Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiast modłów, agresywny wiec polityczny |
Moi znajomi maja auto z 2000r z salonu a przebieg 260000 wiec róznie to bywa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiast modłów, agresywny wiec polityczny |
haha no to źle zrozumiałam :P
|
|
Zakładając temat nie myślałem o żadnej reklamie to do maniaxxx. Natomiast sam osobiście zawsze naprawiałem u chłopaków za Okruszkiem ale mają dużo roboty no i ceny nie te co na początku. A czy może ktoś naprawiał na ul. Sosnowej 3? tam w garażu robi chłopak różne naprawy czy ma ktoś jakieś opinie?
|
|
haha dokładnie. Spokojnie, w końcu te specyfiki powrócą, albo powstaną ich odpowiedniki, to jest nieuniknione, i wtedy zdobędziecie je bez kombinowania. a madziusiek ma zamiar isc na policje i powiedziec ze chciala zdobyc nielegalnie leki i ją oszukano..??
|
|
pomarańczowa :)
|
|
a ja ci powiem tak samochod typu matiz seicento moze miec taki przebieg bo przewaznie samochody tego typu nie nadaja sie na dluzsze trasy i ich wlascicele jezdza tylko po miescie i od swieta zrobia np warszawe ale odnosnie samochodow rodzinnych a tym bardziej diesel nie lodz sie nawet ze przebieg jest autentyczny a juz na 100% byl krecony diesel sprowadzony z za granicy
|
|
Wtorek to podpowiedz jak mam to zrobić będę wdzięczna
|
|
to nie sama sobie poradzę
|
|
20-30 tys zł a 20-30 tys dolarów to spora różnica i to jest OGROMNA kwota. No jestem ciekawa który ubezpieczyciel zapłaci taka sumę odszkodowania, a zresztą gdyby te pieniądze były to na pewno nikt nie prosił by o wsparcie finansowe.
|
|
Było nie dawno szkolenie na temat dofinansowania z UE w sali konferencyjnej Hotelu Gromada zorganzowane przez KIS. Było na tym forum ogłoszenie na temat. lelumel
|
|
auto Karambol, szukaj w google :)
|
|
Ktoś sobie wymyślił jakieś brednie a ludzie tego słuchaja ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |