Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak przy okazji ... |
dodam, iz bedac na stazu ma sie prawa bezrobotnwgo, zapierniczasz tyle samo co na pelnym etacie, za polowe mniej, a nic ci sie nie nalezy, zadne okolicznosciowki na slub pogrzeb...nic...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak przy okazji ... |
a dlaczego klamali, ze byly 4 podejscia do ladowania jak bylo tylko jedno? Dlaczego gosciu z wierzy kontrolnej motal sie w przesluchaniach i raz gadal tak, raz tak? Wiele jest rzeczy niewyjasnionych i zagadkowych i albo sie nie dowiemy wcale albo za kolejne 70lat. Tyle lat bylo na Niemcow dopiero teraz sie okazlo, ze to Rosja, teraz jest ze blad pilota a za kolejne 70 wyjdzie, ze to jednak znowu Rosja...dajcie juz spokoj...
|
|
Cześć, chciałabym się zapytać ile pkt trzeba mieć aby dostać się do 3 lo ? katolika oraz ekonoma , chodzi mi głównie o licea , slyszalam , że ma być jakaś zmiana w punktach dostania sie do szkół , mają być minimalnie zmniejszone od punktów z zeszłego roku.
|
|
Lesiu dobre :)
|
|
Dobra :D
|
|
jak ja szedlem do 3lo to prog byl chyba 108pkt ale to bylo ladnych pare lat temu
|
|
dziewczyno nie wiemy tego i nikt ci na to pytanie nie odpowie,po wynikach egzaminów ustalą punktacje i tyle , pomyśl trochę
|
|
zaginione miasto
|
|
Ciemno to przyjemno :)
|
|
Ja mam na sprzedaż terrarium :) za niewielką cenę . Używane tylko przez tydzień .
|
|
Jak dojechac do tej miejscowosci pksem xD ?
|
|
Blondynek odezwij sie na gg 20388752
|
|
nalezy zaplacic za bilet i wsiąść
|