Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unijne dotacje- kilka słów prawdy dla eurooszołomów |
NIGDY ich nie mialam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unijne dotacje- kilka słów prawdy dla eurooszołomów |
gucio - jeszcze jedno - brawo, znalazłeś jeden błąd w moim poście! Jesteś git! Ten argument potwierdza to, że znasz mnie nie tylko z widzenia, ale i osobiście i wiesz kim jestem, bo RAZ się pomyliłem... Proponuję abyś odniósł się do mojego powyższego postu. Może być z błędami, w końcu KAŻDY może mieć dysleksję lub się po prostu pomylić w takich błahostkach no nie...?
|
|
Teoretycznie zezłomować.
|
|
no dokładnie ważne że MÓJ JEDYNY NA CAŁE ŻYCIE;d Czeczenek:) koch[A]m ;*****
|
|
Szczurek ja całą rekrutacje mam juz za soba a zaczelam ją 2kwietnia 2009r teraz czekam na poswiadczenie bezpieczenstwa
|
|
gutek - odbiegasz z tą polszczyzną od tematu. Pomyliłem się - OK! Ale co to ma literka w tą czy we w tą do problemu? Czy jak z Tobą ktoś rozmawia, to mówi do Ciebie przez Ż z kropką czy przez R Z? czy przez ó czy przez u? Nie odwracaj kota ogonem... Popatrz na fakty... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Takie naklejki to sobie może on na budę do swojego psa przykleić .A co do słomy to spójrz na siebie i skąd twoje korzenie.
|
|
niech padnie na ryj jeb.ny klechistan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |