Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozpoczęła się właśnie .... |
WITAM MOZE KTOS WIE GDZIE I NIE DROGO ZAMOWIC KATERING NA KOMUNIE?Z GORY DZIEKUJE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozpoczęła się właśnie .... |
@kaszusza, jeśli wiesz, że JAKAŚ CZĘŚĆ Polków za granicą zachowuje się źle, to znaczy, że tam byłeś/aś, co oznacza, że widziałeś/aś również co tam się dzieje z powodu nadmiaru takich narodowości jak hindusi itp. Jeśli nie dostrzegasz w tym co się dzieje nic złego, to znaczy, że mało widziałeś/aś ;)
|
|
- Brama Napoleona - Łomżyński cmentarz (jeden z najstarszych w Polsce) Jeśli interesuje cię przyroda, możesz odwiedzić w Giełczyniaku rezerwat "Dębowe Góry", niesamowite miejsce. - Biebrzański Park Narodowy i twierdza Osowiec
|
|
Gal nigdy nie mów nigdy bo się kiedyś zdziwisz, skoro piszę znaczy wiem. Nie snuję domysłów w tej kwestii. Racja, reszta niećwiczących rozrabiała, paliła papierosy na zewnątrz i nie tylko papierosy. Do tego stopnia "rozrabiali", że czasami się pojawiała policja, tylko gdzie wtedy byli nauczyciele? Co do zostawiania, grup pod opieką a raczej bez opiekuna prowadzącego zajęcia..tu można polemizować na temat tego NIGDY. Kulturą osobistą wykazują się ci którzy tutaj na tym forum jadą po wszystkim i po wszystkich, często nie przebierając w słowach, więc tutaj radzę ostrożnie z oceną kultury osobistej i nie mojej TYLKO wielu użytkowników TEGO FORUM. A Ty lomza23 naucz się pisać, kibice ŁKS też powinni tą umiejętność posiadać. Błędu nie wytykam, tylko się z nich wyśmiewam to różnica. Ogólnie mój stosunek do tego o czym tutaj jest prześmiewczy i nie dziwi mnie, że tego nie zauważyłeś. Mi to po prostu lotto :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |