poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolejne brednie

Autor: gutek (---.elomza.pl)
Data: 23-04-10 19:27

"Hańba.....wszystkim oszczercom, co lud tumanią.... i z innych drwią" tak pozwolę sobie zmienić cytat Sumo/malaha - dobre i do Ciebie. Nic innego nie robisz tylko drwisz. Nic nie robią? no tak przecież od razu Kraków zbudowano. Mądry ten co siedzi i tylko gdera i dupę takimi tekstami zawraca. Startuj na kierownika, dyrektora i czyń co mądrego wymyślisz. Chcielibyście buraki metropolii? cudów na kiju....? Wszystko w swoim czasie, tylko dla Was nie warto, co by nie zrobiono to byłoby źle, mocni w gębie i to wszystko.

Gutek sorry, ale kto jest wg Ciebie odpowiedzialny za stan tego basenu? Za to, że nie działa tam wszystko jak należy, że jest pełno usterek, o których między innymi piszą forumowicze??? Nie, nie drogi kolego, za publiczne pieniądze, to fuszerek nie powinno się robić. Rozumiesz tę zasadę? Prywatnie, to możesz sobie robić co chcesz, ale nie ze środków publicznych.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolejne brednie

zajc.pl patrzę na siebie i daleko Tobie do moich korzeni, dokładnie je znam, daleko mi do słomy, snopków i zapiecka, baardzo daleko i nigdy po drodze.
Z tego co wiem basen ma się dobrze, usterki się zdarzają są do naprawienia. Wszystko działa. Nie wiem skąd te info, że nic tam nie funkcjonuje. Z tego forum? Czytacie, podtrzymujecie słowa innych bezmyślnie. Publiczne pieniądze? Nie tylko w basenie utopione, bezmyślni krzykacze. Większe pieniądze przeciekają nie wiadomo gdzie, tak już jest w PL.
Pyszczycie i kłapiecie dziobami bo nic z tym nie możecie zrobić i nic nie zrobicie.
Ja się cieszę, że ten basen wygląda tak a nie inaczej, przez 15 lat nic z nim nie robili, remonty? Na kartce, na drzwiach wszystko można napisać, tam dopiero były usterki, trzeba było się zrzucić i dać kasę na basen miejski, kiedy była taka potrzeba. Teraz ktoś się za to wziął może trochę nieudolnie ale na początek dobre i to. Środki publiczne? Jeden drugiego "okrada" jak tylko może, Polak potrafi tu zakręcić tam zachachmęcić aby tylko sobie zaoszczędzić. Od szaraczków takich jak Wy po wyższe sfery. Piszecie o fuszerkach, ot sprawiedliwi, dokładni...Nie wiem czym się zajmujesz Brzeczyszczykiewicz, bo jak masz swój interes to na bank kombinujesz jak się da, i nie dla dobra publicznego, tylko dla własnej kieszeni.

no to jedziemy:)

a pozatym to dzieki wszystkim za propozycje

oczywiście reklama

Kiedyś w szwecjii miałem przyjemność do takiego wsiąść.Bardzo przyjemne auto i dość bogate w różne bajery.

hm.. tak sobie myślę, że jednak dla sprecyzowania matematycznego powinienem napisać nie po prostokącie a po prostopadłościanie :)

o matko !
a jeszcze bardziej zwięźle umiesz to sprecyzować ?

witam jade jutro o 2:00 rano na lotnisko planowany czas przyjazdu na lotnisko godzina 4:00 rano moze jest ktos kto nie ma transportu a chce jechac, badz zabralby jedna osobe ze soba na lotnisko w tych godzinach wiecej inf 508-505-809 pozdrawiam

dr Mierzejewski

Sorry, że przerywam ten flircik; Rezerwat Krzemionka w Puszczy Knyszyńskiej

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org