Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-Gender-Chłopiec? czy dziewczynka? Dziecko jeszcze nie zdecydowało! |
do kogo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-Gender-Chłopiec? czy dziewczynka? Dziecko jeszcze nie zdecydowało! |
do klejnota ;P
|
|
Re: Tuskolandia-Gender-Chłopiec? czy dziewczynka? Dziecko jeszcze nie zdecydowało! |
Konsul2 ,jeśli nie wyrażę zgody na przyjęcie mandatu to wtedy to oczywiste i obligatoryjnie jest kierowany wniosek do Sądu,bo jeśli strażnik chciał mnie ukarać mandatem to musiał mieć do tego prawo(czyt. wykroczenie musiało być określone w rozporządzeniu MSWiA) ,ale mi chodzi o wykroczenia za które strażnik miejski nie może nałożyć mandatu,gdyż nie ma upoważnienia do ukarania mandatem za owe wykroczenie. Czy w takim przypadku może skierować wniosek do Sądu czy musi wzywać na "pomoc" Policję ?
|
|
-Gender-Chłopiec? czy dziewczynka? Dziecko jeszcze nie zdecydowało! |
za 30 zł na ksieznej anny jest kosmetyczny przy kwiaciarni na dół sie schodkami schodzi:)
|
|
ale ja sie pytam gdzie sa wieksze zlomowiska w lomzy i okolicach a nie jak wyglada maluch
|
|
A którzy to Ci przystojni ratownicy ?
|
|
skolandia-Gender-Chłopiec? czy dziewczynka? Dziecko jeszcze nie zdecydowało! |
stary rynek
|
|
jak się boisz kleszczy to siedź w domu, proste. Może ktoś się nie boi i się wybierze :)
|
|
nie pajacuj w nowej wersji, please
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |