poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żołnierze wyklęci ?

i co...zaswędziała cię ręka zeby zalozyc kolejny bezsensowny temat? mamy telewizje i wiadomości, nie zaśmiecaj forum.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żołnierze wyklęci ?

teraz takie psy są chodliwym towarem dla miłośników zwierząt jak i gastronomi orientalnych hehe także ciężko chyba będzie ale powodzenia.
A o jakiej nagrodzie mówimy?

Najlepiej wszyscy by chcieli idealnych lekarzy, wszystko orzekających bezbłednych, takich jak w TV ale to niemożliwe zbyt wiele jest niewiadomych w medycynie,a wszystko to tylko wie Pan Bóg...

A ja kupiłem passata B4, 96 rok bez gazu z przebiegiem 163 tyś dopiero sam włożyłem bo dużo jeżdzę i myślę, że to prawdziwy przebieg i raczej elektronicznego wskaźnika przebiegu się nie da cofnąć ale nie jestem pewien ;]

kur*wa niemoge wytrzymac jak ktos wierzy w takie głupoty żal aż dupe sciska ze ktos wiezy w takie guwno

jestem jaki jestem

jaki spam idioto

dzieki Brzeczyszczykiewicz za info

pajacu w nowej wersji niektorzy nie moga siedziec przed telewizorem lub caly dzien na internecie jak Ty

muszla jak nie wiedzą co poradzić i z nim zrobić to mu kopa w dupe i won z domu i niech gówniarz zarabia na chleb i niech kupi samochód i wtedy poczuje co to jest dla tego mówie wychowanie i rodzice dużo tutaj mają ,jak nie masz sił być rodzicem to nie ruchaj się !!!

ILONKA23 Witam, wkońcu złożylam podanie i mam wyznaczony termin na TWO i TSF w Legionowie 3 lipca :) Czyli miałaś racje, że trzeba tak długo czekać a ty kiedy masz i gdzie?? Może ktoś też ma w tym samym terminie co ja??

Czesio uwazaj bo pomysli ze to grozby i na ciebie na Szose zambrowska poleci mnie juz straszyl prokuratorem.... ;)

lomzanin

Takich dróg jest więcej
Nowogród - Stawiski, Kolno - Zabiele

Witam. Mam następujący problem... Chciałem nagrać sobie płytkę audio. W programie do nagrywania normalnie dodałem pliki,które chcę nagrać i nagrywanie przebiegało bez zarzutu. Jednak potem po otworzeniu płyty w napędzie okazało się,że owszem nagrane pliki istnieją ale każdy z nich ma rozmiar 1KB i żadna nutka nie działa :(
O co chodzi ?
Z góry dzięki,pozdrawiam.

:)

na szubienice

a to narkotyki?

w 2000 juz mialbyc koniec swiata

Jakim programem?

lelumel

napewno juz go ktos sobie przywłaszczył

Ja mam Astrę z 2002 z przebiegiem 155 tyś a jak ją kupiłem miała 117 i była lekko puknięta , zrobiłem 38 tysięcy kilometrów i w tym czasie kierownica się zaczęła mocno przecierać,zauważalne po zimie i letnich upałach(słaba jakość z którego jest wykonana i jazda po mieście) więc nie jest powiedziane że po kierownicy sprawdzić przebieg,kolega ma golfa z 2003 z przebiegiem 160 tys gdzie przy ok 125 wyglądała jak by ktoś zrobił minimum 300 tysięcy oczywiście jazda w 90 procentach po mieście ,aha cofnięcie licznika elektronicznego jest łatwiejsze niż analogowego ,wystarczy popatrzeć na przebiegi aut używanych na mobile.de

u Mariana

prezesa nawet zmienili

grał ktoś z was w DR.Mario?

Ty, korytkowiak ja cie znam cwelu, w podstawowce sie z toba uczylem zajebie cie gnoju jak cie spotkam na waskiej kiedy!

::)

:;

CZEMU NIE DZIAŁA GG

a czy te pliki pochodzą z legalnego źródła ? ;>?

Ma zowsze Łomża

Treść jest ukryta

Nie Czesio za szybko ucichl i moze dobrze....
Ja tez niepotrzebnie sie unioslem na gowniarza.....
Ograniczony zapewne jest umyslowo....bo tematy i teksty ma zaje....e....

lomzanin

jak to passat b5 to trzeba by bylo sprawdzic ile ma w ecu a ile w liczniku. moge ci to sprawdzic jak cos tel 511101278

Ma zowsze Łomża

Ja tam proponuje miesna uczte w Diavolo najlepsza pizza najlepsze sosy najlepszy lokal w lomzy na drugim miejscu wedlug mnie jest chili pizza a dopiero pozniej da grasso

Brzeczyszczykiewicz :
był incydent (po zamknięciu baru) iż wybito szybę jednemu z właścicieli lokalów butelką od piwa i jeden "Pan" sprzedający buty powiedział że widział jak z owego baru donosili ciągle piwo w puszkach i butelkach a potem w plastikowych kubeczkach... a żeby było śmieszniej w puszkach nie posiadamy piwa + owego dnia nie sprzedawane było piwo.... ale żeby uniknąć jakich kolwiek sprzeczek z takimi "Panami" na dworzu można pić tylko w kubeczkach a w lokalu kto jak woli

ale dla większości klientów nie przeszkadza picie w kubeczkach :)

Witam może ma ktoś na sprzedanie bądź jakiś dobry kontakt z kimś kto sprzedaje "oszczędności" (kierowca wie o co chodzi)

Naszemu ŁKS-owi zawsze wiatr w oczy...

Zatrzymano 58 Czeczenów z bronią - nie głupio wam politycznie poprawni idioci, że ich broniliście? Czeczenów w Polsce jest stosunkowo mało a i tak często słyszy się o przestępstwach popełnianych przez nich.
Dlaczego nie słychać o gangach WIetnamskich czy Białoruskich - tych ludzi jest o wiele więcej niż Czeczenów.

Czy ktokolwiek z Was słyszał, bądź uczestniczył w kursie florystycznym w Łomży? Jeśli tak, to proszę o namiar.
Z góry dziękuję :)
Pozdrawiam

jestem za likwidacją ośrodków. Życie pokazuje ,że o integracji osób narodowści czeczęńskiej nie ma mowy. Co prawda są pozytywne przyklady ale jednostkowe które nie mają żadnego wpływu na większość. Dalsze podchodzenie w tak libelarny sposób zemści się na nas . Przykłady ten ostatni z Warszawy toż to juz zorganizaowana grupa stosująca przemoc oraz ta grupa ktora okupowała pociąg do brukseli i wypowiadała wobec nas Polaków i kraju ktory ich goścu niestworzone bzdury.

to ja poproszę o Dragunov-a

straz miejska moze wszystko

czy moze ktos ma namiary do zespolu ''BLEF'' ?

czy moze ktos ma namiary do zespolu ''BLEF'' ?

Ludzie...jak Ludzie...Niektórzy są bardzo sympatyczni. najgorzej tylko że im siee pracować nie chcee! dostaja...Kase za nic. to najbradziej BOOOLI! :)

szukam juz pol roku i nie moge znalezc

http://www.youtube.com/watch?v=ydYKP7TMOc8&feature=popular

nie pale 3 i pol roku , po prostu podstawa to brak stresu , odłożyłem i tyle bez tabletek ,gum itp . Niezbędny jest spokój ducha. Jak sie ma cos na głowie , to nie ma szans . Pozdrawiam

fajny pomysl ale malo reklamowany, przydała by sie jakis transparent na wjezdzie do Piatnicy lub cos w tym stylu i plakaty porozwieszane w całej Łomży. Taka mala podpowiedz

za 400 to mozna miec poloneza sprawnego i w porównaniu do malucha nie ma jakiegoś większego wstydu na mieście :)

Prawda ja już bym wolał za 500 zł kupić poloneza w gazie niż te małe gówienko w którym jak ktoś ci wjedzie lub na czołówke polecisz to nie będzie co z ciebie zbierać ... ale widać dużo lat nie masz to najpierw zrób prawko pózniej samochód to podstawa !!

lomzanin

Czemu krytykujecie chlopaka,nie majac pojecia co on bedzie robił z tego maluszka(części),ja osobiscie miałem kiedys maluszka w którego wlozylem duzo pracy i pieniązków i był osprawniejszy niz nie jeden 15-20 letni niemiecki rzęćh..to tyle panowie...

Najleprza pizzeria jest na Mazowieckiej D'angello i niema innej w Łomży wszystkich próbowałęm ale ta przechodzi wszystkie moje oczekiwania wielkością nie grzeszy ale smakiem mniam:)

w diuku

tego to nie wiem wiem że strasznie hu..owy mają styropian strasznie miękki i krzywy do dupy ogólnie!!

rok temu w styczniu redukcja etatów, a teraz przyjmują? He

Przez ostatnich pare dni chodziłem na nasz basen i zastanawiam się czy kierownictwo basenu a może sam dyrektor MOSIR-u mam głęboko w czterech literach ludzi odwiedzających basen. Zacznę może od prostego problemu jakim są deski do pływania. Od początku otwarcia basenu desek nie było ratownicy ciągle mówili że już poszło zamówienie i deski niedługo będą. Od kliku dni są deski ale mam wrażenie że MOSIR zakupił te deski na wysypisku śmieci. Są zniszczone brudne i zapleśniałe aż strach je wziąć do ręki a tym bardziej uczyć dzieci pływania na takich ohydnych deskach. Godzina pływania nie jest tania za wszystko trzeba płacić więc może należy się mieszkańcom coś więcej niż deski do pływania wyciągnięte ze śmietnika. Druga sprawa to wygląd ratowników jedna wielka pstrokacizna jedni chodzą w czerwonych koszulkach i te o dziwo jeszcze nie wyglądają jak szmaty a inni chodzą w pomarańczowych ja bym to określił w pomarańczowych szmatach. Są rozciągnięte i prują się a na dodatek kliku ratowników chodzi na bosaka. Wygląda to tak jak by kierownik basenu lub dyrekcja MOSIR-u szkodowała albo nie chciała zakupić porządnej odzieży roboczej ratownikom. I trzecia sprawa niedziałający od samego początku masaż z trzema dyszami ludzie chcą z tego korzystać a jak go załączą to zaraz wszystko się wyłącza na basenie rekreacyjnym. Tak to ciężko naprawić a może kierownictwo basenu albo dyrektor MOSIR-u to po prostu lekceważy i może jeszcze uważa ze ludziom przebywającym na basenie nic się nie należy. Według mnie należałoby zmienić zarządzających i może coś by się zmieniło. I następna sprawa wypadek na basenie. Nie byłem nie wiem jak to było naprawdę ale z tego co wiem od ludzi którzy wiedzieli ten wypadek to mówili że ratownicy do przybycia karetki prowadzili reanimację ręcznie czemu nie użyli defibrylatora do pobudzenia akcji serca przecież takie urządzenie powinno być na basenie a może jest tylko na papierze w rzeczywistości go nie ma. Czy jest to aż tak wielki wydatek że basenu nie stać na zakup, albo może dyrekcja się boi że ratownicy go zepsują i dlatego trzyma go w sejfie a tym samym mieć gdzieś życie ludzkie. Panie dyrektorze MOSIR-u panie kierowniku basenu może czas was zmienić, a może na poważne zmiany w komórce zaopatrzenie, logistyka bo teraz już mam wrażenie że MOSIR w Łomży to kupa nierobów którzy tylko pobierają pieniądze z kasy miejskiej. Może trzeba ich zmienić i zatrudnić nowych którzy będą chcieli pracować. I ostania sprawa chodzą słuchy na basenie że jeden z bardziej doświadczonych ratowników zrezygnował z pracy. Czyżby miedzy ratownikami a kierownictwem basenu był jakiś konflikt. Czyżby był to początek góry lodowej i niedługo następni pójdą w jego ślady. Mam wrażenie że ktoś w tej firmie MOSIR lekceważy pracowników i nie szanuje ich. Niech się MOSIR zastanowi co robi a może sam pan prezydent powinien tam porządek zaprowadzić bo tak dalej być nie może żeby takie numery tam odchodziły.

Nie chcę nikogo urazić ale nie rozumiem pytania co zrobić żeby rzucić palenie. Logicznie rzecz biorąc przestać palić. Paliłem wiele, wiele lat w sporych ilościach i jak na ironię bardzo lubiłem palić. A jednak wystarczyło powiedzieć sobie stop. Każdy człowiek ma za darmo dostarczony w pakiecie taki luksus, który zwie się charakter. Właśnie on załatwia całą resztę. To on bierze górę nad nałogiem i chęcią zapalenia w pierwszych dniach. To on sprawia, że nie trzeba się niczym wspomagać i marnować pieniędzy na duperele. Dlatego proponuję rzucić palenie bez wspomagaczy. Wychodząc z nałogu ćwiczy się dodatkowo swój własny charakter tak bardzo potrzebny w życiu.

może dlatego że była zima i kryzys? he

a jakę zarobki to morze robotę zienie ?

ten filmik jest beznadziejny... już lepre są wielkie mixy youtube..

moja znajoma wybrała sie na masarze jakieś lecznicze i pomasowali ją po czole 15 minut i niepali już pół roku...

ja biegam haha

alez ty jestes debilem! ty czytasz czasem to co piszesz? dalej sie znecasz nad ta barmanka? hahah, jak to mozliwe ze akurat tamtego dnia nie sprzedawales piwa? to co? raz masz dni bez alko a raz bez kebaba?

Do jakiego technikum lepiej się wybrać - Technikum informatycznego, czy ekonomicznego, a może handlowego?Na jakie studia można się po tych technikach wybrać, a jako prace w praktyce można wykonywać po jednym z takich techników??

nie zajebisty oryginalny pomysł się chłopaki postarali żeby było fajnie a nie przyszli z flaszką i uchlać mordy

a teraz jeszcze przyjmują kolejnych do pracy.....
jest nabór do tej służby na podinspektora he he he

he he tylko ta majówka jest w Piątnicy a nie w Łomży!!!

także łomzyniacy swojej nie mają ....smutne

Widzę, że ludzie jednak widzą problem MOSiR'u, czyli brak zaangażowania w jakie kolwiek sprawy związane z ich obowiązkami. Fajnie napisałeś wyżej - " ...Panie dyrektorze MOSIR-u panie kierowniku basenu może czas was zmienić..." - oznacza to tylko to, że ludzie będący tak krótko na swoich stanowiskach, nie potrafią niczym dobrym się wykazać, a ludzie postrzegają ich jako niepotrzebny twór, który nie dość że nic nie robi i pobiera za to pensję, to jeszcze przeszkadza w normalnym rozwoju... "Śmieszne" jest też to, że wczoraj w innym temacie dotyczącym MOSiR'u, opisywałem sytację w ŁKS'ie, że dzieciaki grają za ulicą, którą jeździ masa samochodów i żeby potrenować i się rozwijać, to muszą najpierw pokonać ruchliwą ulicę bez przejścia dla pieszych a potem samych siebie na boisku-klepisku. Dziwna sprawa, bo na terenie stadionu, bez przechodzenia przez ulicę, jest przecież równiutkie jak stół boisko do treningu...
Wniosek - Tak zarządzany MOSiR - nie potrzebny!

Uczę się w ekonomie i mogę śmiało polecić tą szkołę. Masz tutaj i profil technika ekonomisty i handlowca. Co do technikum informatycznego to się nie będę wypowiadał, bo nic na jego temat nie wiem właściwie. A na studia możesz iść gdzie będziesz chciał. Jak ci się zawód w technikum spodoba to potem coś dalej z tym związanego. A jak nie, to będziesz wiedział przynajmniej czego nie wybierać.

Najlepsze są tabletki Tabex( choć po kilku miesiącach znów chce się zapalić)!!! e-papieros nie pomaga wszystkim.

http://manager.money.pl/hitech/artykuly/artykul/sad;nakazal;przeprosic;za;negatywny;komentarz;na;allegro,244,0,413684.html

Polecam do przeczytania krótką lekturke.
Za glupi komentarz do sądu podawać, może w ten sposób nie którzy doznają ulgi po takiej wielkiej katastrafie jaką jest uslyszenie wulgarnego słowa w swoją strone:) ..
Nie będę tu wklejał linku bezposredniego do sklepu, mysle ze w google znajdziecie z pomocą artukułu, polecam do lekturki przeczytac 4 komentarz od góry dotyczący nastepnego sporu sądowego:):)

4 od góry oczywiscie z negatywnych

Soho: ty możesz być debilem skoro nie potrafisz się normalnie wypowiadać to po 1
po 2 w tym dniu nikt nie przyszedł na piwo
po 3 znecasz? tak leje ją batem a inspekcja pracy przyszła i zastrzeliła ją
a tak w ogóle to może ty nim jesteś bo wypisujesz takie głupoty jak tamten

ps. właśnie dlatego się nie udzielałem od dłuższego czasu pomimo że w łomży dużo osób posiada kulturę osobistą to parę forumowiczów nadrabia głupotą x 20

Ja brałam Tabex ok. 1,5 tygodnia i po prostu zapomniałam, że mam go brać. Nie palę prawie 3 tygodnie jak narazie. Mam ochotę czasem zapalić, ale to bardziej nawyk niż potrzeba:)
Oczywiście odrobina silnej woli też jest potrzebna:)
A tak na marginesie... nie wiem ile osób o tym wie, ale Tabex jest na receptę :)

dajcie się wykazać MOSiRowi. Jak go nie było to nie zauważaliście żadnej różnicy, a nagle wszystko co MOSiR robi nagle wam przeszkadza.
Nie macie o czym pisać to jakieś głupoty wymyślacie. Dla mnie ważne jest to, że w ogóle coś robią i starają się żeby było ok, nie zawsze może jest tak jak my byśmy chcieli żeby było, ale ludzie trochę wyrozumiałości!!!!!!

Bawią mnie takie wasze gadania

w lomzy to samo.. nosza pokitrane w majtkach klamiki... a pozniej dziwota ze ktos ma kolana przestrzelone jak taka czarna malpa go napadnie.. w dodatku chodza grupami........ ale przeciez Polak najmadrzejszy jest po szkodzie.... KRETYNIZM polityczny

i gitara,kazdy cos dla siebie znajdzie,oby tylko wszystko bylo to co na stronie napisane to bedzie ok!

i gdzie ja bede jadl???:<

Markiz - Piątnica to de facto przedmieścia Łomży. Trzeba się będzie wybrać.

PS Jaki najlepszy preparat od kleszczy ?

i bardzo dobrze, kobietka ma rację, trzeba nuczyć gnoi odpowiedzialności bo myślą że jak stukają w klawiaturę to są anonimowi i mogą pisać co chcą.

Popieram babkę. Broniła imienia swojego sklepu. Nikt tego nie sprawdzi, ale w teorii istnieje możliwość, że kilku klientów po przeczytaniu komentarza OSZUST zrezygnowało z zakupu. Chodzi więc o pieniądze.
A koleś przechytrzył, będzie miał nauczkę.

tunia:
Sęk w tym, że MOSiR dostał obiekty miejskie i NIC NIE ROBI. A w każdym razie jedynie tyle, żeby mieć alibi. Nie chcę pisać, że każdy, ale na pewno wielu łomżyniaków, którzy mieli tę wątpliwa przyjemność kiedykolwiek być świadkiem działalności p. Sasinowskiego, wie, że problemem jest właśnie Szanowny Pan Dyrektor, osoba, która za nie do końca wiadomo jakie zasługi dostała ten stołek. Bo nikt mi nie wmówi, że zadecydowały względy merytoryczne.

Polecam Bar Krzyś na Starej Łomży, blisko miasta, super widoki, duzy ogródek, no i kuchnia wyśmienita :) Co roku właściwie zamawiam tam jakieś imprezy rodzinne i zawsze byłam zadowolona, lokal ma klimat (a latem zupełny odjazd-znajomi i rodzina zawsze chwalą położenie :P )

i tak prawie żaden z was na samochodach się nie zna :) na pewno...

fajnie fajnie :P mi tam się podoba :D orginalnie

jak na informatyke do mechaniaka to odradzam.... nauczyciel programowania to dziwny czlowiek.. zasady jakie masz na lekcjachto pozal sie boze a i oczywiscie jezeli sam sie nie nauczysz to watpie zeby on cie nauczyl na kazdej lekcji min jedna ocena co przy 4 lekcjach w tygodniu wiesz jaki daje wynik? hee a i za kazda ocene sa rangi itp.. chyba ze dyr. mechaniaka zmieni nauczyciela od tego przedmiotu..!!!!!! to wtedy jak najbardziej polecam bo reszta kadry jest bardzo na miejscu :)

Pogromowca to twoj nr gg?:)

Jak sądzicie czy na weselu powinna być grana muzyka disco polo?

zaginął kotek, niecały rok- czarny, wykastrowany na Śniadeckiego, jesli ktos go widzial prosze się ze mna skontaktować na e-mail citron12@wp.pl, odzwonie, kot ma znak szczegolny. Dla znalazcy nagroda.

myślę że nie !ale proponuje Choppina lub Paderckiego goście się będą bawić wyśmienicie !

Allegro to nie zabawa jak się niektórym wydaje. Popieram kobietę.

a ja polecam wejść na allegro i wpisać użytkownika "modzel22"

ta bidula ma 3 komentarze i wszystkie negatywne - no i oczywiście konto zawieszone.

Komputronik posiada w ofercie e-papierosy Mild Pure i liquidy.

Poczta123 gdzie ty masz te zdjęcia na google?? jakoś nie mogę znaleźć takich o których mówisz.

Może nie cały czas disco polo ale zawsze parę piosenek można włączyć. jakieś takie które wszyscy znają.

zbliżają sie ciepłe dni ma ktos moze jakąś ciekawa propozycje gdzie mozna pojechac odpoczać pobawic sie, tak mniej wiecej 1 lub 2 godziny drogi od lomzy??

Popieram tę kobietę. W sumie taki komentarz, to kradzież dobrego imienia.

Przykre dla mnie jest to, że akurat gość jest z naszego miasta.

pewnie jesteście z tych zespołów, dlatego tak piszecie o nich ;-)
Najlepsze zespoły na wesele z Białegostoku i okolic to Mega, Master Dance, 3BIT, 998. Inne też są niezłe, ale wymienione należą do Ekstraklasy.

wlacz rodzinie i znajomym H-H to przynajmiej przy stolach glowami sobie pokiwaja :D

(siedz i nie tancuj )

Czy przygotowanie komunii rzeczywiście kosztuje tyle co wesele? Ja sobie przypominam ostatnią komunię, to był dobry obiad jakiś jeden dobry prezent, ale bez przesady na pewno nie laptop czy quad.

Jak przeczytałem ten artykuł i zobaczyłem ceny to mi włosy dęba stanęły.
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100423/REG20/965165099

A wy jakie macie doświadczenia z organizacją i uczestnictwem w komunii? Organizowaliście taką imprezę? Ile to kosztowało? Braliście udział? Jakie dawaliście prezenty? Zapraszam do dyskusji.

Jak w temacie gdzie w Łomży moge kupic struj roboczy???

No wreszcie będzie można gdzieś zabrać dzieci - Super dla organizatorów.

Widzę poniżej herb Urzędu Miejskiego znając życie to pewnie sponsorem są tego pucharu i niczego więcej?

Ciekawe...cala komuna zbudowana była na ludziach którzy nie lubili czytać i wierzyli Rosji...

Jeśli dr Mierzejewski, to tylko prywatnie, bo na fundusz nie ma szans w tym ani w przyszłym roku.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org