Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Quo Vadis Polonia? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Quo Vadis Polonia? |
u kogo ??? Ks Ambroziak się żeni ??? hmm....
|
|
ja co roku kupuje dla psa krople od kleszczy które aplikujesz na kark psa i masz spokój:p od dobrych paru lat tak robie i mój pies nigdy jeszcze nie miał kleszcza a jest na polach 3 razy dziennie gdzie lata i tarza się po trawie. Ja w tym roku miałem już na sobie 2 kleszcze i chyba też takie krople sobie wpuszcze w kark hehe
|
|
nie łączmy powstania warszawskiego, gdzie była walka ze jego śmiercią, to jest chore przecież... to był tylko wypadek, a nie walka o kraj...
|
|
to w końcu sie zastanówcie czy otwarte czy zamknięte!!!!!!!!!!1 czekam na konkretną odpowiedz
|
|
Podczepię się pod temat. Kiedyś bardzo się śpieszyłem i poszedłem na postój TAXI. Wsiadam i mówię: do "Ambroziaka" poproszę... Taryfiarz - Czyli jedziemy do... i tu wymienił nazwę jakiejś miejscowości. Ja mówię: nie, do "Ambroziaka". A ten dalej swoje. Dopiero za trzecim razem wytłumaczył mi, że ks. Radzisław nie pełni już swej funkcji w kościele Miłosierdzia Bożego. :)
|
|
wystarczy spojrzeć reklama jak nic , mi osobiście nie podoba się w Naomi a to jest tylko moje zdanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |