Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marcin Chludziński Na Starym Rynku |
""pozatym to bylby najglupszy zamach w historii co mialby komus dac?rosjanom? nie rozsmieszajcie mnie moze tuskowi? bez komentarza ludzie stop tej rusofobii"" nie wiesz co mialby dać? a no to ze kaczynski nie chcial podpisac ustawy o gazach lupkowych a komorowski zrobil to od reki, 16 kwietnia. i tak bedziemy kupowac nasz gaz od terrorystow amerykanskich.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marcin Chludziński Na Starym Rynku |
hahahaahah, ktos to wymyslil na wykopie, czy innym portalu, a ludzie to lykaja.
|
|
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. Co mialaby dac wojna i zamach? Kase, kase kase na niczym nie wzbogacisz sie tak jak na wojnie, a tak wogole to gdzie jest Jasiu? On by wam wszystkie teorie obalil
|
|
ludzie opanujcie sie jak sie pochwali to *** wlasciciel albo rodzina, a jak sie odradzi to drugi *** bo konkirencja, i tak zle i tak nie dobrze
|
|
dokładnie na Legionów są dwie panie świetne specjalistki polecam bardzo, poniewaz do tej korzystam z ich usług i pomogły mojemu dziecku bardzo.
|
|
Nie sprawdzasz cukier w cukrze tylko badanie zawartości cukru w cukrze
|
|
Przyjmują prywatnie?Jak tak ile kosztuje taka wizyta?
|
|
na zjezdzie przed wordem,tam naprawiają.
|
|
Można się prostytuować.
|
|
jeśli chodzi o geometrię, spróbuj zadzwonić do sorella, ale w Ostrołęce. Oni tam to robią bez fuszerki,ale zapytaj czy będą mieli nastawy do tego modelu.
|
|
Żaden człowiek na świecie nie jest w stanie przewidzieć terminu końca świata. Nie wiemy też, jak bedzie on wygladał. Nie należy wybiegać za bardzo w przyszłość, trzeba bardziej żyć terazniejszością, gdyz każdy dzień i zycie jest niepowtarzalne. Jeśli natomiast chcemy, aby swiat był lepszy, zacznijmy najpierw sami się zmieniać, dając w ten sposób dobry przykład innym.
|
|
Witam, wczoraj ok. godz. 17 w okolicach Orlenu zaginął krótko ostrzyżony york. Dla znalazcy nagroda. Tel. 600294784 Podaję linki do zdjęć: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/93a450dc66ffdceb http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/edc33c311e459c1c
|
|
POPIERAM mistyk : " Jeśli natomiast chcemy, aby swiat był lepszy, zacznijmy najpierw sami się zmieniać, dając w ten sposób dobry przykład innym. " Mało jest ludzi myślących w tym kierunku ...
|
|
akasha wiedźmo bagienna coś ci ta kula zawodzi ostatnio
|
|
|
|
ja od kilku lat chodziłam do sudan sun bo było to najlepsze solarium w mieście ale ostatnio się rozczarowałam na prawdę maja stare lampy które nie opalają przekonałam się o tym już kilka razy wiec już więcej tam nie pójdę. mam nadzieję że przeczyta to właściciel i zrobi coś z tym bo na prawdę nie warto tracić klientów a konkurencja jak widać nie śpi.
|
|
Dopiero był temat o oszuście który sprzedawał tabletki zelixy i meridiia a wy znowu swoje..My tu wszyscy mamy do sprzedania takie tabletki tylko najpierw nam kasę na konto przelejcie... :D :D :D
|
|
ludzie to nie bedzie koniec swiata, 21 grudnia 2012 konczy sie kalendarz majow, wiec ludzie sobie wymyslili koniec swiata, dlaczego tyle lat wczesniej n ikt nie trabil tak o tym koncu? Nikt poza Bogiem nie wiem kiedy bedzie koniec, nawet jakis tam jasnowidz. Ja jedy nie czego sie obawiam, to tych katastrof, fo na ten rok znowu slonce wstepuje w jakis tam ciag i znowu moga byc katastrofy...
|
|
wiem gdzie strzygĄ ale gdzie strzygO to niestety nie wiem.
|
|
I co próbujesz się dowartościować w ten sposób Czesio?Sprawia Ci to przyjemność takie obrażanie ludzi?Internet nie jest już anonimowy i nie długo moze ktos zapukać do Twych drzwi z wezwaniem do sądu.Przemyśl to
|
|
Co ma być to będzie. Trzeba korzystać z życia!!! A koniec świata i tak kiedyś nastąpi,chociaż i teraz nie jest kolorowo...
|
|
poje*ana ;]
|
|
to moj nr gg1646579
|
|
jeśli chodzi ci o psychologa dziecięcego to na ul. Fabrycznej 9A (budynek "Bona" Przyzakładowa Przychodnia Lekarska) przyjmuje tam pani Piórkowska (świetna babka) przyjmuje na kasę kiedyś przyjmowała w szpitalu jednak teraz przenieśli ich na fabryczną rudy błazen z druhem
|
|
te ptaki juz przypisywali do WTC w 2001 i zadnej mowy o braciach wtedy n ie bylo
|
|
te lupki byly dawno przesadzone , pozatym mlotkami tego si enie da wydobywac i przerabiac pozatym to nie bylaby zwykla wojna opamietajcie sie jestesmy granica unii i nato ani rosja ani usa nie sa w tej chwili gotowe do tej konfrontacji ,pozatym wybory bylyby we wrzesniu i zrobiliby to normalnie a teraz maja mit prezydenta "meczennika" (nie wiem czemu meczennika ale to szczegol) do przewalczenia przed wyborami , nikomu to nie bylo na reke
|
|
Przepowiednia jest zmyślona:-)
|
|
Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów na al.Legionów 152.
|
|
Dzięki za wszystkie informacje gdyż są one przydatne a niektóre śmieszne ale w życiu trzeba z czegoś lub kogoś pośmiać się Narka dzięki
|
|
Magdalenko może napisz coś o naszych rodakach w Düsseldorfie?Stolicy polskich bandziorów.
|
|
niech ta wiedźma bagienna akasha coś nam napisze ona wszystko wie
|
|
naiwni niech wpiszą ten cytat w google i przejdą do ostatniej strony google, wtedy zobaczycie że ten cytat ukazuje sie jedynie w 2010 roku po katastrofie.
|
|
pozatym wmawiacie sobie ze konca nigdy nie będzie, a kazda planeta kiedys ulegnie zniszczeniu.
|
|
passat b5 wzialem od handlarza , ogolnie nie widac przetarc na kierownicy wszyystko w standardzie w calkiem dobrym stanie wiec gdzie bym mogl zrobic taki tescik :D jest to diesel 115 km rok 2000 rudy błazen z druhem
|
|
nie bojta się biess(pieczny) nas uratuje :)
|
|
Widać jaki jest Twój poziom inteligencji i Twe czytanie ze zrozumieniem inteligenciku.Zerknij wyżej Czesiu a jeśli to jest Twa rozrywka te forum, to współczuję Twym bliskim że muszą z Tobą obcować.
|
|
http://www.mmwroclaw.pl/8828/2010/4/12/nostradamus-nie-przepowiedzial-katastrofy-w-smolensku?category=news
|
|
Witam, jadę samochodem osobowym z Warszawy do Łomży jutro (tj. 22.04.20010) około godziny 15, mam 4 wolne miejsca. W niedzielę (tj 25.04.2010) wracam z Łomży do Warszawy około godziny 17 i również mam 4 wolne miejsca. Chętnie kogoś podrzucę. pozdrawiam tel +48 602 744 754
|
|
Czesiek ty debilu.
|
|
znam rodziców tego chłopca i czego Ty człowieku od nich chcesz??????? to są normalni ,porządni ludzie a że mają problem z synem to co na to poradzą! sami wiecie że u jednej matki nie równe dziatki ,jeden ksiądz drugi kurczę złodziej
|
|
balthazar norberciku sie nie udzielaj bo tobie to prokurator nie pomoze jak cie dorwe za te wyzwiska
|
|
daj kamienia
|
|
:)
|
|
pozamykać wszystkich chuliganów i spokój
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra już zajarzyłem o co chodzi ! ;) Temat nieaktualny. pozdrawiam
|
|
czy ktos sie orientuje czy kolejny pobór bedzie na 26-27 lipiec?
|
|
|
|
|
|
ul.Wąska oki nazwisko sam podales...lepiej hamuj gnoju....hahaha..... Zanim cos odpowiesz pomysl....przyda ci sie nie tylko w tym przypadku... Ludzie ktorym tu chciales narobic kolo piora sa moimi dobrymi kolegami...tak wiec zmykaj smyku.... :)...... hahahaha.....
|
|
Nikt nie wie kiedy będzie następny nabór bo KG Policji analizuje ilość wakatów w poszczególnych województwach. Ktoś wyżej napisał że nie dostał się w tym naborze w swoim województwie i chce sie przenieść do Warszawy. Mój kumpel w grudniu nie dostał do wybranej KMP z powodu małej ilości pkt i przeniósł papiery do KSP i teraz żałuje bo dostał by sie 26 kwietnia do tej KMP którą wpisał w kwestionariuszu! A z KSP bardzo ciężko sie przenieść przez pierwsze kilka lat. Poza tym w Warszawie drożyzna jak cholera.Chłopaki wynajmują mieszkania w kilka osób bo ich nie stać na wynajęcie samemu nawet kawalerki i jeszcze się utrzymać za to co zostanie!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=KGeHD0SQrYE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wartość człowieka ocenić można po jego wkładzie pracy dla społeczności w której się żyje....Pozdrawiam ruch turystyczny.
|
|
takiego pytania spodziewałem się raczej po rzetelnym_obywatelu ;]
|
|
PRACA DLA WSZYSTKICH...... i centra handlowe.
|
|
http://www.joemonster.org/link/pokaz/17016
|
|
1535 r.
|
|
Co by im dał zamach a co dało im otrucie swojego agenta Litwinienki w Anglii przy użyciu polonu 210 na oczach całego świata przecież mogli go zabić w mniej spektakularny sposób. Odnośnie zamachu to moim subiektywnym zdaniem nie był to typowy zamach z użyciem materiałów wybuchowych aczkolwiek nie zdejmuje to podejrzeń z Rosjan. Mgła mogła być wytworzona w sztuczny sposób ( czas i miejsce idealne)umieją wywołać deszcz , rozpędzić chmury to jaki problem z mgłą. Przed przylotem Polskiego samolotu latały nad lotniskiem dwa wojskowe rosyjski i białoruski co one tam robiły -chyba nie pryskały pola.Rosyjski i białoruski bo gdyby się wydało będzie na kogo zwalić winę. Wszystko było obliczone na uniemożliwienie lądowania naszemu prezydentowi a tym samym pokrzyżowanie planów Kaczyńskiego i kompromitacji obchodów katyńskich..Niestety pilot podjął próbę lądowania katastrofalną w skutkach. To co się wydarzyło przerosło samych Rosjan stąd panika na Kremlu i wybuch nie spotykanej przyjaźni z ich strony tak aby odsunąć od siebie jakiekolwiek podejrzenia.
|
|
Autor: NorbertFilip (---.elomza.pl) Data: 17-04-10 11:49 Heheheh, mistrzostwo chłopie! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
O, mój ulubiony temat ożył!
|
|
Auto reklama ?
|
|
to nie rak, to wrzód na d...e, pozbędziemy się jego i jego mocodawców w przyszłych wyborach....czego sobie i Wam życzę...
|
|
nic więcej oprócz, hahah, a czego się spodziewałeś po audio, karty pamięci już wychodzą z użytku, a Ty z uporem maniaka nagrywasz w audio :)
|
|
haha ja minko pamietam jeszcze z lat dziecinstwa to byl dla mnie horror kiedy trzymalo mnie kilka osob by wyrwac mi zeba a 2 raz kiedy leczylam zab bol byl tak silny ze ucieklam z fotela hehe wiecej tam juz nie wrocilam a dr goclowska polecam moja siostra tam miala aparat juz pare lat temu i naprawde ladnie wyprostowaly sie zeby
|
|
w maluchu może nie, ale w ciągniku... :D
|
|
Bo tam w ogóle kolego nie powinno być alkoholu. To jest osiedle, nie rozpijaj młodzieży:) Widzisz jak się chłota po jednym piwku zachować umie;)
|
|
czy ktoś wie o aktualnym kursie?
|
|
Witam, mam pytanie do osób, ktore wyremontowały lazienke z pomocą PFRON-u... Chcialabym sie dowiedziec, jakie warunki nalezy spelnic by moc ubiegac sie o to dofinansowanie? Jak wygladaja kolejne etapy prac i czy mozna starac sie o dofinansowanie dla starszej osoby, ktora pobiera emeryture z KRUS? Moze sa jakies inne mozliwosci uzyskania dofinansowania z innych jednostek niz PFRON? Bede wdzieczna za kazda przydatna informacje?
|
|
sprzedaj auto jak cie nie stac na paliwo.
|
|
|
|
^ nie, dziękuję. inne stany świadomości zwiedzam tylko z "Wyborowym".
|
|
Ja osobiscie nigdy nie palilem jakos to mnie nie kreci ale....koledzy w pracy dokladnie trzech probowalo....dwuch juz wymieklo wrocilo do nalogu niestety. Jeden narazie sie trzyma ale zrobil sie nieznosny... :) Wiem ze jest ciezko ,chociaz sam przez to nie przechodzilem,ale widzialem wiele ludzi z moim ojcem na czele jak walcza z nalogiem... ;)
|
|
Witam Niema czegoś takiego jak: pomoc finansowa PFRON w wyremontowaniu łazienki. Natomiast jest coś takiego jak: przystosowanie pomieszczeń dla potrzeb osoby niepołnosprawnej, ułatwienia w obsłudze urządzeń technicznych, oraz ułatwienia w komunikowaniu się. Potrzebne jest: niepełnosprawność osoby, ubiegającej się o dofinansowanie, zaświadczenie od lekarza: że dana osoba ma trudności w korzystaniu z takich pomieszczeń. W razie pomyślnego rozpatrzenia, PFRON finansuje-80% kosztów, 20% pokrywa starający się. Oczywiście, jeżeli wcześniej nie usłyszy, modnego ostatnio komunikatu: "przepraszamy, ale miasto niema pieniędzy". No cóż, trzeba próbować. pozdrawiam lomzanin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |