Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budżet miasta |
Stała się tragedia ludzka to fakt, ale życie na nas nie czeka, toczy się dalej. Pozostaje nam pamięć o ofiarach i szacunek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budżet miasta |
załosni jesteście tyle !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no bo nie ma ambroziaka;/;/;/ jest abramowicz
|
|
Qurwa 7 dni Kaczyński i Kaczyński już się boję lodówkę otworzyć żeby go tam nie było ,ale jedno jest pewne czarni wykopią go jak Popiełuszkę i podzielą na parafie, żeby wycieczki miały gdzie jeździć i na tacę dawać
|
|
o tak, właśnie dziś tego doświadczyłam :) lampy na twarz są zajebiste.
|
|
o jaa .. teraz na TYM forum to już nie można się spytać o nic bo zaraz : REKLAMA I REKLAMA , później tylko wszyscy naskoczą na osobę i co możnaa powiedzieć ? NIC bo i taak się kłamie i reklamuuje .. CHOREE ;/
|
|
no to się dowiedział
|
|
A co was qwa interesuje czy on zostanie honorowym obywatelem Łomży? Z tego co widzę to na forum wypowiada się tylko kilku Łomżyniaków,reszta to zjazdowicze z okolicznych,zabitych dechami wiosek.Nie macie prawa komentowania tego co dzieje się w NASZYM mieście. Dajmy już ich duszom spokój. Niech Spoczywają W Pokoju. PS: Nauczcie się pisać po polsku bo nie da się czytać tego waszego kaleczenie języka polskiego!.
|
|
bless chodzilo mi o to ze dobre lampy z ich twarzy hehe :D
|
|
Wstyd! i hańba do tego. Panowie prezesi powinni coś z tym zrobić, a nie klepac podwyżki tylko. Jako najwieksi odbiorcy na pewno mają zdolnośc negocjowania dobrych cen, a jak nie - to pocałujcie się gdzieś. Wolę marznąć niż co pół roku miec podwyżki. Jeszcze jakiś czas temu zwrotu było na dwa, trzy czynsze. W tym roku ledwo na 1. A ciepła zużywam tyle samo. I nie rozumiem tłumaczenia się srogą zimą, bo jesień była łagodna i długa, nie potrzebowałam tyle ciepła.
|
|
Jeżeli chodzi o te astry, to w rzeczywistości były astra i corsa. Owszem - obie stare (choć młodsze ode mnie, a ja przecież aż taki stary nie jestem;)); astra 15 wiosen sobie liczy. I te 4 tysiące to raczej tyczyły się mazdy premacy, bo ona i nowsza, i doznała największych szkód. Moja asterka miała na szczęście tylko dach troszkę wgnieciony. Szkoda mi sąsiadów - im nieźle zdewastował :( Ale szyby już powstawiane i czekają na zwrot kosztów - bo ponoć rodzicielka zobowiązała się zadośćuczynić straty
|
|
z kolejnym postem bardziej zaskakujesz
|
|
nie powinnas, no chyba, ze w siebie sama:) wtedy sie zgadze:) milego dnia:)
|
|
Gdzie w Łomży mogę uzyskać pomoc w wypełnieniu wniosku o przyznanie bezrobotnemu środków z funduszu pracy na podjęcie działalności gospodarczej?
|
|
złodzieje złodzieje i jeszcze raz skandal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |