Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak młodzi ludzie kiedyś kochali Polskę |
Są bardzo na miejscu w innych miastach, to w Łomży też, to, że nie wszystko idzie jak powinno, nie znaczy, że się nie uda. Czas pokaże. Jak na razie to jest mniej wsparcia a więcej krytyki. To takie typowe, tylko nie wiem czy dla Polaków ogólnie czy dla mieszkańców Łomży. Każdy mądry jak siedzi z boku i obserwuje a może nawet cieszy się z czyjejś porażki. Co stoi na przeszkodzie? Niech każdy mądry stara się o posadkę i pokaże co potrafi...oprócz pitolenia na forum. Tylko najpierw niech podszkoli się w poprawnej pisowni bo może być tak, że na naklejce swojego gabinetu zrobi błąd ortograficzny a wtedy to nie zabawnie tylko kwas będzie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak młodzi ludzie kiedyś kochali Polskę |
Wtedy nie będzie dyrektor z poczuciem humoru tylko dyrektor analfabeta - a takich w PL też nie mało :)
|
|
Patrol. :)
|
|
Można śmiało zaryzykować i spróbować :) Niezłe.
|
|
jak dostałeś 200% to powinieneś zapłacić za porcję gratis albo ją oddać i po sprawie, myślałem że tylko ludzie w serialach TV mają pojeb**e problemy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale ja wchodziłem przez alledrogo ;P
|
|
a ja polecam to przedszkole
|
|
A kiedy zostanie wyremontowana szosa do Mężenina ? Od kilku lat obserwuję jak drogowcy zamiast wylewać asfalt, zasypują koleiny w poboczu gruzem. Droga jest takiej szerokości, że wymijające się pojazdy ciężarowe z konieczności muszą zjeżdżać na nieutwardzone pobocze. Tylko czekać jak kawałek betonu wybije komuś szybę w samochodzie. Skandal !!!
|
|
Szukam dobrego alergolaga w Łomży dla osoby dorosłej.
|
|
Balthazar2205 nie jestem zwolennikiem KK ale jesli nie dajesz kasy to po h.j masz pretensje ze okradaja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |