poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Agent Tomek

Polecam Tabex ! Naprawdę działa po trzech dniach brak chęci na papierosa choć przed kuracją szła z dymem paczka dziennie.
Jadnak gdy po tym okresie zapalimy nałóg wraca.
Dlatego trzeba oprócz leku mieć i chęć na rzucenie palenia.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Agent Tomek

laska niczego sobie

proponuje Nergala, beda zachwyceni(zwlaszcza starsze pokolenia)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

http://demotywatory.pl/620296/Komunia-2050

nie bójcie jeszcze nie jest tak źle, pomyśleć co będą chciały za 100, 200, 300 lat :|

tylko wyrośnięte cioty chodzą do sądów (kiedyś do mamusi) na skargę bo se w życiu przeważnie rady nie dają

Człowieku, a kiedy został hucznie otwarty basen??? Przez tyle czasu nie można porobić reczy, które powinny byc zrobine na tip = top???

:/ co Ty pie*rdolisz ?

My dostaliśmy piękny witraż małego Aniołka na łańcuszku z wygrawerowanymi życzeniami i imieniem dziecka od Chrzestnego. Można taki prezent zamówić w Pracowni Witraży w Toruniu. Koszt zależy od wielkości, ale trzeba przyszykować ok. 200 zł. Witraż mogą wysłać pocztą. Bardzo oryginalny prezent.

VX_2100 - już Brzeczyszczykiewicz Tobie odpowiedział a ja jeszcze dodam, że już mieli chyba wystarczająco dużo czasu, żeby "spokojnie" pracować. Przyszedł czas, żeby tą spokojną pracę zacząć podsumowywać, a widać to nawet po tym, że coraz więcej ludzi się wypowiada na temat MOSiR'u i jego "pracy". Ciekawe, czy Twój szef w pracy, za którą Ci płaci, też by miał do Ciebie taką cierpliwość?

tunia - odpowiedz mi, na te pytanka:
1. Ile Twoim zdaniem powinno się jeszcze dać czasu wykazać MOSiR'owi?
2. Co Twoim zdaniem MOSiR (bo napisałaś że to jest dla Ciebie ważne ) robi i w jaki sposób stara się żeby było OK? (jakieś konkrety)

ps. "Jak go nie było to nie zauważaliście żadnej różnicy..." - Jak go nie było, to i nie było takich problemów i nikt głópot nie wymyśla, przynajmniej ja widziałem jak dzieciaki z ŁKS'u przez ulicę przebiegają na klepisko po 2-giej stronie ulicy, mimo iż są boiska do treningu na terenie stadionu. Myślisz że sobie Tą "głópotę" wymyśliłem, czy było tak faktycznie?

Zapodaje dietę redukcyjną jaka używają kulturyści przed zawodami, rotacja węglami: Na wagę ok 110 kg.
Np. jeżeli trenujesz siłownie np 4 razy w tyg.

niski - poziom węglowodanów
średni - poziom węglowodanów
wysoki - poziom węglowodanów

poniedziałek - trening (średni)
wtorek - trening (średni)
środa - wolne (niski)
czwartek - trening (średni)
piątek - trening (wysoki)
Sobota - wolne (niski)
niedziela - wolne (niski)

Teraz dieta:
Niski:
1. 125g płatków na wodzie + białka jajek 15szt (można omlet zrobić)
2.300 g piersi + warzywa
3.100 g ryżu + 300 g piersi
4.300 g piersi + warzywa
5.100 g ryżu + 300 g piersi
6.wołowina 300 g

Średni:
1.100 g płatków + 15 białek
2.100 g ryżu + 200 g piersi + warzywa
3.100 g ryżu + 200 g piersi + warzywa
4.100 g ryżu + 200 g piersi + warzywa
5.100 g ryżu + 50 g izolat białka
6. 200 g piersi

Wysoki:
1.100 g płatków + 8 białek
2.100 g ryżu + 140 g piersi+warzywa
3.100 g ryżu + 140 g piersi+warzywa
4.100 g ryżu + 140 g piersi+warzywa
5.100 g ryżu + 35 g izolat białka
6.100 g ryżu + 140 g piersi

W każdym stopniu masz 2480 kalorii.
Kurczaka smażysz na Pamie (bezkaloryczny olej lub gotujesz na parze)
Bardzo ważne - nie używasz tłuszczów (oleju itp) Po 3-4 tyg diety można dodać kwasy omega 3,6,9 do posiłków.
Dieta monotematyczna, ciężka lecz skuteczna, ale musisz codziennie robić aeroby, nawet w dni wolne od treningu siłowego. Zaczynaj od 30, 35min i dojdź do 50-60 min. Najlepszy jest rower lub spacer na bieżni - puls ok 120 (staraj sie otrzymywać stały). Jak chcesz zrobić mega wycinkę rób aeroby rano na czczo (50min) i wieczorem przed snem (50 min).
Do tego oczywiście glutamina i aminokwasy złożone BCaa.
Mnóstwo wody niegazowanej, możesz popijać sobie od czasu do czasu Colą zero, pepsi Light i napoje Lifta - słodzone wszystko aspartamem (także na własne ryzyko) ale przy tej diecie jakiś normalny smak czasami się przyda.

Najważniejsza jest wytrwałość i determinacja - a rezultaty przyjdą same.

ooo ja tam bardzo chętnie bym się wybrała.. w Białym miał być chyba tydzień temu, no ale z powodu żałoby został koncert odwołany.

gadaja, -az jezyk im sie pla,cze
:p

hahaha a to peszek xD

Serdecznie Zapraszam w imieniu organizatorów 01.05.2010 (sobota) na cykliczną imprezę
Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2010 w Łomży.

Plan Imprezy.....

10,00 - Zbiórka na Starym Rynku
12,00 - Parada ulicami Łomży
12,30-40 - Wjazd do Twierdzy Łomża (Rozpoczynamy majówkę)
14,30 - Pokazy ratownictwa Medycznego - symulacja wypadku drogowego z udziałem samochodu i motocykla
15,00 - konkursy - z nagrodami (np. tradycyjnie już ... Rzut silnikiem o Puchar Prezydenta Miasta Łomża) i wiele wiele innych - równie zabawnych

Jeszcze raz serdecznie zapraszamy ......

Ktoś poruszył sprawę odejścia ratownika z pracy na basenie zapewne chodzi o mnie z końcem kwietnia nie przedłużam umowy o pracę. Od razu chcę zdementować pewne pogłoski. odszedłem z powodów osobistych na co dzień pracuję w innym równie ciekawym zawodzie który mi zabiera dużo czasu i wolny czas jaki mam chciałbym poświęcić rodzinie a co do reszty zarzutów nic nie zamierzam komentować to inni oceniają pracowników MOSIR-u i ja jako ratownik zapewne jestem też oceniany przez osoby korzystające z basenu. a jak jestem oceniany tego już nie wiem może ktoś mi kiedyś powie czas pokaże. na pewno jak ruszy plaża miejska będę tam widoczny albo w lipcu albo w sierpniu oczywiście jako ratownik. to jedno pogłoskę już mam nadzieję ze mamy już za sobą

Trzeba tylko chcieć i jeszcze raz chcieć . A będziesz tym kim chcesz.

Proszę o opinie o przedszkolu nr 2 na ul.polowej57b ,czy ktos z was prowadza tam dzieci,

ban

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org