Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TUSKOMATOŁ |
Właśnie Moniuszko też była z Białegostoku i tak mało o niej MODEJ DZIEWCZYNIE się mówi. - a szkoda.......... Niech spoczywają w pokoju - tam wszyscy są równi..!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TUSKOMATOŁ |
Uważam, że to niesmaczne - howgh .... pomysł na obwoźny handel hołdem .... nowatorski sposób na kampanię wyborczą ....
|
|
autochton Poszukam :-)
|
|
czlowieniu uczylem sie 4 lata rosyjskiego i mi nie wmowisz. pierwsze 2 zdania sa spoko.. ale reszta do bani! na koniec rusek mowi w przetlumaczeniu "a kiego wy tu chodzicie, uciekac!" a gnata slychac a nie zadne czyt."atsiuda"
|
|
TVN24 KŁAMIE !! :-)) rudy błazen z druhem
|
|
Mnie również wydaje się to lekką przesadą. Przecież kto by uważał za potrzebne to pojechałbym na pogrzeb do B-stoku. To wszystko zaczyna tracić całą swoja powagę.
|
|
Nie karmić TROLLA!!!
|
|
Ze śmierci, zrobiono zwykły cyrk przed wyborczy, PIS nawet w takich chwilach walczy o wyborców, i obawiam się że cała kampania prezydencka będzie temu poświęcona. Osobiście wolał bym aby zmarłym oddano hołd i dano im święty spokój.
|
|
kmaciek - wyraziłam tylko zdanie że mi to nie przeszkadza a debilem to chyba sam jesteś... Nie znam się na polityce ani na prawach kościelnych, więc czy można to nazwać bezczeszczeniem zwłok to trudno mi powiedzieć.. Pierwszy raz zdarzyła się taka katastrofa i taki pogrzeb więc nie wiadomo jak sie zachować w takiej sytuacji, co jest stosowne a co nie. Może kościół i władze województwa uznały że jest to oddanie hołdu P.Putrze..
|
|
hahahaha Iga161 dobry pomysł podsunełaś :D lol
|
|
hahah ale smieszne ja sie poważnie pytam
|
|
Zrobili cię w balona i tyle ,wysyłaj dalej sms-y ;-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Mam wrażenie że autor tematu w ogóle nie jest rozgarnięty. "...jaki kierunek w technikum mechanicznym..." Chyba logiczne jest, że w technikum mechaniczne jest technik mechanik! Nic innego w technikum mechanicznym nie ma.
|
|
Pierre_Dolain - świetnie. Widokówka jest z 1906 roku i ten Plac nazywał się wtedy Nowy Rynek.
|
|
dokładnie kompromitacja ci Panowie którzy stoją tam w katedrze przy trumnie powinni się wstydzić uprawiania polityki trumien i trupów. Ale czego oni nie zrobia aby być u koryta. Myślei zapewne ,ze to im napędzi wyborćow a tu niestety będzie odwrotnie , nikt takich ludzi nie potraktuje poważnie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja kupiłem coś podobnego do passata za 450 i mam już ponad 30000 km i jeszcze nie wali,
|
|
czy to jest chińszczyzna
|
|
To takie wschodnie , Lenina pokazywali , to i przygranicznych notabli też.
|
|
Nawet nie widziałem. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
nie
|
|
Tak,Piłem
|
|
ja pralem juz w kilku myjniach i skonczylo sie na tym ze wzialem sie za to osobiscie! Dobra chemia do tego to koszt maks 60pln, godzina maks dwie pracy i gwarantuje ci ze bedziesz zadowolony!
|
|
kup lemfordera na allegro i nie marudz, kupisz gowno i za kilka tysiecy km bedziesz plakal!
|
|
Spisek to raczej nie. No ale jeśli to na pewno nie Rosja. Im to byłoby wysoce nie na rękę. Raz że data, drugie że miejsce, trzecie to sposób. Jak dla mnie to najzwyklejszy wypadek, na dodatek bardzo podobny do Casy. Tyle że tam zapewne było "...daj polatać". ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
gdzie je kupic
|
|
i dobrze że otwarte, żadne to święto.
|