niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hofman - przyklad wychowania katolickiego.

jezeli wszyscy sie zgadzaja..., w tej rodzinie..., kazdy ma jakas tam funkcje
mala, duza czasami srednia albo z niecheci z przyzwyczajenia lub z obowiazku i dorywczo spelni lub sie spelni -to CO -tak nie mozna?§!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hofman - przyklad wychowania katolickiego.

sprzedam nokię 5310 XpressMusic w zestawie mam glosniki oryginalne nokia sluchawki nokia karta 2GB gwarancja ważna jeszcze przez rok!!! polecam nr gg 8397454

Do : NorbertFilip .
A może wiesz, w jaki sposób dotrzeć do szerszych informacji na temat sytuacji rodzinnej Feliksa ? Natknąłem się na lakoniczną wzmiankę , że jego wnuk Aleksander (1855 - 1920) był lekarzem wojskowym . Więcej nic - nawet w jednej z bibliotek amerykańskich, gdzie przwechował się jedyny oryginalny egzemplarz " Nałęcza" (Lwów, Ossolineum, 1848) . Pozdr.

bo ci mechaniaccy uczniowe troche sie pouczyli orzyszli z dennego gimnazjum i juz uwazają ze ich szkoła jest najlepsza troche logicznego myslenia powinno sie wlączyc

no jak o nie ponizasz? mówisz o niskiej ambicji dziewczat z łomzy;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org