Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawica, az placze, nie moze przezyc sukcesu WOSP |
i tak się nawale w majowe, chodź by śnieg z deszczem miałby padać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawica, az placze, nie moze przezyc sukcesu WOSP |
Ja tam pracuje,godziny pracy są narazie od 16-20.Dobrze jak masz doświadczenie bo wtedy lepiej Ci idzie rozmowa z klientem i wiesz już co z czym się gryzie.No a jak ktoś nie ma wcześniej wprawy w sprzedaży jakiejkolwiek to napewno ciężej ale wszystkiego idzie się nauczyć i do wszystkiego przyzwyczaić.A jeśli chodzi o zatrudnienie to nie wymagają doświadczenia każdego przyjmują.Ogólnie to nie wiem co myśleć o tej pracy.Czas pokaże.Ale jak takie bezrobocie to lepsze to niż siedzenie na tyłku.Zawsze w międzyczasie można szukać czegoś innego.
|
|
no to już jasne jaką masz pracę xD
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no ale przecież w jestem ubezpieczony w zusie to chyba powinno coś być
|
|
radzyminska jest dluga mozesz powiedziec w ktorym mniej wiecej miejscu
|
|
a skąd to wiesz?
|
|
kolejna tandetna reklama...robisz z nas idiotow?
|
|
moje dziecko tam chodziło i byłam bardzo zadowolona.
|
|
Do kiwi : Tak to chyba jest. Feliks (zm. 5/7 .09.1836) był bardzo znany jako że był wziętym pisaraem. Jak zapewne pamiętasz, oprócz utworów : "Nałęcz...", "Powieści z podań ...", "Nierozsądne śluby"-pierwszy europejski romans psychologiczny, "Powódż" napisał również utwór, którego akcja toczy się w Łomży podczas pierwszych wojen szwedzkich . To jego "Pojatę" znaleziono pod poduszką umierającego A. Mickiewicza . Dzięki za zainteresowanie. Będę szukał dalej. Pozdr.
|
|
nom ja też jestem bardzo ciekawa:))
|
|
wysylka moze okazac' sie tansza, niz caly ladnie opakowany towar w sklepie
|
|
Jedyne informacje jakie o Ignacym znalazłem to takie że był sędzią kryminalnym w Łomży. Znalazłem też taki artykuł : http://www.lomza.friko.pl/ciekawostki/ludzie_bernatowicz.htm i w nim jest też wzmianka o tym jak się opiekował Feliksem po tym jak ten był w szpitalu. Ogólnie jest to artykuł o Feliksie ale przeczytaj bo są tam też małe wzmianki o sytuacji rodzinnej. Niestety za wiele tego nie jest. A swoją drogą szkoda że tak mało o Ignacym jest bo teraz to i ja się zaciekawiłem jego życiem hehe noi dziwię się że nie ma jego grobu w spisie cmentarza bo jakby nie patrzył był sędzią a niektórych sędziów nazwiska widnieją w spisie nagrobków hmmm. Btw będę szukał jeszcze jakichś informacji o Ignacym więc jeśli takowe znajdę to napewno dam Ci znać. Przewertowałem też wszelakie książki o Łomży i jedyna wzmianka o Ignacym to właśnie taka że był sędzią i tyle :/ i jeszcze mam pytanie: po co Ci informacje i Ignacym a raczej o jego grobie? pytam z czystej ciekawości :)
|
|
Wyprowadźcie mnie z błędu jeżeli nie mam racji - czy w dzisiejszych czasach największą ambicją dziewczyn jest praca w solarium, barze i sklepie odzieżowym? To najbardziej preferowane miejsca pracy w Łomży - wystarczy zajrzeć w ogłoszenia. Dlaczego?
|
|
weronika2222 gdzie pracujesz? dotknęło Cię to? nie powinno no chyba że to Twoja wymarzona praca - nic mi do tego, ale troszkę wyluzuj, ponieważ: po 1. ja nikogo nie obrażam po 2. w którym momencie napisałam że praca w wyżej wymienionych miejscach poniża? po 3. ja rozumiem dorabiać będąc na studiach po 4. nie siedzę w domu po 5. wątek założony w celu zbadania opinii na ten temat wykształcenie samo przyjdzie? a to ciekawe...
|
|
IMHO do promocji najlepsze najpopularniejsze, czyli Joanna Brodzik, Gosia Kożuchowska Ale za 7 tys. to wątpię...
|
|
w majowkę czyli precyzyjniej ? 3 maja? bo przeciez mc donalds doi zydostwo to co sie dziwic? to firma z usa wiec co mają obchodzic polskie swieto?:P
|
|
czy ktos wie jakimi kryteriami przyznaja staze dla firm? bo mam wrażenie że cos tu jest nie halo
|
|
Po co takie denne tematy? Idź lepiej jakieś buty wyrzuć. rudy błazen z druhem
|
|
Firma Arielle jest w sklepie Vertus:numer:862199888.Proszę bardzo:)
|
|
uciekli przez kibel
|
|
sprzedam n95 8gb za 600zł stan bd
|
|
Płaca powinna być adekwatna do wykonywanej pracy.W piekarniach i innych zakładach tak nie jest!I nie chodzi tu tylko o płace ale i o pozostałe warunki .Np prace po 10 godzin bez przerwy! W Łomży ogólnie jest tragedia i z płaca i z pracą. A może ktoś mi powie jak utrzymać rodzinę za 1000 zł miesięcznie najlepiej jakiś pracodawca?
|
|
Nie wiem jakim prawem sklep za Stokrotką (obok dworca PKS) nazywa siebie hurtownią. Ceny po prostu są z kosmosu. Tam nie opłaca się kupować nawet jednej zabawki w okolicach ceny 200zł, bo tą samą w Ostrołęce w zwykłym sklepie w centrum miasta można kupić za 140zł. Na święta Bożego Narodzenia mój syn zażyczył sobie warsztat McQuena w tej pseudo hurtowni kosztowało to 296zł, gdzie w Osie kupiłem to za 201zł. A wiadomo, ze na święta człowiek nie kupuje jednej zabawki. W sumie zaoszczędziłem około 400zł na wszystkim. Apeluję do wszystkich co mają dzieci, przestańcie tam cokolwiek kupować to może w końcu normalne ceny będą dawać, a nie o 30%, powtarzam 30% WYŻSZE. Nie kupujcie tam!!!!!!
|
|
jedna "hurtownia" jest obok dworca a druga nie lepsze obok da grasso.
|
|
mozna zrobic smietana+majonez, a w wersji light wspomniany jogurt balkanski lub grecki (dostepny w kauflandzie czy w ABC na legionow kolo dawnych kontaktow) troche soli, odrobina swiezego kopru (lyzeczka przy ilosci na kubek jogurtu) drobno posiekanego i czosnek przecisniety przez praske lub potraktowany blenderem (tak z 5 duzych zabkow) nie dodaje pieprzu ani ketchupu bo po prostu mi nie smakuje w tej wersji
|
|
To była pierwsza połowa lat sześćdziesiątych - następna podpowiedź. rudy błazen z druhem
|
|
przewidywalny to powinien byc refren i kolejne zwrotki, a nie całość utworu. Takos
|
|
rzetelny juz wrociles chlopku z manewrow w piaskownicy...na waskiej scigaja to teraz w kompa wpatrzony....i konfidenckie teksty zaczynamy...fajfusie.... rudy błazen z druhem
|
|
hahahahahahah to ty sie wsluchaj
|
|
bez sensu
|
|
kartoflaka upiecz zawsze to jakis rarytas... Takos
|
|
nie tresowany, bez rasyyyyyyy
|
|
Witam do Cyon Ja w kwestionariuszu napisałam że byłam karana mandatami karnymi za wykroczenia w ruchu drogowym i że nie jestem w stanie dokładnie określić kiedy to było i za co gdyż nie pamiętam i to wystarczyło
|
|
yhym Piłsudski z obrazu na koniu wyjedzie jak 1LO ukonczy dziewica...
|
|
polali sie pod sklepem wsiowi
|
|
Jezli chodzi o cięzarówki to tepią ich na zjezdzie ;p
|
|
ooo to kasztanka pogalopuje bo rzetelny ukonczy..... Takos
|
|
Dzięki za komentarze przyjazne i te "przewidywalne" A można nas jeszcze posłuchać na: http://www.myspace.com/madbee
|
|
Marku, trzymaj się! Cudowna osoba, nie znałem jej dobrze, ale spotkałem kilka razy, kilka lat temu. Pełna optymizmu, ciepła, pozytywna. Wyrazy szczerego współczucia...
|
|
Wszystko zależy od tego na jakich nauczycieli trafisz, jedyne czego możesz być pewien/pewna to to, że w klasie lub szkole znajdzie się spoko ekipa do %%% =D Ogólnie polecam ze względu na przyjazną atmosferę (między uczniami :D), nie wiem jak jest w 2 LO, ale jest to według mnie szkoła również warta rozważenia. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Jak sie nie robi idijoty z siebie ,blazna i nie ubliza sie innym to trudno zaistniec wsrod wielu naprawde fajnych ludzi. Takie mamy media i tyle jest warta ESKA. Takos
|
|
Czerwone_Stringi ty się lepiej naucz pisać ;] "spod"a nie "Z POD" pozdro. ;] ptysiu91 dziękuję za odpowiedź ;)
|
|
po kilku dniach -bedziesz miala blizne, ale nie widaczna, u mnie i bez operacji, skwara na buzi krwawi od tygodnia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
oryginalne... rowniez mialem problem z wyswietlaczem ilosci kilometrow i radio, bo nie chcialy sie wylaczac, ale zmienilem akumulator i wylaczaja sie po 14 min. Natomiast co jakis cxas wlacza sie samo radio, czym moze byc to spowodowane?
|
|
przeciez ona przenosi gory ojojoj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |