niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskolandia-"Radosław Sikorski:podpisałem wniosek o wypłatę 30 ty.zł ambasadzie"

śluby nie śluby .Kościół jest dla ludzi ,ale czarni nie są z powołania

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuskolandia-"Radosław Sikorski:podpisałem wniosek o wypłatę 30 ty.zł ambasadzie"

a może też dlatego taka posadka w Łomży jest rozchwytywana bo w tej pracy się nie zmęczysz tak jak np w biedronce albo innym sklepie spożywczym...

Re: Tuskolandia-"Radosław Sikorski:podpisałem wniosek o wypłatę 30 ty.zł ambasadzie"

To nie brak ambicji tych dziewczyn tylko słodkie łomżyńskie realia, przecież gdyby nie ta praca w handlu i usługach to już wcale nie byłoby gdzie pracować. Dział ogłoszeń odpowiada zapotrzebowaniu na pracę, zatem jeszcze głupsze byłoby dawanie ogłoszenia "podejmę pracę na stanowisku urzędniczym". Malinova niestety muszę stwierdzić, że przegrywasz z kretesem stawiając taką tezę.

u... obciach nad obciachy.. ale z nerwów pewnie się tak spociła, trzeba ją zrozumieć... hii

a ty Gdzie pracujesz. Cwaniakuu?

słyszalem że w niektorych firmach ( między innymi na BROWARZE i w Mc' donaldzie) ludzie w majówke mają pracować, według mnie jest to wykorzystywanie ludzi. Każdy boi się odmówić bo wiadomo że może szybko stracić prace a praca w święto przecież nie jest przymusowa......

to już poniżanie? królewnom nie wolno nic powiedzieć?

wjezdzac na ambicje? nie

taa jasne żeby to coś dało

największą ambicją tych dziewczyn nie jest praca w ów wymienionych profilach, tylko po prostu w Łomży nie mają perspektyw na lepszą pracę mimo, ze ich kwalifikacje są o wiele lepsze od kobiet w podeszłym wieku, które zatrzymują stanowiska za biurkiem dorabiając np na emeryturze.
Jeśli chodzi o meritum, ja np pracuję i studiuję, mogłabym wcale nie pracować-by tacy ludzie jak Ty nie mówili, ze nie mam ambicji, jednak wolę sama na siebie zarobić i przezimować czas studiów - co nie oznacza, że zawsze będę pracować jako kasjerka;\ - zresztą to nie jest uwłaczająca praca, jest wiele bardziej uwłaczających prac- poza tym jestem dumna, że mogę w życiu coś osiągnąć ciężką pracą- przynajmniej mam szacunek do życia i do innych ludzi. Ludzie powinni nauczyć się szacunku do ludzi młodych, którzy starają się by coś osiągnąć, a nie się w ten sposób prześmiewać. Dobrze mówić komuś kto siedzi na garnuszku rodziców i wszystko ma podane przed nos...
Łomża nie daje nam lepszych perspektyw, więc proszę nie stawiać wszystkich młodych kobiet z Łomży pod znakiem kobiet bez wyższych ambicji- my po prostu w tym mieście nie mamy lepszych możliwości...

bo tego jest u nas najwięcej i dlatego masz jakąś obsesje

a to nie transwestyci ?

Chorowała na raka od dłuższego czasu.

Słuchajcie, nasza policja robi co może. Ostatnio byłam świadkiem zatrzymania przez tajniaków w Vectrze takiego zabójcy z Litwy. Jechał sk... na czołówkę...włos mi sie zjerzył, bo myślałam, że masakra będzie...

peja bedzie na muszli i grubson a pezet w yamie

I wiem co mowie bo mam w ty swoj udział:)

Ja niestety zawiodłam sie na tym salonie, chodziłam tam w miare regularnie jednak ostatnio zabieg zrobiony był bardzo niedbale, pani sie spieszyla bo juz miala następne klientki. A gdy poprosiłam o porade dotyczącą mojej skóry nie uzyskałam żadnej odpowiedzi tylko przytoczenie zabiegów które moge wykonać w tym salonie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org