Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS „rozpoczął” przygotowania |
już wszystko wiem : http://www.eostroleka.pl/luba/pokaz_zdjecie.php?zdj=obrazy/kopiaostry.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS „rozpoczął” przygotowania |
no mówie że to on -> ktos_wielki
|
|
gutek - Twoje posty, tyczą się także mnie, dla tego spytam Ciebie, czy znasz mnie że od buraków wyzywasz? Znasz mnie osobiście, że uwarzasz, że nic nie potrafię poza "gderaniem"? Aż tak mnie znasz, że sądzisz, że co by nie zrobiono, to dla mnie i tak będzie źle? Że tylko mocny w gębie jestem? Naprawdę Ty to wiesz, że nic w życiu nie osiągnąłem i tylko ozorem klepię? Gdzie mnie widziałeś, skoro piszesz, że słoma mi z butów wystaje? A może pisałeś o sobie te wszystkie rzeczy, bo ja o sobie wiem ZUPEŁNIE co innego...
|
|
Korona tańsza i b. przyzwoita. Duży wybór.
|
|
Właśnie piję ;) Czy dobre? - Rano się zobaczy ;))
|
|
Gdzie można je dostać? W Stokrotce i kilku monopolowych nie ma.
|
|
łomzyńskie piwo jest najlepsze ja innego nie pije...
|
|
kupiłem w "firmowym" na starym rynku w hali. zdrówko :]
|
|
Widzę że się odniosłeś co do naklejki na drzwiach DYREKTORA MOSiR'u w Łomży i widzę że jesteś ZA! za takimi praktykami. Spoko, teraz tylko czekać na nakleję na drzwiach Prezydenta Łomży z napisem - "nie wchodzić, bo się zesrałem i śmierdzi" - też będzie z jajem i poczuciem humoru...
|
|
Żeby raz to można byłoby jeszcze oko przymknąć hehe ale to jest "dysleksja" gigant ;) tym bardziej polecam słownik ort. Co do poprzedniego postu odnosząc się napiszę...i co z tego? Widocznie był jakiś powód, MOSiR'u nie było, boisko było w pożal się Boże stanie a nawet gdyby było OK ŁKS'owi by to nie pomogło "złej tancownicy przeszkadza rąbek u spódnicy" Też pewnie były pretensje tylko do kogo? Powtarzam nie od razu Kraków zbudowano nowy twór, sprawdzi się - w porządku, NIE - trudno Ale to nie powód, żeby psioczyć i mieszać ludzi z błotem.
|
|
Łomża najlepsze piwo.Nie ma co..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chłopaki ale to nie dla mnie :P
|
|
i przykro mi nie ucze sie w pg 1 ;D
|
|
http://www.moja-ostroleka.pl/ostroleka-artykul,1272047153,3.html
|
|
Czy na rozpoczęciu bedzie między innymi czas i miejsce na różnego rodzaju pokazy , palenie gumy czy coś w tym stylu ? czy tylko tam jak na zakonczeniu , pzejazd przez miasto i do twierdzy ? Tak czy tak i tak bede :) Pozdrawiam
|
|
Witam, temat być może mało precyzowany ale osoby które znają się na rzeczy myślę, że zrozumieją o co chce zapytać :) Szukam strony lub samej opcji takiego flashowego menu którego kategoria po najechaniu myszką obraca się dynamicznie jakby po prostokącie. Chyba, że to tylko takie złudzenie :) Jest też druga możliwość, że ta sama nazwa kategorii nasuwa się dynamicznie z góry na nazwę kategoria wyświetlanej. Trudno mi to określić. Dziękuje z góry za pomoc.
|
|
gucio, ja jeszcze raz spytam - skąd wiesz, że My tylko na forum szczekamy (tak poza tym, to Ty też szczekasz na tym forum) i że nic w życiu nie osiągneliśmy? Skąd wiesz, że nikt z nas nie był i nie zapukał w sprawie tej naklejki czy jakiego kolwiek innego problemu? Strasznie mnie zastanawia, skąd Ty to wiesz??? wg. Mnie są 2 wyjścia: 1. Albo jesteś samym dyrektorem lub kimś mu bardzo bliskim, bo strasznie jesteś pozytywnie nastawiony do działań MOSiR'u. 2. Wiesz po prostu WSZYSTKO! Jeżeli ta 2. opcja, to skreśl sobie dzisiaj 6 liczb w lotka a jutro zajmij się wydawaniem pieniędzy.
|
|
@
|
|
Święta prawda to tez prawda...
|
|
Pożadna drużyna Siatkarska :) Miejska :)
|
|
I tu się z kolega zgodzę ,powyższe nazwijmy to "usługi"powinny być co łaska a nie za kasę ,jeżeli za kasę to należy opodatkować tą instytucje i tyle/// Równie dobrze można by się zapytać pewnych "gośći z za wschodniej granicy" za co jeżdżą mercedesami bm-kami itd.wymieniać można bez końca.....Można to nazywać w inny sposób,pewnie darowizna,lub coś podobnego.Lecz bez skrupułów biorą kasę od staruszków,chorych czy zdrowych bez znaczenia.(z naszych podatków) ,czy to wam nie przeszkadza???Wielu z was pracujacych żyje w gorszych warunkach,jak domagac sie sprawiedliwości to konsekwentnie u WSWZYSTKICH!!! Co do upadku wątpię!
|
|
Nie polecam gościa/gości co mają "serwis" pod czarnym kotem. Raz zostawiłem u nich radio, rozkręcili, dodtakowo popsuli i wpierali, że nie da sie naprawić i nic nie dotykali pomimo widocznych śladoów rozkręcania... Pomijając fakt skąd wiedzieli, że nie da się naprwaić jak nie rozkręcli... Polecam Zenona Wisniewskiego na przeciwko Centum 4+.
|
|
Tak na pewno zadzwoni i już leci jak ci zapłacić kosztow ;-) jak widziałaś to trzeba było wylecieć przed blok i łapać ją lub na policje zadzwonić ,ludzie trochę myślenia nie przegrzeje wam tych procesorków w głowach !
|
|
a może on po prostu chce sobie kupić deskorolkę, a ty już byś chciał go przebrać za joł nyge
|
|
Może na wesele lepiej zespół. Znam zespół którzy bierze mniej niż 2 tyś. zł, czyli tyle co DJ a zabawa jeszcze lepsza www.zespoltenor.pl
|
|
Do Sejn!
|
|
narazie go dokarmiaj co by nie zdechl
|
|
ale ja prowadze
|
|
nie ma wad no chyba zaniedbany . ja o swoj dbalem tak ze byl cudenkiem
|
|
pilnuj rower bo i rower zgubisz
|
|
:)
|
|
Wiadomo czy to jest już pewne ze pezet pojawi się w łomży ? I czy to bedzie jama ? Gdzie i kiedy bedzie mozna kupic bilety ? Dzieki z gory za odpowiedz
|
|
brzydko sie wyrazasz
|
|
Ale ty fajny Czesiek
|
|
Foltyński w Elżbiecinie.
|
|
Radziwanowicz na Obrońców Łomży
|
|
smieci mozna zbierac' takimi patykami z ostrzem na koncu rece bedomm czyste jakas' swolocz to pewnie wyrzuca, i zgadzam sie ze nie ze starej
|
|
to bedzie za darmo w ramach juwenalii podobno
|
|
hehe
|
|
u kolezanki byl szczur za lodowka zdechl(moze cos niedobrego zjadl), byl taki suchy okropny
|
|
Czy aktualnie ktoś robi w Łomży jeszcze takie kursy?
|
|
widziałam dzisiaj Yorka pod Sezamem na długiej. Miał czerwona obrożę tylko sierść miał dłuższa niż na zdjęciu, więc pewnie to nie ten?
|
|
torrenty.org zdecydowanie, od czasu do czasu chomikuj.pl
|
|
Ja zawsze myślałam, że to ptactwo włazi tam, żeby młode odchować i ze raczej nie ma problemu z wydostaniem się. Może sam wyleci. W każdym razie ja też wezwałabym kogoś z administracji.
|
|
Pod chmurką.
|
|
Sikorskiego vis a vis wjazdu w ulice Mickiewicza 3 auto robie tam i jest wporządku ceny nie są wcale duże i najważniejsze nie trzeba czekać po kilka dni
|
|
Swoim pisaniem utrzymujesz wszystkich w przekonaniu, że sam taki jestes wraz ze swoim kolegą. Nie ma to jak chamska popisówka na forum żeby zbesztać kogoś. To świadczy o Tobie a do Twojego poziomu nie mam zamiaru się zniżać.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
stara łomża, wiejska11
|
|
w ogóle udzielam się na tym forum, wiec o co Ci chodzi kobieto ?
|
|
wsadź mu do dzioba petardę
|
|
z tego się wyrasta :) thug lajw z tobą nyga :)))))))))))))))))))) )) )
|
|
a ajca też macie ?
|
|
kurcze to już nie długo będzie wam przeszkadzać, że na zakupy ludzie chodzą albo w parku na ławce siedzą...
|
|
pewnie znalazł już tą swoją wymarzona kobietę o długich włosach i jeszcze dłuższych nogach....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja naprawdę proszę o pomoc ,a wy tu z takimi tekstami....Nie mogę ruszyć d...ka ,bo nie jestem z Łomży ,mam do niej ok.500 km.Dzięki za pomoc!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |