Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
albo Ruski, albo Żyd |
Na poprzednim zdjęciu widać plac przy którym stoi blok od Legionów przy placu Kościuszki, dawniej była w nim Kameralna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: albo Ruski, albo Żyd |
Lesny dziadek napisał: "...ktoś uważał" Właśnie KTOŚ, a ciało zmarłego mają w dupie i obwożą jak 'kukłę na kiju'. Aby swoje PiSowskie zadowolić i punkty zebrać. "Bo to ja wam załatwiłem..."
|
|
Paranoja a gdzie ciało Moniuszko też powinno krążyć razem z Putrą ona też jest z Białego
|
|
to bylo niesmaczne az .... powstrzymam sie od jakiegokolwiek dalszego komentarza
|
|
jakże sam Pan bóg musiał się w......wić tym co wyprawiają jego czarni przedstawiciele w Polsce zsyłając Popioły aby zasłoniły tą błazenadę przed jego obliczem niech to będzie nauczką dla czarnego matrixa
|
|
gdy w latach 80 tych powstawała w Łomży Solidarność to pomagał ja zakladać m.in. S P Putra oraz Kaczyński ciało zostalo tu przewiezione bo tu miał wielu przyjaciół i chcieli go porzegnać ale wy dzieci peknietych gum gowno wiecie o zyciu a na wasze pogrzeby przyjedzie ksiadz i grabarze i ewentualnie hieny do spadku bo watpie aby takie odlamy mialy prawdziwych przyjacioł
|
|
to może jak żałoba,to puścić wszystkich na wolne,policję,straż,pogotowie....bez przesady z tą żałobą
|
|
można sobie też dorobić
|
|
może wogóle wprowadzić godzinę policyjną z wyjątkiem wyjścia do kościoła i na cmentarz? tydzień temu wszystko było zamknięte, co okazało szacunek do zaistniałej sytuacji ale teraz, dalej? może co sobotę zamykać wszystko? ciekawe ilu z protestujących ma własny interes który w weekend ma główny utarg? jak ktoś napisał nie musisz korzystać z tych lokali, mało tego jak tak cię to to boli, nie rób tam zakupów nigdy więcej na znak protestu
|
|
Tak, to ulica Sienkiewicza, dawniej chyba Soborna lub Soborowa albo Cerkiewna, a nawet, podobno, była kiedyś ulicą Wesołą .. :-)
|
|
Przepraszam :-)) mam nowe informacje i cofam poprzednią wersję. Obecnie Pl. Kościuszki, dawniej Nowy Rynek. Teraz tu jest budynek Piękna 1 i szkoła nr 2.
|
|
.... a tak przy okazji - ANTY_BLM, dzięki za zreanimowanie tego wątku !!
|
|
Witam zostałem oszukany !! ściągnełem program tv-player. koszt sms-a miał wynośić 61gr a z konta pobrano i 30zł a aktualizacja kosztuje 2 smsy naszczęście sprawdzilem stan konta i nie miałem 30zł. Co mam teraz zrobic ??.. z góry dziękuje za pomoc. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
hej co myślicie o zawieszeniu do audi a4 które można kupić na allegro jest to firma master sport (ceny od 500 do 800 złotych ) proszę o porade.pozdrawiam i dziękuje
|
|
Nie wiece gdzie w Łomży można tanio wyprać tapicerkę samochodową ? Z góry dzięki :)
|
|
Ja zawsze piorę na sikorskiego, myjnia AGA, a co do cen to musisz pojehać i sam ustalić zakres prac i cenę
|
|
Ok dzięki a tak mniej więcej w którym miejscu jest ta myjnia ??
|
|
W Łomży ceny są jednakowe podobnie jak z paliwami, koszt prania tapicerki to 250zł, dla przykładu w mieście innym kilkadziesiąt km dalej koszt 160zł. Więc zżadnych usług nie warto korzystac w Łomży!!! Zmowa handlarzy jest w każdej dziedzinie!!!ŻENADA
|
|
Pił już ktoś nowe piwo? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
w tamta niedziele bylo zamkniete .... wracam z roboty a wszystko zamkniete ... masakra to mam z glodu pasc bo ktos chce miec zalobe ? bary zamkniete restauracje sklepy ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |