Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezradność zdrajców Polski? |
pewnie zabili komara
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezradność zdrajców Polski? |
Podobno ktoś napadł na szkołe w Piatnicy. Moze to oni???
|
|
Kierowca konowju zginal na miejscu
|
|
A napad to cwiczenia podobno
|
|
Tak pomylka...jednak to cwiczenia w Piatnicy.... a co z tymi więzniami??
|
|
Zamiast pohukiwać o ortografii i upodobaniach partyjnych należy ludzi informować gdzie mogą szukać pomocy, bo praca ponad wymiar 40 godz/tydzień to w Łomży normalność. Pracodawcy tak się przyzwyczaili, że nawet nie wypłacają żadnych dodatków za te nadgodziny ani nie oddają wolnego dnia. Kto nie przychodzi w soboty do pracy może liczyć się ze zwolnieniem.
|
|
A jak mielibyście wybrać spośród dwóch: - Fajkowska - Maciąg to na któą by padło? Któa kojarzy sie z szykiem, klasą ,stylem?
|
|
Czasem lepiej drożej zapłacić i mieć dobrze zrobione, mnie polecono komfort, i mam super podłogę profesjonalnie wykonaną.
|
|
Ceny też już mają inne jak na początku. Teraz jak w autoryzowanych stacjach. Ostatnio zadzwoniłem z rozrządem to gość strzelił cenę za części 2000PLN a robociznę 450PLN. Gdzie dla porównania najdroższa cena w innych zakładach naprawczych to 350PLN a części 1200PLN.
|
|
Łomżyńsko-Ostrołęcki zespół MadBee wypuszcza do sieci nowy utwór "Mala Muerte" http://www.youtube.com/watch?v=sX5ztzE3Y58
|
|
W piekarniach tak!
|
|
jeszcze czarne bu-bu jest super
|
|
Buahahhahahahahhahha jasiu_śmietana rozjebałeś mnie w tej chwili hahaha
|
|
Do propozycji longslawa dodałbym jeszcze Park Dzikich Zwierząt znajdujący się w Puszczy Piskiej, na terenie Mazurskiego Parku Krajobrazowego po trasie: Ruciane Nida - Mikołajki (ten sam kierunek co na Kętrzyn). http://www.krutynia.com.pl/kadzidlowo Natomiast będąc już w Kętrzynie warto odwiedzić wilczy szaniec w Gierłoży (kilka minut drogi od Kętrzyna) http://www.wolfsschanze.pl/
|
|
marcelus2000 zgadzam się, sama też taki robię, jest pyyszny, dużo lepszy od tych gotowców.
|
|
Nigdy nie widziałam żeby dowód sprawdzali;-) obcasy i makijaż, nie będzie problemu;-P
|
|
czy ktos, moze mi puscic, troche tej muzyki????????????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |