Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
resortowa dziennikarka. |
Jakbyś nie zauważył lomza23, moje posty odnosiły się głownie do tematu "MOSiR - basen miejski" nie MOSiR - ŁKS. Wytoczyłeś porządne działo i nie widzę, błędów ort. czyżbyś skorzystał jednak ze słownika ortograficznego? ŁKS'owi nie wiodło się do tej pory, nie wiedzie się w dalszym ciągu, czyja to wina, to już nie do mnie pytanie. Mnie ŁKS nie interesuje. A jeśli chodzi o buraki, słomę i takie tam...no cóż każdy wie skąd pochodzi, trzeba się z tym pogodzić a nie obrażać. A skoro odebrałeś to tak bardzo personalnie, to coś w tym musi być ;) Ale dzięki, że tak wnikliwie czytałeś moje posty i zapamiętałeś co tam było napisane. To byłoby na tyle, kłóćcie się, przepychajcie skoro Wam to taką radość sprawia, ja znam inne sposoby spędzania czasu o wiele przyjemniejsze. gutek vel... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: resortowa dziennikarka. |
"Czesio" jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to w ogóle się udzielaj na tym forum. Oczywiście proszę bardzo :) Ta firma jest z Rutek a oto numer : 0-86 2701511 lub 608 090 695. Mam nadzieję, że mogłam jakoś pomóc i życzę udanego wesela. Pozdrawiam ;)
|
|
Zadzwonie i się zapisze się na lekcje do Panów z tej stronki... jak ktoś korzystał z ich lekcji proszę o info...
|
|
przeciez buty sie wyrzuca
|
|
Noi przyszedł czas na WZ ;) w ten piątek już;) i zostanie tylko obiegówka - mam nadzieję , że Lublin dostanie wakaty przy najbliższym poborze
|
|
albo gdy Twój chłopak jest księdzem :]
|
|
malinowa co ci sie stalo ze ze mna tak grzecznie rozmawiasz? nie wiem moze osoby pomylilam? -ale dokoncze zdanie.. dobrze sie czuje, tak jak zwykle na pewno sie domyslasz
|
|
auuaa koleś sam roznoś
|
|
maja za to premie,
|