoś musi być biedny, żeby inny był bogaty, bo....Niestety ludzi z taką mentalnością (czyli :aby tylko było dla mnie) jest coraz wiecej- to jest postępująca degeneracja osobości, ale oni tego niestety nie widzą, bo sa zajęci zakupem coraz nowszych klamotów. I tak bedzie pewnie aż do rewolucji i sznurów na latarniach.:-( max
|
|
Maciek - po pierwsze 'polityka', a nie 'ogólne'. Zbychu - wszystko co napisałeś to prawda (to prawdziwie prawicowe poglądy). Nie bezwzględna prawda, bo słabszym pomagać trza (dzieciom, inwalidom itp.). biedni kupują jedzenie za pieniądze. Pieniądze to kapitał. Kapitału nie ma bez kapitalistów (po 1945 r. czyt. burżujów i kułaków). Ergo: właśnie ci kapitaliści są niezbędni dla tych biedaków. Winnym biedy w RP jest socjalistyczna struktura budżetu państwa. Wszyscy ci ubodzy ludzie otrzymują całą masę pieniędzy w formie pomocy. Pomoc ta przysługuje im z urzędu. Ta masa pieniędzy mogłaby być przeznaczana na miejsca pracy dla tych ludzi. Ale nawet wtedy tacy ludzie nie pójdą do pracy. A jak nie pójdą, to zawsze znajdzie się ktoś, kto hojnie da im zasiłki. I tak w koło. Jeżeli chcieliby pracować, pracowaliby już dzisiaj. Pozdrawiam
|
|
Świat jest coraz gorszy, każdy się zgorszy. Gosieńka chciałaby wygrać w konkursie, lecz zdziwi się okrutnie :D
|
|
Adamus! Przeczytaj artykuł w Onet Pl - Kiosk pod tytułem "Polska cienka w pasie" to zobaczysz jak pomaga się w Polsce ludziom żyjącym poniżej minimum socjalnego. Pozdrowienia.
|
|
No ossso chozziiiiii???
|
|
W zasadzie to mi obca Łomża, bo me serce do Mielca podąża, ale wygram tą rozgrywkę, a Wam zapewnie rozrywkę.
|
|
O nie było tu jeszcze mojej zony?Hmm dziwna sprawa,pewnie jeszcze czeka.
|
|
jejq! to juz przegiecie, zabijac nozem biednego pieska... mi to poprostu brak slow na taki czyn :((( max
|
|
Ptysiek, jesteś zaj* :)))
|
|
Już wygrałam - koniec i bomba kto się teraz wpisze ten jest trąba!
|
|
Ciekawe:)) Moze sama upoluje jakiegos, dzis pojade z aparatem poszukac pingwinow nad Narew:)
|
|
_10 stoni to napewno w nocy nie było góra -5 ale nie -10 stopni a dzionek dzis jest bardzo piekny aż miło se wyjść na dwór. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
>>Zakładając konto Inteligo dostajesz kartę debetową (Visa Electron) nie >>kredytową. Można nią jednak płacić w internecie, podobnie jak kedytową. Tiaaa, załóż z nią konto na e-buy`u.... ;-)
|
|
ADALL???
|
|
Czarny a mógł byś tak zwieźle i na temat ? a co do polaka no bylo tak samo ;P
|